MartaA jeśli ma się pdp który czyta gazetę a jeśli nie czyta gazety,to czyta książkę,a jesli nie czyta książki,to rozwiązuje krzyżówki,a jeśli nie rozwiązuje krzyżówek,to ogląda mecze w tv....??
No to wtedy chałupę sie pucuje, placki piecze ,chyba na drutach zacznę robić chociaż nie umiem...??
Druty dobra rzecz ....ale ja też nie umiem dziergać , za to wyszywam , o ! aktualnie mam " bieżnik " i to już końcówkę . Placki przestałam piec dla własnego bezpieczeństwa , PDP-na zjadła dwa kawałki a ja pięć !!! Marzy mi się jak(a)iś PDP-n(a)y , który będzie się zajmował czytaniem , oglądaniem TV , będzie miał wilczy apetyt to se będę stała w kuchni , pichciła , wypiekała , tylko , żeby ktoś to co upichcę zjadał a nie , że ja się nastoję , narobię i większość sama muszę zjadać ! Mogę być służącą , wcale mi to nie przeszkadza , tylko geldy niech odpowiednie będą

.... kim jestem ? sama nie wiem , wiem tylko to , że : sadzam na kibelku , podcieram pupę , myję , gotuję , sprzątam , piorę , prasuję , mniejsze zakupy robię , bo większe ( ciężkie ) mi przywożą ........Już wiem kim jestem , jak się nazywa mój zawód : " Asystentka osoby niepełnosprawnej " .....od razu lepiej a nie tam jakaś opiekunka , czy służąca