Pochwalijki

27 maja 2015 14:28 / 4 osobom podoba się ten post
 Ja się pochwalę, wczoraj widziałam moje zdjęcie, które przyszło do rodziny z moją ofertą. Jak zobaczyłam to siebie nie poznałam, straszne i dziwię się że mnie zaakceptowali???? okropieństwo.Siedziałam wczoraj i robiłam sobie " samojebki" i wcale taka tragiiczna nie jestem.Zadzwonię do firmy i powiem jak chcą  mieć klijentów to nich fotografa zmienią./ fotograf z firmy mi robił i nawet mi nie pokazał jak wyszłam nie to powinno być w poskarżyjkach pomyliła, tematy
27 maja 2015 14:34 / 5 osobom podoba się ten post
Zapomniałam się pochwalić, mąż córki naprawił mi laptopa 
27 maja 2015 21:42 / 8 osobom podoba się ten post
chwalę się, że wczoraj syn otrzymał potwierdzenie wyjazdu do pracy w Belgii.
28 maja 2015 10:36
Ja już zaliczyłam przychodnię ( w sprawie recept PDP)i aptekę .Obiad się dusi ,pranie schnie ,a ja czekam na popołudnie.
28 maja 2015 13:34 / 2 osobom podoba się ten post
Pochwale się że posprzątałam bałagan po zmienniczce tzn.odplamiłam ręczniki i pościel.Nie wiem jak on prała ciemne z jasnym,ale jak to zobaczyłam to wyrzuciłam z siebie kilka brzydkich słów.......no jasna cholewcia ślepa była czy jak!
W każdym razie Flecken Salz jest the best rozrzutnie posypałam plamy chlapnęłam wodą zrobiła się papka i do pralki-wszystko czyściutkie ładniutkie wszystkie plamy zafarbowania zniknęły:) już wiem w co się zaopatrzę do domu :)
28 maja 2015 13:36 / 4 osobom podoba się ten post
pochwalam sie dostałam swieżutką ofertę pracy..zgodziłam się.!!! zobaczymy co na to niemcy...
28 maja 2015 13:37
skarbek

pochwalam sie dostałam swieżutką:modlitwa: ofertę pracy..zgodziłam się.!!! zobaczymy co na to niemcy...

Ty pracujesz w M...z Wrocławia??
28 maja 2015 13:38
nie...nie znam żadnej M. z Wrocławia.. może z kimś mnie pomyliłaś..???
28 maja 2015 13:41 / 1 osobie podoba się ten post
skarbek

pochwalam sie dostałam swieżutką:modlitwa: ofertę pracy..zgodziłam się.!!! zobaczymy co na to niemcy...

A juz myślałam, że nie będzie tego dopisku " zobaczymy........ Trzymam kciuki .
28 maja 2015 13:50 / 8 osobom podoba się ten post
Wczoraj się skarżyłam, to dziś dla odmiany się pochwalę. Pdp podziękowała mi dziś za opiekę i dała 100 eurasków w kopercie:))). Nie rozgryzę jej, wczoraj mi robiła wojnę o wyrzucenie przeterminowanych jogurtów, a dziś dała pieniądze. Ruszam zatem w miasto, bo mam całe popołudnie wolne, do 18.00:DDDD
28 maja 2015 13:51
Dzieki margaritka
28 maja 2015 13:52 / 2 osobom podoba się ten post
agrafka

Wczoraj się skarżyłam, to dziś dla odmiany się pochwalę. Pdp podziękowała mi dziś za opiekę i dała 100 eurasków w kopercie:))). Nie rozgryzę jej, wczoraj mi robiła wojnę o wyrzucenie przeterminowanych jogurtów, a dziś dała pieniądze. Ruszam zatem w miasto, bo mam całe popołudnie wolne, do 18.00:DDDD

Milusio
29 maja 2015 11:17
no nie mozna się poddawać i użalac się nad soba....dzięki andrea..jak coś bedę wiedziała dam cynk ..
29 maja 2015 11:25 / 3 osobom podoba się ten post
Chwalę się, że znów 5 dych wpadło, bawię się w różne ankiety internetowe i co kwartał coś wpada. Wiadomo, majątek to to nie jest, ale zawsze na "waciki" :)
29 maja 2015 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

Chwalę się, że znów 5 dych wpadło, bawię się w różne ankiety internetowe i co kwartał coś wpada. Wiadomo, majątek to to nie jest, ale zawsze na "waciki" :)

no,ale kasa jakby nie patrzec to jest...