dowcipy i anegdoty #3

10 kwietnia 2015 13:39 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Poranek po pierwszym sexie z nową dziewczyną. On się budzi i widzi jak ona siedzi na łóżku i rozglada sie po mieszkaniu.
Co jest ? pyta
A nic .......widze ze mieszkanko tez masz malutkie

No dobra , ale wytłumacz mi teraz o co chodzi z tym mieszkankiem ? Czyżby tak ją ostro " przeteges " , że jej duszno było w małym pokoiku ?
Nie mogła sobie okna otworzyć ?czy to może byłtaki " ślepy " pokoik - bez okna ? .....a już wiem !!!....cyt. " widzę , że mieszkanko też masz malutkie "........to znaczy , że ona też miała podobne metrażowo mieszkanko !!!......przecież mogli sprzedać albo zamienić te dwa malutkie mieszkanka na jedno duże ............że też ludzie nie pomyślą , jakieś takie tępawe .....czy co ? ! ))))))))))))))))))))
10 kwietnia 2015 13:46 / 4 osobom podoba się ten post
Idzie sadysta przez łąkę, zobaczył żabę i ją nadepnął, aż jej oczy na wierzch wyszły.
- No co, zdziwiona !?

Słoń kąpie się w jeziorze. Mrówka z nad brzegu krzyczy:
-Słoniu wyjdź z wody...
-Zaraz...
-Słoniu wyjdź z wody...
Słoń wychodzi z wody i pyta:
-Co chciałaś...?
Mrówka odpowiada:
-Chciałam zobaczyć czy nie włożyłeś moich kąpielówek.

Siedzą dwa konie w więzieniu.
Jeden niewidomy, drugi szczerbaty.
Po chwili szczerbaty mówi do niewidomego:
Słuchaj, ja przegryzę kraty a ty patrz czy nikt nie idzie.

Mały wielbłąd pyta się taty:
Tato a dlaczego my mamy takie garby a nie taki grzbiet jak zeberki czy koniki?
No synu bo jak my idziemy przez pustynie to tam nic nie ma do picia.
A w tych garbach mamy wode i nie musimy długo pic.
A cha, a cha.
A tato a dlaczego my mamy taką grubą sierść a nie taką jak zeberki czy koniki?
No bo jak my idziemy przez pustynie to jest gorąco , a ta sierśc wchłania połowe tego ciepła i nam nie jest gorąco.
A cha , a cha.??
A tato tato?
Tak synku.
No wiesz tak się zastanawiam.
No mów śmiało.
No wiesz tato.??
PO CO NAM TO WSZYSTKO JAK MY W ZOO MIESZKAMY?

10 kwietnia 2015 14:46
kasia63

Tłumaczenie z polskiego na nasze:)

Żyrafa-odległośc od buzi do du....= kilometry:)
Zając od/do tak sie nakicał podczas bara bara,że nawet  na widok  wilka nie miał siły uciekać,wykończony:)

Orim,zamiast wytłumaczyc to Ty od razu naukowo:)Perspektywa ,orientacja....hi hi hi Orientuj się:):):):)

Już wiemy kto był prekursorem stosunku przerywanego :):).
Orim z tym dowcipem to naprawdę mółbyś jakąś tezę naukową o początkach antykoncepcji i zajączku , no wiesz :D
10 kwietnia 2015 14:48 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No dobra , ale wytłumacz mi teraz o co chodzi z tym mieszkankiem ? Czyżby tak ją ostro " przeteges " , że jej duszno było w małym pokoiku ?
Nie mogła sobie okna otworzyć ?czy to może byłtaki " ślepy " pokoik - bez okna ? .....a już wiem !!!....cyt. " widzę , że mieszkanko też masz malutkie "........to znaczy , że ona też miała podobne metrażowo mieszkanko !!!......przecież mogli sprzedać albo zamienić te dwa malutkie mieszkanka na jedno duże ............że też ludzie nie pomyślą , jakieś takie tępawe .....czy co ? ! :-)))))))))))))))))))))

jejku bladym strachem powialo wsrod facetow ha ha ! Co to za myslenie i pomysly ??? Po jednym bara,bara juz bys mieszkania na wieksze zamieniala,pewnie i juz na zapowiedzi trza dawac bo "juz mi niosa suknie z welonem,juz cyganie czekaja z muzyka " 
Brrrrrrrrrrry co za podejscie 
10 kwietnia 2015 14:56 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Już wiemy kto był prekursorem stosunku przerywanego :):).
Orim z tym dowcipem to naprawdę mółbyś jakąś tezę naukową o początkach antykoncepcji i zajączku , no wiesz :D

Ok niech tak zostanie ha ha Jak bym napisal jak i dlaczego tak wygladal zajac to by mnie tu kobitki zakrzyczaly ha ha
10 kwietnia 2015 15:00 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ok niech tak zostanie ha ha Jak bym napisal jak i dlaczego tak wygladal zajac to by mnie tu kobitki zakrzyczaly ha ha

Po to są...kobitki, nie ;)? Chyba się ich Orim nie boisz?
10 kwietnia 2015 15:49 / 1 osobie podoba się ten post
slonecznie

Po to są...kobitki, nie ;)? Chyba się ich Orim nie boisz?

Mam wrazliwy słuch ha ha ha i chyba nie tylko po to hihihi
10 kwietnia 2015 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Mam wrazliwy słuch ha ha ha i chyba nie tylko po to hihihi

oooooooooooooo? dałeś do myślenia ........hihihi
10 kwietnia 2015 16:26 / 4 osobom podoba się ten post
10 kwietnia 2015 18:55
lena46

No święte słowa, święte.
10 kwietnia 2015 19:07 / 1 osobie podoba się ten post
Gdzie jest Lena....???? Ona zna dobre dowcipy......a ja dzis mam ochote sie posmiac....:)))))))))))))))))
Lena wracaj i pisz....:))))) jeden za drugim,ale to migusiem....:))))))))
10 kwietnia 2015 19:20
Agata07

Gdzie jest Lena....???? Ona zna dobre dowcipy......a ja dzis mam ochote sie posmiac....:)))))))))))))))))
Lena wracaj i pisz....:))))) jeden za drugim,ale to migusiem....:))))))))

hahaha dobre Agata .....U mnie uśmiech to codzienna wizytówka .....
10 kwietnia 2015 19:24
lena46

hahaha dobre Agata .....U mnie uśmiech to codzienna wizytówka .....

Ja tez sie lubie usmiechac i sie usmiecham....ale przy tym jeszcze jak moge sie posmiac to lubie czytac co tu napisalas do posmiania.....dobre znasz te dowcipy.......i czasami jak z moim rozmawiam i mu przeczytam to mowi dobra jestes........i smiejemy sie wtedy razem,tak wiec widzisz ile dobrego czynisz.....
10 kwietnia 2015 19:40
Agata07

Ja tez sie lubie usmiechac i sie usmiecham....ale przy tym jeszcze jak moge sie posmiac to lubie czytac co tu napisalas do posmiania.....dobre znasz te dowcipy.......i czasami jak z moim rozmawiam i mu przeczytam to mowi dobra jestes........i smiejemy sie wtedy razem,tak wiec widzisz ile dobrego czynisz.....

znam lepsze ale nie nadające się na forum ...........Bo ja lubię  takie ostrzejsze dowcipy ................
10 kwietnia 2015 19:42 / 1 osobie podoba się ten post
Lena, zaloz watek z dowcipami dla doroslych:) Dozwolony od 18+:)