napisałbym tak:
Ich bin in der Kirche auf einer Messe, ich werde um die Stunde zurückkehren 11.30
napisałbym tak:
Ich bin in der Kirche auf einer Messe, ich werde um die Stunde zurückkehren 11.30
napisałbym tak:
Ich habe noch eine Frage...Hast Du einen Stand auf der Messe? :))))
Taki zarcik :-)
Neugier ist der erste Schritt zur Holle. Und keine Messen werden hier nicht helfen:kocha nie kocha:
Ich bin nicht neugierig. Du hast nicht verstanden was ich geschrieben habe.:lol1:
Dobra Knorr,dosyc na dzisiaj bo spac mi sie chce;))) Fioletowych snow!
ich verstehe, lediglich kein erfassen ich kann.
Śnij miło o wakacjach.
A tak w ogóle to internet na lebarze jest bez ograniczeń? Bo na razie nie widzę żeby mi coś pobierało ? Mogę oglądać youtube bez limitu ?
A tak w ogóle to internet na lebarze jest bez ograniczeń? Bo na razie nie widzę żeby mi coś pobierało ? Mogę oglądać youtube bez limitu ?
Nie. Najlepiej bedzie jk sama sobie poczytasz o co chodzi z Lebara. I przypominam,ze na terenie Polski Lebary nie bedzie mozna doladowac. To znaczy tak ale nie kupisz w Polsce prepeida tego operatora,bedzie trzeba przez internet chyba. Rozmowy w sprawie powrtu Lebary ´do Polski trwaja ale kiedy sie zakoncza nie wie nikt. Prosze,tu masz linka do pakietow ;)
http://www.lebara.de/internet-pakete
Dziękuję Tino za info ;)
Oliwio, nie ma mobilnego neta bez limitu.Zawsze są jakieś ograniczenia. Owszem w reklamach kuszą ,że net bez limitu jest, ale trzeba dobrze przeczytać ofertę. Tam jest wyszczególnione co jest limitowane, a co nie-drobnym drukiem :)
Nie. Najlepiej bedzie jk sama sobie poczytasz o co chodzi z Lebara. I przypominam,ze na terenie Polski Lebary nie bedzie mozna doladowac. To znaczy tak ale nie kupisz w Polsce prepeida tego operatora,bedzie trzeba przez internet chyba. Rozmowy w sprawie powrtu Lebary ´do Polski trwaja ale kiedy sie zakoncza nie wie nikt. Prosze,tu masz linka do pakietow ;)
http://www.lebara.de/internet-pakete