Pochwalijki

16 kwietnia 2015 13:22 / 4 osobom podoba się ten post
To było moje marzenie :) jak firma męża dalej tak będzie działac a moja PDP cieszyła sie zdrowiem to może na przyszły rok BN będziemy w nowym a jak nie to na Wielkanoc mamy gdzie mieszkać pomału urządze nasze gniazdko :) parapetówka będzie chyba tydzień trwała możemy dzień i noc szalec sąsiadów spoko i oddalone od miasteczka prawdziwa agroturystyka na podkarpaciu :)
16 kwietnia 2015 16:31 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

To było moje marzenie :) jak firma męża dalej tak będzie działac a moja PDP cieszyła sie zdrowiem to może na przyszły rok BN będziemy w nowym a jak nie to na Wielkanoc mamy gdzie mieszkać pomału urządze nasze gniazdko :) parapetówka będzie chyba tydzień trwała możemy dzień i noc szalec sąsiadów spoko i oddalone od miasteczka prawdziwa agroturystyka na podkarpaciu :)

tydzień parapetówy dla sąsiadów oki , ale jak dla opiekunkowa to  nie wiem czy miesiąc wystarczy ? ))))
16 kwietnia 2015 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Mowisz moze o szafirkach?
Maja intensywny zapach.
A ta wlasnie magnolia rozkwitla tutaj w pelni. Widok zapiera dech w piersi. Szkoda, ze nie umiem wstawiac tych zdjec, tzn., ich zmniejszac.
Chociaz zadne zdjecie nie odda nawet w czesci piekna tego zjawiska.
Pachnie i wyglada jak " w raju".

Amelka kochanie - to jest miodunka.Skromna tak jak ja, ale wabi pszczoły:):) pozytek z niej ogromny:):)
16 kwietnia 2015 20:35 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

Amelka kochanie - to jest miodunka.Skromna tak jak ja, ale wabi pszczoły:):) pozytek z niej ogromny:):)

Piekna. Podoba mi sie. Nie wszystko zloto, co sie swieci.
Lubie niebieski.
16 kwietnia 2015 20:58 / 4 osobom podoba się ten post
bieta

tydzień parapetówy dla sąsiadów oki , ale jak dla opiekunkowa to  nie wiem czy miesiąc wystarczy ? ))))

Jak miesiąc będzie mało to 2 lub 3 poszalejemy :)
17 kwietnia 2015 09:30 / 10 osobom podoba się ten post
Nie mogłam znaleść topiku o zakupach to chyba tutaj się pochwalę jak fajnie było wczoraj wydać pieniązki. Oto moje zakupy.
17 kwietnia 2015 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tez sie pochwale)) bylam na kawie)) w domu u poznanej tutaj pani, tego mi najbardziej brakuje. Troche poplotkowac, posmuac sie , oderwac od tematu pdp)))
17 kwietnia 2015 20:07 / 2 osobom podoba się ten post
takaja

Jak miesiąc będzie mało to 2 lub 3 poszalejemy :)

No a co z Pdp?
Kto nimi sie zajmie?
17 kwietnia 2015 20:09 / 7 osobom podoba się ten post
amelka

No a co z Pdp?
Kto nimi sie zajmie?

Oszalałe opiekunki ????????)))))
17 kwietnia 2015 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
Didusia-udane zakupy:)! Najważniejsze żeby się cieszyć swoim życiem, prawda :)?
17 kwietnia 2015 20:20 / 4 osobom podoba się ten post
slonecznie

Didusia-udane zakupy:)! Najważniejsze żeby się cieszyć swoim życiem, prawda :)?

Tak jest  ,świeta prawda, po byłych przezyciach nawet bardzo się cieszę.
18 kwietnia 2015 12:29 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwale sie, ze dzieci uswiadomic chcialam o grozacych im niebezpieczenstwach w obcym swiecie. Syn wzruszyl ramionami i poszedl, a corka krzyczy teraz do kazdego "fass mich nicht an!" Cel uwazam za osiagniety;););)
18 kwietnia 2015 12:52
Andrea, ale ja mam wlasnie nadzieje, ze z 15 lat jeszcze jej sie tak utrzyma:) Chociaz nadzieja ma slabnie, bo przestala juz plakac na widok obcych mezczyzn. Jeszcze rok temu wystarczylo, ze tata jakiegos dziecka w drzwiach do przedszkola stal i dziecina w histerie mi wpadala. Teraz musza sie do niej odezwac, by podobna reakcje wywolac:)
18 kwietnia 2015 12:53 / 5 osobom podoba się ten post
moncherie

Pochwale sie, ze dzieci uswiadomic chcialam o grozacych im niebezpieczenstwach w obcym swiecie. Syn wzruszyl ramionami i poszedl, a corka krzyczy teraz do kazdego "fass mich nicht an!" Cel uwazam za osiagniety;););)

Ja kiedy próbowałam uświadamiać mojego syna,ile to niebezpieczeństw czeka na  niego na każdym rogu to powiedział mi tak.."Mamuś,nie martw się,jak mi ktos zza rogu wyskoczy to postraszę go Tobą,na pewno ucieknie gdzie pieprz rośnie":P:D:D

18 kwietnia 2015 12:58
moncherie

Andrea, ale ja mam wlasnie nadzieje, ze z 15 lat jeszcze jej sie tak utrzyma:) Chociaz nadzieja ma slabnie, bo przestala juz plakac na widok obcych mezczyzn. Jeszcze rok temu wystarczylo, ze tata jakiegos dziecka w drzwiach do przedszkola stal i dziecina w histerie mi wpadala. Teraz musza sie do niej odezwac, by podobna reakcje wywolac:)

Płakała na widok obcych mężczyzn??
To ma być okej??:)