Pochwalijki

05 stycznia 2015 20:25 / 3 osobom podoba się ten post
A umnie-nie dość,że chałupę Mikołaj ominął szerokim łuuuukiem,Gwiazdka zaświeciła gołym dupskiem,to i gratyfikacji nie widzę i ... pewnie nie zobaczę :(
05 stycznia 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
miriam

A umnie-nie dość,że chałupę Mikołaj ominął szerokim łuuuukiem,Gwiazdka zaświeciła gołym dupskiem,to i gratyfikacji nie widzę i ... pewnie nie zobaczę :(

To chyba musisz w poskarzyjkach )), bo chwalic sie nie ma czym
A tak na powaznie to przykro jest,jak z rodziny zamiast podziekowan wychodzi sknerstwo 
06 stycznia 2015 16:58 / 1 osobie podoba się ten post
No to i ja się pochwalam, że lubię takie święta.Dla mnie jak niedziela, a gift dostałam :)
06 stycznia 2015 17:00
nesca_nebesca

No to i ja się pochwalam, że lubię takie święta.Dla mnie jak niedziela, a gift dostałam :)

co dostalas?
06 stycznia 2015 17:02 / 3 osobom podoba się ten post
Pieniążek :)
07 stycznia 2015 16:18 / 2 osobom podoba się ten post
No to ja sie pochwalam, busik zaklepany, jedziemy niedlugo do domu :)))))))))))))))))
07 stycznia 2015 16:23
Jolek

No to ja sie pochwalam, busik zaklepany, jedziemy niedlugo do domu :)))))))))))))))))

no to se doczekalas co???przeziebienie przeszlo w koncu???
07 stycznia 2015 16:40
magdalena_k

no to se doczekalas co???przeziebienie przeszlo w koncu???

Doczekalam, ale powiem Ci moja droga, ze nic mi od Ciebie nie doszlo, mialam lekarza i jechalam na antybiotyku, bo zapalanie oskrzeli mialam,..............
07 stycznia 2015 16:43
Jolek

Doczekalam, ale powiem Ci moja droga, ze nic mi od Ciebie nie doszlo, mialam lekarza i jechalam na antybiotyku, bo zapalanie oskrzeli mialam,..............

no to ciekawe czemu.........ja nie napisalam adresu zwrotnego wiec ciekawe co z tym zrobili
07 stycznia 2015 16:46
magdalena_k

no to ciekawe czemu.........ja nie napisalam adresu zwrotnego wiec ciekawe co z tym zrobili

Hahaha nie wiem, wyrzucili nie mam pojecia, ale napisalas ze nazwisko babki i moje co nie ?? Ja wszystko dobrze podalam.. Sprawdzalam meila. i napisalam ok, to nie wiem.
07 stycznia 2015 16:47
Jolek

Hahaha nie wiem, wyrzucili nie mam pojecia, ale napisalas ze nazwisko babki i moje co nie ?? Ja wszystko dobrze podalam.. Sprawdzalam meila. i napisalam ok, to nie wiem.

no tak jak mi napisalas wszystko..........kurcze ciekawe
07 stycznia 2015 16:50
magdalena_k

no tak jak mi napisalas wszystko..........kurcze ciekawe

Moze to jakas dluga poczta buahahaha, a nie wiadomo... porabane te niemcy.
07 stycznia 2015 16:55
Jolek

Moze to jakas dluga poczta buahahaha, a nie wiadomo... porabane te niemcy.

no ale szkoda bo Ty nie dostalas i gdzies przepadlo......nie podajac adresu zwrotnegodo mnie nie wroci.............
07 stycznia 2015 16:57
magdalena_k

no ale szkoda bo Ty nie dostalas i gdzies przepadlo......nie podajac adresu zwrotnegodo mnie nie wroci.............

Kurde, moze to lezy na poczccie,chyba sie przejde jutro i zapytam co jest :)) Czy taka przesylka byla...
07 stycznia 2015 16:58
Jolek

Kurde, moze to lezy na poczccie,chyba sie przejde jutro i zapytam co jest :)) Czy taka przesylka byla...

ja nie mam pojecia powinni do skrzynki wrzucic,zobacz ile to juz czasu.......