dowcipy i anegdoty #3

29 marca 2015 20:42 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

To by nie potrzebowal nikogo gwalcic.

A aaa ! sama by mu cosik dała ?)))))
29 marca 2015 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A aaa ! sama by mu cosik dała ?:-))))))

Starowicz mówi "Każda szanująca się kobieta , ma wibrator w domu "Babcia też.............
29 marca 2015 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
lena46

Amelka jedno i drugie

Lena46, Amelka- jak ktoś to trafnie ujął w innym wątku odnośnie twojej Amelko wypowiedzi: niektórzy potrafią być bardzo uszczypliwi w swoich wypowiedziach. I wy takie właśnie w tych wypowiedziach, które zacytowałam dziś w tym wątku, jesteście. Próbujecie wbijać szpilki o takie drobiazgi jak błędne przeczytanie słowa. Psujecie tym samym klimat forum, co, ogolnie- nie w odniesieniu do was- było już kilkukrotnie na forum zauważone. Szkoda, że tak się dzieje. Bo zamiast dyskutować, forum rozbija się o próbu czynienia sobie złośliwości. To są właśnie te wszystkie drobne sytuacje, które psują jego klimat.

29 marca 2015 21:23 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Lena46, Amelka- jak ktoś to trafnie ujął w innym wątku odnośnie twojej Amelko wypowiedzi: niektórzy potrafią być bardzo uszczypliwi w swoich wypowiedziach. I wy takie właśnie w tych wypowiedziach, które zacytowałam dziś w tym wątku, jesteście. Próbujecie wbijać szpilki o takie drobiazgi jak błędne przeczytanie słowa. Psujecie tym samym klimat forum, co, ogolnie- nie w odniesieniu do was- było już kilkukrotnie na forum zauważone. Szkoda, że tak się dzieje. Bo zamiast dyskutować, forum rozbija się o próbu czynienia sobie złośliwości. To są właśnie te wszystkie drobne sytuacje, które psują jego klimat.

Słonecznie, nie przejmuj śię ,,, Amelka już taka jest, mnie tez często ''dogryza''
29 marca 2015 21:26 / 6 osobom podoba się ten post
Jeden goral i jedna niemka ........a sorry i jedna zaspa a tu taka zamiec na forum
29 marca 2015 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Słonecznie, nie przejmuj śię ,,, Amelka już taka jest, mnie tez często ''dogryza''

Jak się z tym czujesz?

Orim-góral Niemiec też :)?
29 marca 2015 21:30 / 4 osobom podoba się ten post
Baca byl swiadkiem gwaltu.
Sedzia prosi bace aby opisal co widzial.
Baca wiec opowiada:
ide sobie sciezka poprzez turnie tak kole krzaczkow,patrze a tam sie pier.....a
Baco mowi sedzia.W sadzie nie mozna uzywac takich slow.Prosze powiedziec ze kopuluja.
Baca popatrzyl na sedziego i zaczyna :
ide sobie sciezka poprzez turnie tak kole krzaczkow,patrze a tam ......kopuluja
Podchodze blize,patrze,......pierd......a sie
29 marca 2015 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
slonecznie

Oj, szkoda. Ale to w takim razie nie koleżanka, tylko jej ojciec wpuścił nas obydwie w maliny, bo ona też w to wierzyła:(.
O tych kartoflanych nie słyszałam.
Amelka-odczep się ode mnie. Nie jestem zainteresowana wzajemnym dogryzaniem sobie, a taką sytuację usilnie starasz się sprowokować.

Slonecznie, to Ty nie prowokuj  swoimi wypowiedziami. Odczep sie ode mnie i Ty Slonecznie.
Mierzi mnie to, ze wypisujesz rozne zdania kompletnie nie zastanawiajac sie nad ich sensem.
Mloda jestes, lecz to nie usprawiedliwienie jest. Popuszczasz wodze fantazji zbyt mocno.

Ona, drocze sie z Toba lecz z rzadka. Bardziej z sympatii, niz z zemsty )

29 marca 2015 21:54 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Slonecznie, to Ty nie prowokuj  swoimi wypowiedziami. Odczep sie ode mnie i Ty Slonecznie.
Mierzi mnie to, ze wypisujesz rozne zdania kompletnie nie zastanawiajac sie nad ich sensem.
Mloda jestes, lecz to nie usprawiedliwienie jest. Popuszczasz wodze fantazji zbyt mocno.

Ona, drocze sie z Toba lecz z rzadka. Bardziej z sympatii, niz z zemsty :-))

Wiem,,,:))
29 marca 2015 22:33
amelka

Ona, drocze sie z Toba lecz z rzadka. Bardziej z sympatii, niz z zemsty :-))

Nie czuję się i nie jestem w żaden sposób odpowiedzialna za żaden post, który napisałaś. Wszystkie one i to co w nich zawarłaś było i jest tylko twoją decyzją. Próbujesz przerzucać odpowiedzialność za swoje zachowanie na inne osoby.
Doczepiłam się do ciebie dopiero w ostatnim moim poście, ponieważ to ty wbijasz mi szpilkę, zamiast wyjaśnić ze mną otwarcie co tam do mnie ewentualnie masz i oczyścić atmosferę.
Nie jestem za wzajemnym obrażaniem się, obrażaniem się na siebie, czy ignorowaniem. Fajnie mi z tobą pisało, uważam, że jesteś bardzo ciekawą osobą, ale nie rozumiem i nie akceptuję twojej silnej uszczypliwości, zakładania, że z góry wiesz jaki ktoś jest, etykietkowania- względem mnie oraz innych osób na tym forum. I jeśli tak ma wyglądać wzajemne komunikowanie się to lepiej, żeby go nie było wcale.

29 marca 2015 22:34 / 5 osobom podoba się ten post
slonecznie

Słonecznie nie obrażaj się .Zacznij podchodzić do wszystkiego z dystansem .........Słonecznie jakbym tak wszystko zaczęła brać do siebie to już z na wszystkich byłabym obrażona ................
29 marca 2015 22:43 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Jeden goral i jedna niemka ........a sorry i jedna zaspa a tu taka zamiec na forum

Orim pierwsza była" mrówka " a teraz  "Baca " .Sprawca zamieszania jestem "ja ".................Chyba nie trafione dowcipy ...
29 marca 2015 23:01 / 7 osobom podoba się ten post
lena46

Orim pierwsza była" mrówka " a teraz  "Baca " .Sprawca zamieszania jestem "ja ".................Chyba nie trafione dowcipy ...

No,ale żeby mrówka i baca takie rozdrażnienie wprowadzały????Wesoło tu ma być:)Żadne Ę/Ą,SRĄ :):):):)

Fragment instrukcji obsługi komputera ,przetłumaczony przez chinskiego producenta na użytek klienta polskiego:

1. Ty gmeraj wtyczka elektryczna w gniazdko. 2. Wtedy napieraj na pączek władzy na zakryciu. 3. Ty czatuj na pikanie. 4. Ty używaj nasz ustrój w radości i zaspokojeniu.

:):):):):)

29 marca 2015 23:35 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

No,ale żeby mrówka i baca takie rozdrażnienie wprowadzały????Wesoło tu ma być:)Żadne Ę/Ą,SRĄ :):):):)

Fragment instrukcji obsługi komputera ,przetłumaczony przez chinskiego producenta na użytek klienta polskiego:

1. Ty gmeraj wtyczka elektryczna w gniazdko. 2. Wtedy napieraj na pączek władzy na zakryciu. 3. Ty czatuj na pikanie. 4. Ty używaj nasz ustrój w radości i zaspokojeniu.

Kasiu63 do zadymy nie potrzeba wiele ............Zobacz ile "baca w zaspie " narobiła zamieszania ..............I jak to mówią "Niby nic a zwis jej cyc "
30 marca 2015 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

to ja jeszcze poprosze instrukcje do uruchomienia samochodu hihi