premedytacja 1. «ułożenie planu jakiegoś działania, zwykle wbrew czyimś oczekiwaniom lub na czyjąś szkodę»2. «dokładne zaplanowanie i przygotowanie przestępstwa» ha ha ha
premedytacja 1. «ułożenie planu jakiegoś działania, zwykle wbrew czyimś oczekiwaniom lub na czyjąś szkodę»2. «dokładne zaplanowanie i przygotowanie przestępstwa» ha ha ha
Jaki tam wstyd:) Teraz go musisz uwieść z premedytacją:)
On, mnie uwodzi, ale ja uciekam,,,
Przypomniał mi się "Miś,"film Stanisława Bareji:)
On, mnie uwodzi, ale ja uciekam,,,
W Twoich postach wyczuwam Amorka i to z porządnym łukiem i pokażną strzała . Mówię Ci nie masz szans na ucieczkę ........To wszystko przez wiosnę
Lena, czy porzadny Ten ''Łuk'' to jeszcze nie wiem haaa, i napewno śie nie dowiem,,, z moim podejściem do pewnych spraw, gdyż Ja uciekam i uciekam,,,
Lena, czy porzadny Ten ''Łuk'' to jeszcze nie wiem haaa, i napewno śie nie dowiem,,, z moim podejściem do pewnych spraw, gdyż Ja uciekam i uciekam,,,
Musisz zaspokoić ciekawość .......haha .Myślę ,ze gdybyś nawet chciała to juz byś nie uciekała . Pamiętaj ze na pewno to nie żyje Kopernik ........Powiem szczerze ,ze cała ta historia jest naprawdę urocza .Ile pozytywu wniosła na forum .......Pachnie romantycznie ..........
Jęśli on Twój , to nie uciekniesz oj nie...... zawsze cię znajdzie , sama uciekałam przez dwa lata i się nie udało.... a czy to dobrze, czy to źle to czas pokaże.......
Za maż mnie wydacie zaraz, haa
A zaczelo sie od tego ze prezes wspolnoty chodzi po bloku i wszystkich w policzki caluje ha ha.
I ty nie boj.Za maz to nikt ciebie wydawal nie bedzie
Oj, przepraszam, nie wszystkich ,do mnie przyszedł osobiscie,,, A znamy śię już trzy lata,,,a ja uciekam,,,,bo śię boje...heee
Orim, nie badz zazdrosy prosze,,,,
Oj, przepraszam, nie wszystkich ,do mnie przyszedł osobiscie,,, A znamy śię już trzy lata,,,a ja uciekam,,,,bo śię boje...heee
Orim, nie badz zazdrosy prosze,,,,