dowcipy i anegdoty #3

30 marca 2015 18:58 / 4 osobom podoba się ten post
slonecznie

Pytam bez żadnej ironii, z ciekawości tylko: jak mogłaś mnie nie zrozumieć skoro mnie nie przeczytałaś???? Kiedy przestałaś mnie rozumieć-jeśli to nie tajemnica- bo odnosiłam wrażenie, że miałyśmy ciekawą wymianę poglądów i wtedy, miałam wrażenie, nie miałaś problemów z zrozumieniem moich postów???

Ona-ten z babką z wałkiem-świetny:D

Bardzo prosze, jesli wypowiadasz krotsze sentencje, wowczas je czytam.
Jesli to sa bardzo dlugie monologi, zaczynam czytac i na tym koncze, poniewaz zapominam po trzech zdaniach, o co autorce chodzilo w tym pierwszym.)
Ale mnie moze juz i jakas skleroza dopada. Wiesz Slonecznie, ludzie wiekiem posunieci maja rozne dolegliwosci ;-))
Nie szukac daleko np. nasz przystojny Orim, w kurczaka co prawda tez przystojniaka, le jednak sie zamienil.
30 marca 2015 20:03
amelka

Bardzo prosze, jesli wypowiadasz krotsze sentencje, wowczas je czytam.
Jesli to sa bardzo dlugie monologi, zaczynam czytac i na tym koncze, poniewaz zapominam po trzech zdaniach, o co autorce chodzilo w tym pierwszym.:-))
Ale mnie moze juz i jakas skleroza dopada. Wiesz Slonecznie, ludzie wiekiem posunieci maja rozne dolegliwosci ;-))
Nie szukac daleko np. nasz przystojny Orim, w kurczaka co prawda tez przystojniaka, le jednak sie zamienil.

Jaki wiek! Przecież do 150 to ci na pewno jeszcze dużo brakuje, a tyle mamy teraz żyć według prognoz :).

Rozumiem, że zapominasz jak czytasz. Ale ja pytałam jak możesz nie rozumieć czegoś, czego nie przeczytałaś -bo tak napisałaś.
30 marca 2015 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
Takie ohydne dowcipy co niektore,że wstyd.Czy wy je czytacie czy tylko piszecie. Kobiety delikatne,ułozone.Fuj!!!!
30 marca 2015 20:20 / 4 osobom podoba się ten post
 Jaki jest twoj nowy szef?
Surowy,ale sprawiedliwy.Jesli kogoś ukarze,to potem zawsze powod sie znajdzie.
30 marca 2015 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Jaki wiek! Przecież do 150 to ci na pewno jeszcze dużo brakuje, a tyle mamy teraz żyć według prognoz :).

Rozumiem, że zapominasz jak czytasz. Ale ja pytałam jak możesz nie rozumieć czegoś, czego nie przeczytałaś -bo tak napisałaś.

Nie przeczytalam calosci, poniewaz tylko zaczelam i nie czytalam, bo nie rozumiem o czym mowa.
Bo ja Slonecznie to taka prosta kobieta jezdem.
30 marca 2015 21:54 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Nie przeczytalam calosci, poniewaz tylko zaczelam i nie czytalam, bo nie rozumiem o czym mowa.
Bo ja Slonecznie to taka prosta kobieta jezdem.

Ja też jestem prosta, a zrozumieć się nie można czasami ;)
Może każda z nas jest prosta, ale w inną stronę :D ??
31 marca 2015 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Ja też jestem prosta, a zrozumieć się nie można czasami ;)
Może każda z nas jest prosta, ale w inną stronę :D ??

Sloneccznie, nareszcie napisalas cos bardzo fajnego i z sensem )
31 marca 2015 10:27 / 2 osobom podoba się ten post
wszystkie dowcipy dobre są! a najlepsze te niepoprawnie politycznie czy też społecznie :)))
31 marca 2015 11:12 / 6 osobom podoba się ten post
31 marca 2015 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Sloneccznie, nareszcie napisalas cos bardzo fajnego i z sensem :-))

Bo widocznie tym razem w "twoje prosto" )
31 marca 2015 13:09 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Takie ohydne dowcipy co niektore,że wstyd.Czy wy je czytacie czy tylko piszecie. Kobiety delikatne,ułozone.Fuj!!!!

Wiesz przecież to są matki ,żony ,kochanki :( no,tak ,mężowie ,kochankowie,ojcowie:)
31 marca 2015 13:23 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Bo widocznie tym razem w "twoje prosto" :-))

Tak, dokladnie, czyli  w Twoje krzywo )
31 marca 2015 13:26 / 2 osobom podoba się ten post
Dyśka

Wiesz przecież to są matki ,żony ,kochanki :( no,tak ,mężowie ,kochankowie,ojcowie:)

Nie wszystko co z seksem sie wiaze, wulgarne byc musi.
No ale jak widac, co poniektorzy na "ostro" lubia. Ale to ich sprawa. Kazdy postepuje wedlug wlasnej woli.
31 marca 2015 13:30 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Nie wszystko co z seksem sie wiaze, wulgarne byc musi.
No ale jak widac, co poniektorzy na "ostro" lubia. Ale to ich sprawa. Kazdy postepuje wedlug wlasnej woli.

Zgadzam się ,przepraszam ale muszę spadać ,obowiązki:)
31 marca 2015 17:54 / 7 osobom podoba się ten post
- Wodociągi? - Tak, słucham? - Z kranu płynie woda ? - A co ma płynąć? - Sądząc po rachunku to ku..wa bourbon

Żona dzwoni do męża: - Marian, kochanie, w naszym samochodzie lusterko odpadło... - Jak to się stało? - Policjant w protokole napisał, że dachowałam...