Uważaj na nieuczciwych pośredników!

20 marca 2013 15:50
nie myl pojęcia dziewczyno na portalu jestem dla rozrywki a nie szukam pracy on mi tą prace zaproponował to dobrze ze przeczytałam ten post teraz wiem co kombinuje Pan Klaus
20 marca 2013 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
lutieneth

Moja droga Soniu musze powiedzieć że bardzo zastanowiła mnie twoja historia, Pan Klaus jest na portalu randkowym i zaproponował mi żebym pracowała u niego za 1000 euro ale na innej zasadzie ponieważ to jest portal randkowy miałam być równierz jego dziewczyną chciałabym wiedzieć czy ty też miałaś od niego takie dwu znaczne propozycje czy on poprostu szuka miłości

Sorry , ale to nawet nie są dwuznaczne propozycje - to całkowicie jednoznaczna oferta pracy dla prostytutki , tym bardziej że umieszczona na portalu randkowym. O szukaniu jakiej miłości Ty mówisz - on szuka płatnego seksu a pewnie  nawet za ten seks by nie zapłacił ! Chcecie bezpiecznej pracy - szukajcie ofert które nie budza wątpliwości - przez firmy , znajomych lub fora dla opiekunek . Przyjęcie ,,oferty'' z portalu randkowego  może tylko doprowadzić do tragedii i nie mówię tu o braku zapłaty .

20 marca 2013 15:57
Ja znam podobna historie,moja kolezanka miała zmieniać jedną dziewczynę,przy opiece jednego pana płaca też 1000 euro,od razu ,padała propozycja sexu,kolezanka sie nie zgodziła,po tygodniu,pan ja wygonił,okazalo się że ta dziewczyna którą zmieniała była u tego pana caly czas,nie mogła znależc zmienniczki,bo kazda z tamntąd uciekała,a ona nie.
20 marca 2013 15:58
kochana ja to wszystko wiem dlatego faceta sprawdziłam w necie he he a najlepsze jest to ze post Sofi przesłałam mu pocztą na portalu i miałam niezły ubaw z tego pododu
20 marca 2013 16:25
lutieneth

kochana ja to wszystko wiem dlatego faceta sprawdziłam w necie he he a najlepsze jest to ze post Sofi przesłałam mu pocztą na portalu i miałam niezły ubaw z tego pododu

trochę to dziecinne jak dla mnie... znaczy się Twoje zachowanie i po co mieszasz w to Sofię? Ona już przeszła dość z tym facetem!!!

20 marca 2013 16:30
dziwna jesteś to jest właśnie dowód na to jakim jest człowiekiem a Sofia zamieszczając swój post w necie wyraziła zgode na to że ktos to wykorzysta, nie ma w moim zachowaniu nic dziecinnego, tak powinna bronić sie każda kobieta przed bydlakami tego świata, jeśli tego nie rozumiesz to przykro mi
21 marca 2013 13:50
Andrea - popatrz na to nieco z innej strony i nie przesadzaj z tym oburzeniem - Sonia dostała od tej dziewczyny do ręki najważniejszy argument w walce o swoje wynagrodzenie i może i odszkodowanie . Przecież jak dołaczy do swoich dokumentów to ogłoszenie z portalu randkowego - to nawet marny adwokat udowodni , że pan Kalus po pierwsze szuka nie opiekunki a opiekunki + pani świadczacej mu usługi sexualne , po drugie - adwokat prawdopodobnie wysunie zarzut molestowanie sexualnego a skoro Sonia na pewno nie zgodziłaby sie na usługi seksualne to ją wyrzucił . W mojej ocenie to dziewczyna dołączjac ten anons pana Klausa z portalu randkowego ma szanse wywalczyć nie tylko zaległe wynagrodzenie ale i odszkodowanie - byłam 2 lata temu świadkiem takiego procesu i dziewczynie sąd zasądził 5000 Eu odszkodowania bo otrzymywała seksualne propozycje od syna podopiecznej mieszkającego z nia a jak odmówiła - to została natchmiast zwolniona bez wynagrodzenia .
Tak wiec Andreo - twoje świete oburzenie , to twoje oburzenie ale ja uważam , ze post lutieneth o portalu randkowym - bardzo ale to bardzo pomógł Sofi . Teraz to tylko umiejętnie wykorzstac .
21 marca 2013 14:17 / 1 osobie podoba się ten post
stara_opiekunka

Andrea - popatrz na to nieco z innej strony i nie przesadzaj z tym oburzeniem - Sonia dostała od tej dziewczyny do ręki najważniejszy argument w walce o swoje wynagrodzenie i może i odszkodowanie . Przecież jak dołaczy do swoich dokumentów to ogłoszenie z portalu randkowego - to nawet marny adwokat udowodni , że pan Kalus po pierwsze szuka nie opiekunki a opiekunki + pani świadczacej mu usługi sexualne , po drugie - adwokat prawdopodobnie wysunie zarzut molestowanie sexualnego a skoro Sonia na pewno nie zgodziłaby sie na usługi seksualne to ją wyrzucił . W mojej ocenie to dziewczyna dołączjac ten anons pana Klausa z portalu randkowego ma szanse wywalczyć nie tylko zaległe wynagrodzenie ale i odszkodowanie - byłam 2 lata temu świadkiem takiego procesu i dziewczynie sąd zasądził 5000 Eu odszkodowania bo otrzymywała seksualne propozycje od syna podopiecznej mieszkającego z nia a jak odmówiła - to została natchmiast zwolniona bez wynagrodzenia .
Tak wiec Andreo - twoje świete oburzenie , to twoje oburzenie ale ja uważam , ze post lutieneth o portalu randkowym - bardzo ale to bardzo pomógł Sofi . Teraz to tylko umiejętnie wykorzstac .

Niekoniecznie musisz mieć rację . Typ jest wyrażnie pewny siebie , widocznie to nie pierwsza sytuacja którą sprowokował i nie miał żadnych problemów z tego powodu .Ogłoszenie z portalu randkowego może niestety mu pomóc, nie zaszkodzić - powie że seksrozrywek szukał na portalu randkowym a opiekunki na innym i od opiekunki oczekiwał  tylko i wyłącznie pracy w takim charakterze ,a ona miała jakieś urojenia , żle pracowała i inne temu podobne kłamstwa .Łatwo typek skóry nie sprzeda - czeka koleżankę Sofi wiele niemiłych chwil ale szansę ma .Ważne też , gdzie znalazła ( na jakim portalu , w jakich ogłoszeniach ) jego ofertę .Miejmy nadzieję że to było  ogłoszenie dotyczące pracy opiekunki sformułowane bardzo jasno ,bez jakichkolwiek niedomówień bo taki cwaniaczek broniąc się wyciągnie wszystko .Wniosek - uważać , uważać i jeszcze raz uważać - szczególnie na superoferty.

21 marca 2013 14:30
A mie zastanawia jeszcze inna kwestia w tej sprawie - Cóż to za niesamowity "zbieg okoliczności"?! Ze lutieneth,znalazła tego SAMEGO pana Klausa? Czy to jest wogóle możliwe?
Raz,że go znalazła,dwa,że zjawiła się na naszym forum(też przypadek?),trzy - była tu tak krótko i zdążyła nieźle zaszumieć!
21 marca 2013 16:06
chyba nie ten post ale zapytam - bez podtekstów ale z czystej ciekawości - Andrea- jak długo pracujesz jako opiekunka ? jak nie chcesz to nie odpowiadaj . To moje pytanie to tak z czystej ciekawości .
21 marca 2013 17:42

napisałam , z czystej ciekawości .

21 marca 2013 18:03 / 2 osobom podoba się ten post
stara opiekunko- innych jestes ciekawa a sama tajemnicza,profil pusty.....
21 marca 2013 18:12
Mnie tez nie dziwią tylko irytują....
21 marca 2013 18:14
Kasiu - nie wiem dlaczego taka wymiana informacji czyli moje pytanie do Adndrei , jej odpowiedź i moja odpowiedź wzbudziły w tobie takie zainteresowanie . Czy to dziwne ? zapytałam - dostałąm odpowiedź ,Andrea zapytała , dostałą odpowiedź i koniec tematu . Ludzie - naprawde bez jakiś tam podtekstów o najprostsza rzecz zapytac nie mozna ?
21 marca 2013 18:24

Może ja tez jestem taka sama ciekawska?:)Cos w tym dziwnego?