Jeżdżenie autem na terenie Niemiec

09 czerwca 2016 22:12 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Mycha!  No to spróbowałam wstawić zdjęcie w awatar i co? I znowu mnie zablokowalo. Teraz pewnie przez miesiąc tylko z telefonu będę mogła wchodzić. 

Zamknij przegladarkę i uruchom ponownie komputer. U mnie to pomogło, ale to już było dawno. Teraz nawet nie próbuję nic zmieniać 
09 czerwca 2016 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Zamknij przegladarkę i uruchom ponownie komputer. U mnie to pomogło, ale to już było dawno. Teraz nawet nie próbuję nic zmieniać :-)

No zobaczymy. Ostatnio nie pomogło,  bo mam zaznaczone,  żeby komputer pamiętał moje logowanie, wiec to się robi automatycznie. Raz na jakiś czas tylko mnie wywali i musze się sama zalogować. Niedawno miało to miejsce,  wiec kolejny raz nie tak szybko będzie.
09 czerwca 2016 22:29
Mycha

Wyloguj się, znaczy się zamkni z "buta" i ponownie się zaloguj. Zresztą avatar masz już zmieniony.

Miałam go jeszcze przyciąć,  co bym sama i bliżej na zdjęciu była. Ten informatyk to powinien zostać zwolniony. Ile to może trwać.  Taka sytuacja z pół roku temu mnie spotkała i do dzisiaj nic nie naprawiono.
09 czerwca 2016 23:38 / 2 osobom podoba się ten post
Faktycznie, tak się dzieje. Mnie też podczas dwóch zmian zdjęcia zblokowało dwa razy. Nie mogłam potem w ogóle na forum wchodzić, tylko z telefonu. Wzięłam to wtedy za przypadek i myślałam, że się coś ogólnie popierdzieliło akurat w tym momencie.
10 czerwca 2016 09:59 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

No zobaczymy. Ostatnio nie pomogło,  bo mam zaznaczone,  żeby komputer pamiętał moje logowanie, wiec to się robi automatycznie. Raz na jakiś czas tylko mnie wywali i musze się sama zalogować. Niedawno miało to miejsce,  wiec kolejny raz nie tak szybko będzie.

Wyczysc historie przegladania. Powinno pomoc.
10 czerwca 2016 10:08 / 8 osobom podoba się ten post
A ja to chyba w życiu nie schudnę !
Co zerknę na ten wątek to czytam " jedzenie na terenie Niemiec "
10 czerwca 2016 10:14 / 9 osobom podoba się ten post
Ojej.Dziewczyny komputery naprawiają,Baśka chodzi głodna na terenie Niemiec,a ja szukałam tu coś o samochodach.he.
10 czerwca 2016 10:26 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Co zerknę na ten wątek to czytam " jedzenie na terenie Niemiec " :-(

Hahaha :) Ja też tak przeczytałam na początku :)
10 czerwca 2016 10:34 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Bo jedzenie na terenie Niemiec jest niesmaczne  Dlatego sie sugerujesz glodomorze;)) 
Wez na maila idz i zaakceptuj albo nie moja wypocinke do Ciebie. Musze poznac odpowiedz Twa! A czekac az poczte odpalisz to wyzsza szkola jazdy. 
10 czerwca 2016 10:57 / 4 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Bo jedzenie na terenie Niemiec jest niesmaczne :-) Dlatego sie sugerujesz glodomorze;)) 
Wez na maila idz i zaakceptuj albo nie moja wypocinke do Ciebie. Musze poznac odpowiedz Twa! A czekac az poczte odpalisz to wyzsza szkola jazdy. :-)

Zaakceptowane ....odpowiedź " jawna " po wieczór będzie .Teraz brak czasu , później zakupy , później wizytacja .....i tak się jeździ  na terenie Niemiec ...żeby w temacie się zmieścić
10 czerwca 2016 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Ja też   
10 czerwca 2016 18:56 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wyczysc historie przegladania. Powinno pomoc.

Dzięki - pomogło:)
10 czerwca 2016 19:54 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

Hahaha :) Ja też tak przeczytałam na początku :)

Witam uczestniczki forum.fakt jedzenie na terenie niemiec jest nie smaczne.gdy niemcy nam gotuja
10 czerwca 2016 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Jula.09

Witam uczestniczki forum.fakt jedzenie na terenie niemiec jest nie smaczne.gdy niemcy nam gotuja

To wracaj tm gdzie bylas jeszcze kilka dni temu ;) Sama bedziesz mogla gotowac i ja bede z Toba kontakt normalny miala!! 
10 czerwca 2016 21:04 / 3 osobom podoba się ten post
Jula.09

a uczestników forum to juz nie ?
Wiesz Niemcy jak gotuja poza terenem Niemiec to tez to jest nie smaczne