dowcipy i anegdoty #3

30 marca 2015 13:04 / 5 osobom podoba się ten post
30 marca 2015 13:11 / 5 osobom podoba się ten post
Ona ! No wiesz ???!!! tak zębami w zajączki ? 
Znalezione obrazy dla zapytania ŚMIESZNE NA WIELKANOC
30 marca 2015 14:46 / 2 osobom podoba się ten post
slonecznie

Nie czuję się i nie jestem w żaden sposób odpowiedzialna za żaden post, który napisałaś. Wszystkie one i to co w nich zawarłaś było i jest tylko twoją decyzją. Próbujesz przerzucać odpowiedzialność za swoje zachowanie na inne osoby.
Doczepiłam się do ciebie dopiero w ostatnim moim poście, ponieważ to ty wbijasz mi szpilkę, zamiast wyjaśnić ze mną otwarcie co tam do mnie ewentualnie masz i oczyścić atmosferę.
Nie jestem za wzajemnym obrażaniem się, obrażaniem się na siebie, czy ignorowaniem. Fajnie mi z tobą pisało, uważam, że jesteś bardzo ciekawą osobą, ale nie rozumiem i nie akceptuję twojej silnej uszczypliwości, zakładania, że z góry wiesz jaki ktoś jest, etykietkowania- względem mnie oraz innych osób na tym forum. I jeśli tak ma wyglądać wzajemne komunikowanie się to lepiej, żeby go nie było wcale.

Slonecznie-uprzedzam, ze nie przeczytalam powyzszego wpisu, bo ja nie rozumiem tego o czym Ty napisalas i o co Tobie tak naprawde do konca chodzi.
Z drugiej jednak strony nie moge autorytatywnie stwierdzic, ze ja Ciebie nie lubie.
Masz cos w sobie takiego bezbronnego, ze nawet krzywdy wyrzadzic Tobie nie mozna.
I dodam tylko, ze przypominasz mi pewna "kolezanke" studentke.
Studiowala przez caly semestr pierwszy, chodzila na wszystkie wyklady, sporzadzala notatki. Lubila bardzo duzo i nie do konca zrozumiale mowic i pisac chyba tez, poniewaz po 6 egzaminach, ktore byly po I semestrze, niestety  musiala zakonczyc swoja studencka kariere, poniewaz tyle ile przedmiotow,  tyle samo dwoj studentka dostala.

30 marca 2015 14:52 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

to ja jeszcze poprosze instrukcje do uruchomienia samochodu hihi

ORIM, ale przystojny Kurcze jestes.
30 marca 2015 14:53 / 4 osobom podoba się ten post
amelka

ORIM, ale przystojny Kurcze jestes.

żółtodziub,no nie ???
30 marca 2015 14:56 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Ona, skojarzylam to z "powiedzial niemowa gluchemu, ze szczerbaty wygryzl wlosy lysemu".
30 marca 2015 14:56 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

żółtodziub,no nie ???

A czy wszystko Ci tak zmalało?? he, hee
30 marca 2015 14:57 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Nie, no widac, ze to kogut przecie .-))
30 marca 2015 15:02 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

a co ci bede opowiadał ! Sprawdz sama hihihi
30 marca 2015 15:04 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a co ci bede opowiadał ! Sprawdz sama hihihi

boje śie,,:))
30 marca 2015 15:05 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

boje śie,,:))

Ja nie prezes wspolnoty hihi po policzkach calowac nie bede ha ha ha
30 marca 2015 15:07 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Ja nie prezes wspolnoty hihi po policzkach calowac nie bede ha ha ha

Ales pojechałłł,,,,,,,,,,,, ha, haa,  Ty idziesz na ''całośc'' ''wal pan śmiało, bez całowania'' ??
30 marca 2015 17:13 / 6 osobom podoba się ten post
Do agencji towarzyskiej przyszedł facet. Zamówił panienkę i spędził z nią fantastyczną noc. Rano idzie do szefowej uregulować należność.
- Ile się należy? - pyta.
- Nic. Był pan świetny!
- Co? Cała noc seksu z rewelacyjną dziewczyną i nic nie płacę?
- Nic. Proszę, to jeszcze dla pana - szefowa podaje mu 200 złotych.
Faceta zamurowało. Nie dosyć, że poużywał w najlepsze, to jeszcze dostał dwie stówy. Tego samego dnia opowiedział o wszystkim koledze, wiec on też postanowił odwiedzić agencję. Też spędził fantastyczną noc z panienką, rano idzie do szefowej i pyta:
- Ile się należy?
- Nic, był pan świetny - mówi szefowa i wręcza mu 50 złotych.
- Dziękuję - mówi facet - Nie dosyć, że było fajnie, to jeszcze dostaję kasę.
- Ale wie pani, co? Mam pytanie. Dlaczego dostałem 50 złotych, a mój kolega wczoraj dostał 200?
- Wczoraj wszystko szło na satelitę, a dzisiaj tylko na kablówkę.

Rozmawiają sobie dwie blondynki:
- Wiesz, kupiłam sobie skunksa.
- I co?
- Zajebiście robi minetkę.
- No tak, ale co ze smrodem?
- Dwa dni rzygał, ale później się przyzwyczaił.

Pani w szkole pyta Jasia kim chce zostać w przyszłości.
Jasiu mówi:
- Proszę pani ja chce zostać menelem. Niech pani pomyśli zero ZUSU, podatków, NFZ się tobą nie interesuje.
Dwadzieścia lat później Jasiu spogląda z 8 piętra swojego hotelu w Dubaju na szereg nieruchomości i mówi.
- K***a! Gdzie popełniłem błąd!?
30 marca 2015 18:33 / 7 osobom podoba się ten post
30 marca 2015 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Slonecznie-uprzedzam, ze nie przeczytalam powyzszego wpisu, bo ja nie rozumiem tego o czym Ty napisalas i o co Tobie tak naprawde do konca chodzi.
Z drugiej jednak strony nie moge autorytatywnie stwierdzic, ze ja Ciebie nie lubie.
Masz cos w sobie takiego bezbronnego, ze nawet krzywdy wyrzadzic Tobie nie mozna.
I dodam tylko, ze przypominasz mi pewna "kolezanke" studentke.
Studiowala przez caly semestr pierwszy, chodzila na wszystkie wyklady, sporzadzala notatki. Lubila bardzo duzo i nie do konca zrozumiale mowic i pisac chyba tez, poniewaz po 6 egzaminach, ktore byly po I semestrze, niestety  musiala zakonczyc swoja studencka kariere, poniewaz tyle ile przedmiotow,  tyle samo dwoj studentka dostala.

Pytam bez żadnej ironii, z ciekawości tylko: jak mogłaś mnie nie zrozumieć skoro mnie nie przeczytałaś???? Kiedy przestałaś mnie rozumieć-jeśli to nie tajemnica- bo odnosiłam wrażenie, że miałyśmy ciekawą wymianę poglądów i wtedy, miałam wrażenie, nie miałaś problemów z zrozumieniem moich postów???

Ona-ten z babką z wałkiem-świetny:D