Niestety ja nie mogę tak ładnie robić bo moja Pdp niedowidzi iczęsto nie wie co je ,chętnie bym takie fajne jedzonka robiła ale to nie ma tak do końca sensu , no i wszystko musi być z sosikiem nawet frytki .
Niestety ja nie mogę tak ładnie robić bo moja Pdp niedowidzi iczęsto nie wie co je ,chętnie bym takie fajne jedzonka robiła ale to nie ma tak do końca sensu , no i wszystko musi być z sosikiem nawet frytki .
Ja jestem w Bawarii.Ale na pograniczu z Badenią bo za rzeką jest już Badenia tak ze trzy km.
Zapraszam .
Bo ja taki slodki lasuch jestem:))
Jesli niewidzi, to z pewnoscia ma wyostrzony zmysl wechu.
W ruch poszlyby ziola i inne przyprawy.
Kartofelki , zrazy i modro kapusta. Smakowało, ale było ale mógł być bratkartofeln. Jak go polać sosem?
Michasiu, sosem mozna polać wszystko :D!
Wydawało mi się kiedyś, że bawarskiej Kartoffelsalat polać się nie da, a teraz już nie dyskutuję, tylko robię sos z torebki (jak pod ręką nie mam innego) i polewam.. Nie sobie oczywiście ;).
Pozwolę sobie na odrobinę prywaty: możesz zmienić Pitagorasa na coś krótszego, bo za chiny się za niego nie mogę wziąć ;(.. Trzy podejścia robiłam.. Sorry i dziękuję jeśli się dasz namówić :).
Rosół z kołdunami w knajpie dla kierowców koło Sianowa:)A w domu dorsz w cieście piwnym z cytrynowym pieprzem:)Pyszotka:):):):):)