Pochwalijki

08 stycznia 2015 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ja też nie chce.
Założyłam ale po 2 dniach mnie znudziło.
I nie zaglądam tam wcale. Chętnie bym usunęła ale nie wiem jak.

poczytaj w necie ale usun tak na 100 % bo Fb przechowuje konta pomimo ze usuniesz standartowo
08 stycznia 2015 18:26 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

poczytaj w necie ale usun tak na 100 % bo Fb przechowuje konta pomimo ze usuniesz standartowo

I na dokładkę przychodzą mi pocztę jakieś potwierdzenia zaproszeń do znajomych, a ja nikogo nie zapraszałam. 
Usunę to w trymiga.
08 stycznia 2015 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

I na dokładkę przychodzą mi pocztę jakieś potwierdzenia zaproszeń do znajomych, a ja nikogo nie zapraszałam. 
Usunę to w trymiga.

O jest !!!! moja zguba )))) wlasnie dzis szukalam Cie w liscie gonczym,dobrze ze jestes ))
08 stycznia 2015 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
Haneczka47, masz urodziny z moim Tata:)
09 stycznia 2015 21:23 / 5 osobom podoba się ten post
Kochane Opiekunowo, chce z tego miejsca Was waszystkich pochwalic za to, ze jestescie, bo gdyby nie Opiekunowo czyli Wy, plakalabym chyba do poduszki na tej obczyznie
Dziekuje :-D
( jakos mnie tak naszlo ) ))
09 stycznia 2015 21:37 / 7 osobom podoba się ten post
A ja sie chciałam pochwalic,ze przeżyłam kolejny dzień na mojej stelli i Oboje PDP byli o 21 ej w łóżku.Nie wiem do tej pory jak mi to się udało,bo pomimo,ze Frau działa na mnie jak Laxigen i Normosan w jednym-dałam radę,no dobra-raz podniosłam na Nią głos,bo chciała zrobić ze mnie chyba niewolnice Isaurę.Powiedziałam,że mam tylko dwie ręce do pracy i usiadła,chociaż nie na długo...
09 stycznia 2015 21:52 / 1 osobie podoba się ten post
kruszynka1964

A ja sie chciałam pochwalic,ze przeżyłam kolejny dzień na mojej stelli i Oboje PDP byli o 21 ej w łóżku.Nie wiem do tej pory jak mi to się udało,bo pomimo,ze Frau działa na mnie jak Laxigen i Normosan w jednym-dałam radę,no dobra-raz podniosłam na Nią głos,bo chciała zrobić ze mnie chyba niewolnice Isaurę.Powiedziałam,że mam tylko dwie ręce do pracy i usiadła,chociaż nie na długo...

Bardzo nie lubie:jezdzic:do dwoch osob,koszmar to jest zwłaszcza jak jest się niezaleznym,nie potrafie wykonywać"poleceń":)to jak służba jakaś a nie opieka nad osobą starsza,raz dawno temu sprawdziłam jak to jest,na szczęscie bardzo krótko i już nigdy więcej:)ale ostatnio gdy przegladam oferty pracy to własnie wysyp jest małzeństw:)
09 stycznia 2015 21:52 / 2 osobom podoba się ten post
kruszynka1964

Gratuluje! Z kazdym dniem bedzie lepiej. Na oewno w koncu naucza sie cie szanowac. Musisz ich tylko delikatnie naprowadzic na odpowiednia droge. I dzis vi sie to udalo!
12 stycznia 2015 08:43 / 7 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale,ze dzis z rana zadzwonilam do mojej drogiej Frau,gdzie pracowalam rok temu i zlozylam Jej zyczenia urodzinowe,bo konczy dzis 102. lata !!! ,ale jej glowa pracuje lepiej niz moja zero demencji,porusza sie o lasce,no tylko pozazdroscic zdrowia w tym pieknym wieku.A musze jeszcze dodac,ze babuszka ma korzenie polskie ))))
12 stycznia 2015 10:32 / 4 osobom podoba się ten post
A ja się też pochwalę; bo wczoraj po 16 pojechaliśmi do kościoła na Gospel koncert, a tu zong. kościół zamknięty koncert za tydzień.....
Jedziemy do kinaaaaaaa  mieliśmy problem z windą PDP na wózku specialny kluczyk itd... sala super widoczność, dzwięk, wygodny fotel czewony..

Film ''HONG IN KOPF" super film , uśmiałam się niesamowicie aż łzy mi leciały.....chociaż jest to tagikomedia, bo dotyczy człowieka chorego na alzheimera, naprawdę warto zobaczyć, Jest tam też wątek listu do wnuczki, jest też wyjaśnienie choroby dziecku na podstawie regału z książkami i jak zaakceptować chorego, jest też wątek seksualny wyst. w tej chorobie. Wątki komiczne to kradzież pistoletu, wycięcie żywopłotu, buty w piekarniku, sikanie do lodówki,itp...jest też wątek kościelny, kiedy wnuczka z dziadkiem znajdują tam schronienie. Warto, warto zobaczyć.....

13 stycznia 2015 14:55 / 5 osobom podoba się ten post
Pochwale się też bo zapomniałam hii
W Pazdzierniku, dostałam za dobra opiekę, Telefon Samsung galaxia S-5
Nowiutki, z gwarancja,,, 600 euro kosztował wtedy.
13 stycznia 2015 16:36
Ona_Lisa

Pochwale się też bo zapomniałam hii
W Pazdzierniku, dostałam za dobra opiekę, Telefon Samsung galaxia S-5
Nowiutki, z gwarancja,,, 600 euro kosztował wtedy.

Od kogo takie cacko dostałaś??? :)
13 stycznia 2015 17:20 / 4 osobom podoba się ten post
A, ja sie pochwale...., ze bylam na cmentarzu u meza mojej pdp samiusienka, bo mnie proslia zebym poszla, bo ona kicha, prycha i lekarz kazal w domku siedziec, wiec po cmentarzu poszlam sie przejsc do sklepu i stracilam troche euraskow, bo zakupilam troche slodyczy dla synka i dzieci mojej sis (4 ma) :-DDD
Fajnie, przewietrzylam sie, cieplutko, ech....Jest sie czym chwalic, nie? :-DDD
13 stycznia 2015 17:23 / 3 osobom podoba się ten post
nesca_nebesca

Od kogo takie cacko dostałaś??? :)

Az sie sama zdziwilam mowie Ci Szok
Pracowalam u milej Rodziny podopieczna byla chora na raka
Rokowania bardzo zle. Odeszla a ja bylam z Nia do konca
Mozna powiedziec ze widzialam caly etap smierci ....Corka tej pani byla wdzieczna za moja opieke
Za moje wsparcie i serce. I mam prezent wypasiony hii
Jestem caly czas w kontakcie z ta Corka piszemy meile. Super Ludzie.
13 stycznia 2015 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Az sie sama zdziwilam mowie Ci Szok
Pracowalam u milej Rodziny podopieczna byla chora na raka
Rokowania bardzo zle. Odeszla a ja bylam z Nia do konca
Mozna powiedziec ze widzialam caly etap smierci ....Corka tej pani byla wdzieczna za moja opieke
Za moje wsparcie i serce. I mam prezent wypasiony hii
Jestem caly czas w kontakcie z ta Corka piszemy meile. Super Ludzie.

Super, że i tacy sie trafiają :) Ja jeszcze prezenta nie dostałam...buuuu :))) Ale Tobie gratuluje ! :)