Pochwalijki

24 marca 2015 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Dobrze, że chociaż przez małe "k", bo inaczej to miałbym bardzo przechlapane :)))

a co mi tam.....Kocham Ciebie..."-))
Sam chciałeś "-))
24 marca 2015 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Dobrze, że chociaż przez małe "k", bo inaczej to miałbym bardzo przechlapane :)))

A ja cię Kocham przez wielkie "K".
Ale masz teraz przerąbane....

24 marca 2015 19:42
Teraz to się dopiero zacznie. Komuś nerwy puszczą. )
24 marca 2015 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Darek a dlaczego Ty wlasciwie tutaj jestes, jak Twoje Szcescie pracuje na wygnaniu? Cos mi to wyglada na niewolnictwo, ale niewolnikiem jest Twoja Opiekunka:)
24 marca 2015 19:45 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

a co mi tam.....Kocham Ciebie..."-))
Sam chciałeś "-))

No dostałem sms, że Moja wróciła z zakupów, zaraz pewnie będzie na "Opiekunkach" no to ja już spadam
24 marca 2015 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

No dostałem sms, że Moja wróciła z zakupów, zaraz pewnie będzie na "Opiekunkach" no to ja już spadam

typowy facet, jak zagrozenie, to spada!!!!
24 marca 2015 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Darek a dlaczego Ty wlasciwie tutaj jestes, jak Twoje Szcescie pracuje na wygnaniu? Cos mi to wyglada na niewolnictwo, ale niewolnikiem jest Twoja Opiekunka:)

Już kiedyś o to gnębiłyście mnie, już kiedyś o tym pisałem. Najprościej mówiąc - jest w moim opisie
24 marca 2015 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Już kiedyś o to gnębiłyście mnie, już kiedyś o tym pisałem. Najprościej mówiąc - jest w moim opisie

I ja też dołączam do tych kochających ....a co tam ! najwyżej będziesz miał przes.....e  ! A Twoja " mała blondyneczka " czyta - nie ma bata ! -:)))))
24 marca 2015 20:07 / 4 osobom podoba się ten post
No kurde, - jeszcze nigdy chyba nie byłem tak kochany :))))
24 marca 2015 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
darekr

No kurde, - jeszcze nigdy chyba nie byłem tak kochany :))))

Darek nie przesadzaj, bo dla drobnych  stracisz Skarb.)
24 marca 2015 20:11 / 3 osobom podoba się ten post
leni

Nie strace, Mój Skarb - wie dobrze, że jest moim jedynym Skarbem
24 marca 2015 20:53 / 4 osobom podoba się ten post
leni

nie jestem drobna.
24 marca 2015 21:13
Lawenda

Zrobiłas tak, jak mówiłam?

Ależ Lawendo, proszę ja ciebie- ty nie pisz w ten sposób, bo ludzie to sobie jeszcze pomyślą (ach ach!), że to był twój pomysł,a to ja dzielnie na niego wpadłam i zrealizowałam coby o podwyżkę poprosić, a ty mnie w tym mądrymi słowami wsparłaś :D
24 marca 2015 21:16 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

nie jestem drobna.

Wszystkie dla mnie jesteście Wielkie i podziwiam Was
24 marca 2015 21:19 / 4 osobom podoba się ten post
slonecznie

Ależ Lawendo, proszę ja ciebie- ty nie pisz w ten sposób, bo ludzie to sobie jeszcze pomyślą (ach ach!), że to był twój pomysł,a to ja dzielnie na niego wpadłam i zrealizowałam coby o podwyżkę poprosić, a ty mnie w tym mądrymi słowami wsparłaś :D

Mnie chodzi tylko o to,że za drugą.
Nic więcej. Ależ nie wątpię,że sama byś sobie poradziła, dziecię ty moje a i pomysłów u ciebie dostatek.
:D