to nie szczescie tylko urok osobisty ha ha ha ha
A mnie moja wredna pdp-a zdziwiła, nie liczyłam dzisiaj kolację przy stole - każdy posiłek je przed tv i mówiła że nie mam dla niej na dzisiaj wogóle nic nie szykować! Ale zrobiłam kolację z rybką i deser, spytałam czy przyjdzie ze mną zjeść kolację do stołu i o dziwo ruszyła leniwe dupsko i prawie od 6 tyg jak tu jestem był to pierwszy i pewnie nasz ostatni wspólny posiłek (w sobotę już jadę więc pewnie powtórki nie będzie).
Narcyz! a tak serio poszłam zobaczyć jakie wina babcia ma w piwnicy, chciałam po lampce polać do kolacji ale niestety jakieś starocie same że przy otwieraniu korki zaczęły się kruszyć, wpadać do środka więc sobie odpuściłam :-(
Narcyz! a tak serio poszłam zobaczyć jakie wina babcia ma w piwnicy, chciałam po lampce polać do kolacji ale niestety jakieś starocie same że przy otwieraniu korki zaczęły się kruszyć, wpadać do środka więc sobie odpuściłam :-(
ale takiwe winka sa najlepsze...przecedz sobie i posmakuj jakie dobre...
no właśnie musiałabym wcisnąć resztki korka do środka butelki a potem chyba przez sitko przecedzić te fafrocle żeby spokojnie wypić lampeczkę ;-)
To ja mam lepiej Dostalem od pdp (nie tylko to) flaszke HKT.To likier ale 40 volt ha ha Jak zaczne smakowac to ..........oj strach pomyslec ha ha
To może zacznij juz smakować?
Może wtedy zrobisz sie bardziej "wylewny" i zdradzisz co takiego jeszcze dostałeś?No bo ta ciekawość tak mnie żre,że aż strach.:)))))))
A fee,jak możesz tak dobijać inne ,biedne opiekunki?
Jeszcze ci przyniosą???
Rozpusta to jakaś z rozpasaniem i tyle.
:))))))))))))))))----i mam nadzieję,że te znaczki śmiech oznaczają.
A tak właściwie,to czemu tu nie mamy jakich śmiesznych emotikonów?