Pomimo że zawsze jadę własnym autem nie kupuje w zasadzie nic , czasem dobry alkohol , kawa, trochę chemii ,to i tak potem jest nie wykorzystane ...taki zakup wystarcza mi na pół roku a czasem na rok
Pomimo że zawsze jadę własnym autem nie kupuje w zasadzie nic , czasem dobry alkohol , kawa, trochę chemii ,to i tak potem jest nie wykorzystane ...taki zakup wystarcza mi na pół roku a czasem na rok
To trzeba częściej pranie robić, a nie czekać, aż ''portki'' same zlecą hi hii :lol3: ,,,,,, żartuje sobie.:-)
Dobry żart ...Nie musze prać często bo portek mam kilka i wiecej ciuchów zabieram ze sobą , miejsca mam dość w aucie, a pranie swoich ciuchów robie w pracy przed zjazdem, pewnie jak większośc z nas .... w domu tez piore , radzę jakoś seeee.....:suszenie:
Co robisz dziś wieczorem ?
Przepraszam, mnie pytasz? :-)
No chyba randka mi się szykuje, ale brak odpowiedzi,,,,,?
żartowałem ...
Przepraszam, mnie pytasz? :-)
No chyba randka mi się szykuje, ale brak odpowiedzi,,,,,?
no i tak żesmy sobie pozartowali ....
Jak dla 1 osoby to pewnie starcza.
Na jedzenie właściwie nie wydaję, a jak już to minimalnie. Zdarza mi się kupować markowe buty, ubrania, perfumy. Co jakiś czas uzupełniam zapas whiskey. Wydaje się być lepszej jakości.