Nooo, stara niemiecka żarówka jak przyrdzewieje do gwintu, to może być problem;)))
Nooo, stara niemiecka żarówka jak przyrdzewieje do gwintu, to może być problem;)))
Po takiej zarowce to strach pozniej ciasto jesc;););););)
Ivanilia, nie przesadzaj;) Za wymiane zarowki zaraz bohaterem chcialabys byc? Poza tym dostalas honorarium w naturze(ciasto), a Kasia nic:) Co najwyzej bedzie mogla jeszcze raz dziadka w sandalach zobaczyc;) Jak zasluzy, oczywiscie;);););)
No proszę ha ha ha Nie ma chlopa pod reka to i zarowke wymienic, i drzwi naprawic,i drzwiczki w szafce naprawic i wyregulowac moje kolezanki potrafia !!! A jak sa w domu to gnebia tego swojego chlopine z byle powodu ha ha
...albo pod taką żarówką,ona świueciu centralnie na stołem w jadalni,więc sobie wyobraz o czym myślę zerkając na nią i widząc ten napis :))
Bo wiesz, facet lubi się czuć niezastąpiony - a my, mądre kobiety to ich dobre samopoczucie pielęgnujemy.
Bo wiesz, facet lubi się czuć niezastąpiony - a my, mądre kobiety to ich dobre samopoczucie pielęgnujemy.
Iwanilio, mnie tez nie lubialo. Ale zaparlam sie, bo chcialam komus udowodnic, ze dam rade... I cwiczylam w ukryciu kilka miesiecy chyba... Dobra, nie codziennie, w weekendy tylko, ale troche to trwalo. Az w koncu zalapalam o co chodzi:) A hula hop mam to z obciazeniem i wypustkami i jak za dlugo cwicze to pozniej mam takie zakwasy, ze hoho;);)
Może jeszcze przeproszę się z hula hop,bo jednak daje efekty,ale to jak będe na urlopie :)