Pochwalijki

01 maja 2015 21:18 / 4 osobom podoba się ten post
Lawenda

Jak ja tam wsadzają, to biedactwo nie ma wyboru. Ale pod dywanem to dla mnie skandal. ;)

Nie dziwię się, też nie chciałbym leżeć pod dywanem :)))))
01 maja 2015 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

Lawenda  się godzi na siedzenie w szafie ? :)))))

To nie o naszą koleżankę Lawende chodzi tylko o kwiatki lawendy zbieżnośc nazwy .wszyscy wiedzą o co chodzi nie mam zamiaru naszej Lawendy zamykać w szafie przecież nic złego nie zrobila
01 maja 2015 21:39
doda

To nie o naszą koleżankę Lawende chodzi tylko o kwiatki lawendy zbieżnośc nazwy .wszyscy wiedzą o co chodzi nie mam zamiaru naszej Lawendy zamykać w szafie przecież nic złego nie zrobila

Doda, my wiemy, żartujemy sobie lekko. :)
Takie wieczorne wygłupy. :)
Idę , czas na mnie.
Dobranocaś.

01 maja 2015 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

A jak z przesiadką w Berlinie?
Nie masz problemu ze znalezieniem peronu na przesiadkę?
Też zamierzam pojechać pociągiem, ale obawiam się tego ogromniastego dworca kolejowego w stolicy De.

Spokojnie jedz, wszystko jest swietnie oznakowane. Trudno sie zgubic, ja mialam czesto 12 minut) jutro mam przesiadke na Berlin Ostbanhof, to juz calkiem prosto. Winda badz schody ruchome zawsze, ktos pomoze. Jak masz zamiar reg podrozowac to warto nabyc DBCard 25% znizki, karta kosztuje ok 62 euro.)
02 maja 2015 10:20 / 9 osobom podoba się ten post
Jestem teraz nad Bałtykiem, w takim małym miasteczku. Jak ja dawno nad morzem nie byłam, pójdę sobie na przerwie na spacer o ile nie będzie padać, mam marzenie, żeby posiedzieć trochę na plaży i pokontemplować morze, choć od morza wolę chyba leśne, wartkie potoki. Ale i tak się cieszę, że nad morzem jestem:):).
02 maja 2015 14:29 / 4 osobom podoba się ten post
Pracuje ,podziwiam dorodny ,czerwono kwitnący kasztan za oknem i mam się dobrze.
02 maja 2015 21:43 / 15 osobom podoba się ten post
To ja się pochwalę moim miejscem:praktycznie do moich obawiązków należy rano zaparzenie kawy,potem ugotowanie obiadu,wieczorem czasami kolacji.a pozatym nuda,dobrze,że net jest i masa przywiezionych książek.Marzenia o dobrej,spokojnej szteli sie spełniają:)
03 maja 2015 11:03
ewa1966

To ja się pochwalę moim miejscem:praktycznie do moich obawiązków należy rano zaparzenie kawy,potem ugotowanie obiadu,wieczorem czasami kolacji.a pozatym nuda,dobrze,że net jest i masa przywiezionych książek.Marzenia o dobrej,spokojnej szteli sie spełniają:)

Jeśli jeszcze napiszesz,że jesteś w pięknym krajobrazowo miejscu , to pełnia szczęścia. :)

03 maja 2015 11:05 / 7 osobom podoba się ten post
Mogę sie wreszcie pochwalić - Nie wiem czy ktokolwiek pamieta moja akcję-szok anafilaktyczny ,gdzie w akcji była karetka i owy sławetny helikopter- córka Pdp powiedziała,że koszty całej akcji pokryje w całości lub to co będę ewentualnie miała do zapłacenia po rozliczeniu z Nfz- kamień z serca mi spadł , gdyz była to niebagatelna kwota a szczególnie za ten "wiatrak powietrzny." Sa jeszcze na tej ziemi dobrzy ludzie.
03 maja 2015 11:13 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Mogę sie wreszcie pochwalić - Nie wiem czy ktokolwiek pamieta moja akcję-szok anafilaktyczny ,gdzie w akcji była karetka i owy sławetny helikopter- córka Pdp powiedziała,że koszty całej akcji pokryje w całości lub to co będę ewentualnie miała do zapłacenia po rozliczeniu z Nfz- kamień z serca mi spadł , gdyz była to niebagatelna kwota a szczególnie za ten "wiatrak powietrzny." Sa jeszcze na tej ziemi dobrzy ludzie.

No to faktycznie w porządku z ich strony. Ja zauważyłam jedno, Niemcy są chorobliwie skąpi w normalnych warunkach, ale w sytuacjach ekstremalnych zachowują się kompletnie inaczej, nagle otwierają się im serca i portfele.
03 maja 2015 11:18
Lawenda

Jeśli jeszcze napiszesz,że jesteś w pięknym krajobrazowo miejscu , to pełnia szczęścia. :)

Jeśli o widoki chodzi ,to nic specjalnego.Z mojego okna widok na szeregowce:D
03 maja 2015 11:20 / 1 osobie podoba się ten post
ewa1966

Jeśli o widoki chodzi ,to nic specjalnego.Z mojego okna widok na szeregowce:D

A to nie, w takim razie nie będę zazdrościć. :D
Ale gratuluję spokojnej szteli, ja też mam taką i też bez ładnych widoczków, niestety.
Królestwo za piękne miejsce!!!!
03 maja 2015 16:14
Lawenda

A to nie, w takim razie nie będę zazdrościć. :D
Ale gratuluję spokojnej szteli, ja też mam taką i też bez ładnych widoczków, niestety.
Królestwo za piękne miejsce!!!!

czy wrzucilas zdjecie bo nie wiem nie bylo mnie pare dni i nie  chce mi sie wszystkiego wertowac??
03 maja 2015 16:38
magdalena_k

czy wrzucilas zdjecie bo nie wiem nie bylo mnie pare dni i nie  chce mi sie wszystkiego wertowac??

Tak, jest na naszym hobby.
03 maja 2015 16:38 / 4 osobom podoba się ten post
Ja wczoraj byłam na Flomarku.Poszłam trochę pózno ,ale pozaglądałam ,podotykałam i żeby nie było ,że nic nie kupiłam ,to wydałam 1E na broszkę w postaci małego słonika .Oczywiście z trąbą do góry.