Pochwalijki

23 marca 2015 19:46 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

premedytacja 1. «ułożenie planu jakiegoś działania, zwykle wbrew czyimś oczekiwaniom lub na czyjąś szkodę»2. «dokładne zaplanowanie i przygotowanie przestępstwa»     ha ha ha

Może być;)
23 marca 2015 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jaki tam wstyd:) Teraz go musisz uwieść z premedytacją:)

On, mnie uwodzi, ale ja uciekam,,,
23 marca 2015 20:40 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Uważaj bo faceci to zdobywcy,im bardziej będziesz się opierać tym on bardziej będzie o Ciebie zabiegał :).
23 marca 2015 20:42 / 3 osobom podoba się ten post
Ewentualnie sie zmeczy i znajdzie taka co to nie bedzie uciekac;)
23 marca 2015 20:44
Dyśka

Przypomniał mi się "Miś,"film Stanisława Bareji:)

ja uwielbiam fragment tego filmu  z tej meliny " Moja żona Zofia.........."
23 marca 2015 20:57 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

W Twoich postach wyczuwam  Amorka i to z porządnym łukiem i pokażną strzała . Mówię Ci nie masz szans na ucieczkę  ........To wszystko przez wiosnę
23 marca 2015 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

W Twoich postach wyczuwam  Amorka i to z porządnym łukiem i pokażną strzała . Mówię Ci nie masz szans na ucieczkę  ........To wszystko przez wiosnę

Lena, czy porzadny Ten ''Łuk'' to jeszcze nie wiem haaa, i napewno śie nie dowiem,,, z moim podejściem do pewnych spraw, gdyż Ja uciekam i uciekam,,,
23 marca 2015 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Lena, czy porzadny Ten ''Łuk'' to jeszcze nie wiem haaa, i napewno śie nie dowiem,,, z moim podejściem do pewnych spraw, gdyż Ja uciekam i uciekam,,,

Musisz zaspokoić ciekawość .......haha .Myślę ,ze gdybyś nawet chciała to juz byś nie uciekała . Pamiętaj ze na pewno to nie żyje Kopernik ........Powiem szczerze ,ze cała ta historia jest naprawdę urocza .Ile pozytywu wniosła na forum .......Pachnie romantycznie ..........

23 marca 2015 22:11 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jęśli on Twój , to nie uciekniesz oj nie...... zawsze cię znajdzie , sama uciekałam przez dwa lata i się nie udało.... a czy to dobrze, czy to źle to czas pokaże.......
23 marca 2015 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
lena46

Musisz zaspokoić ciekawość .......haha .Myślę ,ze gdybyś nawet chciała to juz byś nie uciekała . Pamiętaj ze na pewno to nie żyje Kopernik ........Powiem szczerze ,ze cała ta historia jest naprawdę urocza .Ile pozytywu wniosła na forum .......Pachnie romantycznie ..........

Ok, no dorze, tylko , chciała bym już, żeby Ten topik, gdzieś ''wcieło'' ,,, bo to tak od samego rana już :))
23 marca 2015 22:14 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Jęśli on Twój , to nie uciekniesz oj nie...... zawsze cię znajdzie , sama uciekałam przez dwa lata i się nie udało.... a czy to dobrze, czy to źle to czas pokaże.......

Za maż mnie wydacie zaraz, haa
23 marca 2015 22:16 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Za maż mnie wydacie zaraz, haa

A zaczelo sie od tego ze prezes wspolnoty chodzi po bloku i wszystkich w policzki caluje ha ha.
I ty nie boj.Za maz to nikt ciebie wydawal nie bedzie
23 marca 2015 22:19 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

A zaczelo sie od tego ze prezes wspolnoty chodzi po bloku i wszystkich w policzki caluje ha ha.
I ty nie boj.Za maz to nikt ciebie wydawal nie bedzie

Oj, przepraszam, nie wszystkich ,do mnie przyszedł osobiscie,,, A znamy śię już trzy lata,,,a ja uciekam,,,,bo śię boje...heee
Orim, nie badz zazdrosy prosze,,,,
23 marca 2015 22:23 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Oj, przepraszam, nie wszystkich ,do mnie przyszedł osobiscie,,, A znamy śię już trzy lata,,,a ja uciekam,,,,bo śię boje...heee

Ja zazdrosny ????? O prezesa ????? A twoj ci on ha ha
PS.
Jak ktos przychodzi to zawsze jest osobiscie hihihi
23 marca 2015 22:30 / 6 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Jak osobiście Cię wizytuje , jak przy okazji Cię całuje - możesz brać ! No, niekoniecznie zaraz brać ślub . Wystarczy brać go w celu "krótkotrwałego użycia " , bo jak to śpiewał pewien facet  :

Znalezione obrazy dla zapytania czego się boisz głupia