A umnie-nie dość,że chałupę Mikołaj ominął szerokim łuuuukiem,Gwiazdka zaświeciła gołym dupskiem,to i gratyfikacji nie widzę i ... pewnie nie zobaczę :(
A umnie-nie dość,że chałupę Mikołaj ominął szerokim łuuuukiem,Gwiazdka zaświeciła gołym dupskiem,to i gratyfikacji nie widzę i ... pewnie nie zobaczę :(
No to i ja się pochwalam, że lubię takie święta.Dla mnie jak niedziela, a gift dostałam :)
No to ja sie pochwalam, busik zaklepany, jedziemy niedlugo do domu :)))))))))))))))))
no to se doczekalas co???przeziebienie przeszlo w koncu???
Doczekalam, ale powiem Ci moja droga, ze nic mi od Ciebie nie doszlo, mialam lekarza i jechalam na antybiotyku, bo zapalanie oskrzeli mialam,..............
no to ciekawe czemu.........ja nie napisalam adresu zwrotnego wiec ciekawe co z tym zrobili
Hahaha nie wiem, wyrzucili nie mam pojecia, ale napisalas ze nazwisko babki i moje co nie ?? Ja wszystko dobrze podalam.. Sprawdzalam meila. i napisalam ok, to nie wiem.
no tak jak mi napisalas wszystko..........kurcze ciekawe
Moze to jakas dluga poczta buahahaha, a nie wiadomo... porabane te niemcy.
no ale szkoda bo Ty nie dostalas i gdzies przepadlo......nie podajac adresu zwrotnegodo mnie nie wroci.............
Kurde, moze to lezy na poczccie,chyba sie przejde jutro i zapytam co jest :)) Czy taka przesylka byla...