Mycha! No to spróbowałam wstawić zdjęcie w awatar i co? I znowu mnie zablokowalo. Teraz pewnie przez miesiąc tylko z telefonu będę mogła wchodzić.
Mycha! No to spróbowałam wstawić zdjęcie w awatar i co? I znowu mnie zablokowalo. Teraz pewnie przez miesiąc tylko z telefonu będę mogła wchodzić.
Zamknij przegladarkę i uruchom ponownie komputer. U mnie to pomogło, ale to już było dawno. Teraz nawet nie próbuję nic zmieniać :-)
Wyloguj się, znaczy się zamkni z "buta" i ponownie się zaloguj. Zresztą avatar masz już zmieniony.
No zobaczymy. Ostatnio nie pomogło, bo mam zaznaczone, żeby komputer pamiętał moje logowanie, wiec to się robi automatycznie. Raz na jakiś czas tylko mnie wywali i musze się sama zalogować. Niedawno miało to miejsce, wiec kolejny raz nie tak szybko będzie.
A ja to chyba w życiu nie schudnę !
Co zerknę na ten wątek to czytam " jedzenie na terenie Niemiec " :-(
Bo jedzenie na terenie Niemiec jest niesmaczne :-) Dlatego sie sugerujesz glodomorze;))
Wez na maila idz i zaakceptuj albo nie moja wypocinke do Ciebie. Musze poznac odpowiedz Twa! A czekac az poczte odpalisz to wyzsza szkola jazdy. :-)
Wyczysc historie przegladania. Powinno pomoc.
Hahaha :) Ja też tak przeczytałam na początku :)
Witam uczestniczki forum.fakt jedzenie na terenie niemiec jest nie smaczne.gdy niemcy nam gotuja
Witam uczestniczki forum.fakt jedzenie na terenie niemiec jest nie smaczne.gdy niemcy nam gotuja