Ja też nie chce.
Założyłam ale po 2 dniach mnie znudziło.
I nie zaglądam tam wcale. Chętnie bym usunęła ale nie wiem jak.
Ja też nie chce.
Założyłam ale po 2 dniach mnie znudziło.
I nie zaglądam tam wcale. Chętnie bym usunęła ale nie wiem jak.
poczytaj w necie ale usun tak na 100 % bo Fb przechowuje konta pomimo ze usuniesz standartowo
I na dokładkę przychodzą mi pocztę jakieś potwierdzenia zaproszeń do znajomych, a ja nikogo nie zapraszałam.
Usunę to w trymiga.
A ja sie chciałam pochwalic,ze przeżyłam kolejny dzień na mojej stelli i Oboje PDP byli o 21 ej w łóżku.Nie wiem do tej pory jak mi to się udało,bo pomimo,ze Frau działa na mnie jak Laxigen i Normosan w jednym-dałam radę,no dobra-raz podniosłam na Nią głos,bo chciała zrobić ze mnie chyba niewolnice Isaurę.Powiedziałam,że mam tylko dwie ręce do pracy i usiadła,chociaż nie na długo...
A ja sie chciałam pochwalic,ze przeżyłam kolejny dzień na mojej stelli i Oboje PDP byli o 21 ej w łóżku.Nie wiem do tej pory jak mi to się udało,bo pomimo,ze Frau działa na mnie jak Laxigen i Normosan w jednym-dałam radę,no dobra-raz podniosłam na Nią głos,bo chciała zrobić ze mnie chyba niewolnice Isaurę.Powiedziałam,że mam tylko dwie ręce do pracy i usiadła,chociaż nie na długo...
Pochwale się też bo zapomniałam hii
W Pazdzierniku, dostałam za dobra opiekę, Telefon Samsung galaxia S-5
Nowiutki, z gwarancja,,, 600 euro kosztował wtedy.
Od kogo takie cacko dostałaś??? :)
Az sie sama zdziwilam mowie Ci Szok
Pracowalam u milej Rodziny podopieczna byla chora na raka
Rokowania bardzo zle. Odeszla a ja bylam z Nia do konca
Mozna powiedziec ze widzialam caly etap smierci ....Corka tej pani byla wdzieczna za moja opieke
Za moje wsparcie i serce. I mam prezent wypasiony hii
Jestem caly czas w kontakcie z ta Corka piszemy meile. Super Ludzie.