To wyjątkowo inteligentna osoba była.....:smiech3: no i jaka kreatywna....? Farbe do wlosow chciala gdzie indziej nakladać....ciekawam gdzie ? :smiech3:
To wyjątkowo inteligentna osoba była.....:smiech3: no i jaka kreatywna....? Farbe do wlosow chciala gdzie indziej nakladać....ciekawam gdzie ? :smiech3:
Iiiii....pewnie jakaś miss mokrego podkoszulka a nie opiekunka .
Ewunia miałam tak jej dość, ze nie pytałam :-)
teraz podobno się nie farbuje tylko goli:radosc:
Wcale się nie dziwię Nugatku....ja bym ja po którymś telefonie opierniczyla zdrowo.....:-)
Ewunia, zeby to pomogło. Nie każdy rozumie, co sie do niego mówi. Sama pomysl, osoba, która jeździ i robi zakupy do Pl dość obfite dla siebie...i idzie do Pdp pokazując jej własne przetarte spodnie i mówi: to moje ostatnie spodnie :( przetarły sie...Pdp z dobrym sercem oddaje jej własne jakieś tam markowe i ona bierze, a pozniej opowiada o tym i sie cieszy jak spodnie wyrwała..., to czy zrozumie, ze Ty juz masz serdecznie dość? Nie zrozumie....
Ewunia, zeby to pomogło. Nie każdy rozumie, co sie do niego mówi. Sama pomysl, osoba, która jeździ i robi zakupy do Pl dość obfite dla siebie...i idzie do Pdp pokazując jej własne przetarte spodnie i mówi: to moje ostatnie spodnie :( przetarły sie...Pdp z dobrym sercem oddaje jej własne jakieś tam markowe i ona bierze, a pozniej opowiada o tym i sie cieszy jak spodnie wyrwała..., to czy zrozumie, ze Ty juz masz serdecznie dość? Nie zrozumie....
Pisałaś wczesniej, że musisz karmić dziadka. Ok, ale dlaczego musisz w tym samym czasie jesć również? Ja bym nie dała rady. Najpierw nakarm dziadka, umyj ręce i sama zjedź posiłek. Albo zjedz wczesniej, przed dziadkiem. Ja bym tak zrobiła.
Nie moge.tak jest i byc musi. Zimny obiad juz zaczal nawet smakowac. Juz nauczylam sie karmic moja prawa reka dziadka.a swoja lewa siebie
Nie moge.tak jest i byc musi. Zimny obiad juz zaczal nawet smakowac. Juz nauczylam sie karmic moja prawa reka dziadka.a swoja lewa siebie
Co znaczy musi????Zwariowałaś???Wygląda na to,że boisz się PDP.Masz jeść zimny obiad bo on Ci tak każe?!Nakarm go a potemsama zjedz,odgrzej w mikrofali czy na patelni co tam masz na tapecie ,nie pokazuj mu że bez szemrania do bzdurnych poleceń się dostosowujesz!Nie wolno tak!Prawdopodobnie każda jedna tak robiła i on przyzwyczajony,ktos musi to zmienić!
Jak to każda jedna tak robiła? To jakiś żart jest? Dziewczyna jest wystraszona strasznie jak widać i nie działa racjonalnie. Dziadek natomiast widząc to, dokucza jej po prostu, bo ona się go panicznie boi jak widać. Kobieto otrząsnij się!!!!!