dowcipy i anegdoty #3

02 maja 2015 08:19 / 8 osobom podoba się ten post
Znalazła babka lampę Aladyna. Pociera, tradycyjnie wyskoczył dżin.
- Czego pragniesz, o pani?
- Bardzo kocham swojego męża. Chcę być dla niego najważniejsza. Chcę, by zawsze spał obok mnie. Chcę, żeby każdy dzień zaczynał kierując na mnie swój wzrok. By bez przerwy mnie dotykał i zabierał wszędzie ze sobą.
No i dżin zamienił ją w smartfona.
02 maja 2015 08:19 / 5 osobom podoba się ten post
Mąż po powrocie ze sklepu pyta się żony:
- Kochanie? Nie widziałaś może takiego małego czarnego dzyndzelka co go miałem w laptopie? Był wsadzony do gniazda USB.
- Nie musisz do mnie mówić jak do niedorozwiniętej. Dobrze wiem co to pendrive. Chciałam sobie na niego zrzucić zdjęcia, ale nie działał więc go wyrzuciłam.
- Dobrze kochanie, a więc gdzie wyrzuciłaś mój odbiornik USB do myszy?
02 maja 2015 08:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dwóch gliniarzy łączy się przez radio z wydziałem zabójstw:
- Przyślijcie ekipę...
- Jaka sytuacja?
- Zabójstwo, ofiara to mężczyzna, lat 38, matka uderzyła go nożem kilkanaście razy za to, że wszedł na mokrą, dopiero co umytą podłogę.
- Aresztowaliście matkę?
- Nie, podłoga jeszcze mokra
02 maja 2015 10:17
Impala

Znalazła babka lampę Aladyna. Pociera, tradycyjnie wyskoczył dżin.
- Czego pragniesz, o pani?
- Bardzo kocham swojego męża. Chcę być dla niego najważniejsza. Chcę, by zawsze spał obok mnie. Chcę, żeby każdy dzień zaczynał kierując na mnie swój wzrok. By bez przerwy mnie dotykał i zabierał wszędzie ze sobą.
No i dżin zamienił ją w smartfona.

Fajne :) Jak to z życzeniami trzeba uważać, no!
03 maja 2015 14:31 / 4 osobom podoba się ten post
Byl sobie facet,ktory dbal o swoje cialo.Pewnego razu stanal przed lustrem,rozebral sie i zaczal podziwiac swe cialo.Ze zdiwieniem stwierdzil jednak,iz wszystko jest pieknie opalone oprocz jego czlonka! Nie podobalo mu sie to,wiec postanowil cos z tym zrobic.Poszedl na plaze rozebral sie i zasypal cale swe cialo,zostawiajac czlonka sterczacego na zewnatrz.Przez plaze przechodzily dwie staruszki.Jedna opierala sie na lasce.Przechodzac obok zasypanego faceta ujrzala cos wystajacego z piasku.Koncem laski zaczela to przesuwac to w jedna to w druga strone.Zycie nie jest sprawiedliwe,powiedziala do drugiej.Czemu tak mowisz,spytala tamta zdziwona.Gdy mialam 20 lat bylam tego ciekawa,gdy mialam 30 lat bardzo to lubilam,w wieku 40 lat juz sama o to prosilam,gdy mialam lat 50 juz za to placilam,w wieku 60 lat zaczelam sie o to modlic,a gdy mialam 70 to juz o tym zapomnialam.Teraz kiedy mam 80 lat,te rzeczy rosna na dziko,a ja nawet nie moge przykucnac!
03 maja 2015 14:36 / 4 osobom podoba się ten post
AgataW

Byl sobie facet,ktory dbal o swoje cialo.Pewnego razu stanal przed lustrem,rozebral sie i zaczal podziwiac swe cialo.Ze zdiwieniem stwierdzil jednak,iz wszystko jest pieknie opalone oprocz jego czlonka! Nie podobalo mu sie to,wiec postanowil cos z tym zrobic.Poszedl na plaze rozebral sie i zasypal cale swe cialo,zostawiajac czlonka sterczacego na zewnatrz.Przez plaze przechodzily dwie staruszki.Jedna opierala sie na lasce.Przechodzac obok zasypanego faceta ujrzala cos wystajacego z piasku.Koncem laski zaczela to przesuwac to w jedna to w druga strone.Zycie nie jest sprawiedliwe,powiedziala do drugiej.Czemu tak mowisz,spytala tamta zdziwona.Gdy mialam 20 lat bylam tego ciekawa,gdy mialam 30 lat bardzo to lubilam,w wieku 40 lat juz sama o to prosilam,gdy mialam lat 50 juz za to placilam,w wieku 60 lat zaczelam sie o to modlic,a gdy mialam 70 to juz o tym zapomnialam.Teraz kiedy mam 80 lat,te rzeczy rosna na dziko,a ja nawet nie moge przykucnac!

:(
03 maja 2015 16:53 / 5 osobom podoba się ten post
03 maja 2015 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Musiałam powielić -dobre!!!
03 maja 2015 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Wczoraj wieczorem wsiadłem do windy z taką babeczką, która miała takie cycki, że nie mogłem od nich odwrócić wzroku. Zapatrzyłem się... zamyśliłem, a babeczka mówi:
- Proszę Pana! Może by Pan w końcu nacisnął....
No i od tego momentu coś poszło nie tak...

Zakryte czy odkryte miała?
03 maja 2015 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Przerzucone przez ramiona i jeszcze do końca pleców sięgały ! )))))))))
03 maja 2015 21:26 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

nie znam sie na windach 
04 maja 2015 17:43 / 8 osobom podoba się ten post
W nocy Kowalski wraca pijany do domu. Żona śpi, w sypialni jest zupełnie ciemno. Kowalski przez chwilę obija się o meble, w końcu zdenerwowany woła:
- Ty, Zocha! Zacznij narzekać, bo nie mogę znaleźć łóżka!

Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi:
- Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki, bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo budujemy dla siebie.
- A co to będzie? - pyta się jeden z robotników.
- Miejska Izba Wytrzeźwień.

04 maja 2015 21:09 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przerzucone przez ramiona i jeszcze do końca pleców sięgały ! :-))))))))))

Nasz Orim ma nieco lepszy gust, jak mniemam ;-))
04 maja 2015 21:10 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

nie znam sie na windach 

Ja też
04 maja 2015 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przerzucone przez ramiona i jeszcze do końca pleców sięgały ! :-))))))))))

E no ja takie widzialam jedna pani zarzucala na plecy i jeszcze pieta odbijala '