Co dzisiaj gotujesz na obiad ? #4

14 kwietnia 2015 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Ciekawy skład ,nigdy nie jadłam ryby z sosem musztardowym, może raz spróbuję.

Znowu mi myszka szawnkuje i podwójnie posty "funduje"

Tez poznalam dopiero tutaj)) czasami jadamy po mojemu))) czyli z jajkiem got) dobrze smakuje z ryba)
14 kwietnia 2015 10:54 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Tez poznalam dopiero tutaj:-))) czasami jadamy po mojemu:-)))) czyli z jajkiem got:-)) dobrze smakuje z ryba:-))

Tzn. jadłam ale na zimno z puszki np, sledzie w sosie musztardowym ale nigdy na ciepło- ok 
14 kwietnia 2015 10:54
dorotee

Tez poznalam dopiero tutaj:-))) czasami jadamy po mojemu:-)))) czyli z jajkiem got:-)) dobrze smakuje z ryba:-))

Tzn. jadłam ale na zimno z puszki np, sledzie w sosie musztardowym ale nigdy na ciepło- ok 
14 kwietnia 2015 17:56 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Budyniek chyba:)Budyń to jakoś tak za dostojnie ,nie pasuje do placuszków i kompociku:):):)Ale żeby nie było u nas dziś rosołek na kurczaczku z kluseczkami:):):)W domu raczej nie dostane bo p.Foka pracuje od rana do nocy to się musze jeszcze tu nawtrząchać:):):):)

Tak sobie mysle, ze: spagetti z jasniutkim, delikatnym sosikiem i kreweteczkami oraz salateczka z bialutkiej kapusteczki z zieloniutkim ogoreczkiem i zolta cebuleczka - to byl nasz dzisiejszy obiadeczek.
A, i desereczek jeszcze, to lodeczek z Campari, smietaneczka troszeczke i cynamonikiem podalam.
I kaweczka do popicka)
14 kwietnia 2015 18:46 / 3 osobom podoba się ten post
Losos w ciescie francuskim z sosem koperkowym, do tego purre ziemniaczane ze szczypiorkiem i brokuly polane platkami migdalowymi zezloconymi na masle
14 kwietnia 2015 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
moncherie

Losos w ciescie francuskim z sosem koperkowym, do tego purre ziemniaczane ze szczypiorkiem i brokuly polane platkami migdalowymi zezloconymi na masle

Oj juz sie nie chwal no ze taki master chef z Ciebie no! :)))))))))
15 kwietnia 2015 08:43 / 1 osobie podoba się ten post
A co mi tam zrobie troszke zupi warzywnej, i pieroszki z miesem,do tego budynku troche i kompocik!!
15 kwietnia 2015 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś obiad dla synka pdp,który zapowiada się na upierdliwego pdp,naleśniki z musem sobie zamówił w polskiej restauracji.
15 kwietnia 2015 09:59
Placki ziemniaczane:)
15 kwietnia 2015 10:14 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Dziś obiad dla synka pdp,który zapowiada się na upierdliwego pdp,naleśniki z musem sobie zamówił w polskiej restauracji.

Ja bym mu coś dodała do tych placków za to jak traktował ojca
15 kwietnia 2015 12:06
Filet z indyka panierowany ze serem , rusti i grune ,jogurt.
15 kwietnia 2015 12:06 / 1 osobie podoba się ten post
Filet z indyka panierowany ze serem , rusti i grune ,jogurt.
15 kwietnia 2015 12:48 / 2 osobom podoba się ten post
Rosół.Jutro wyjazd więc zawsze rosół musi być.Z prawdziwej kury od baby z targu.Mąż je z makaronem ja z ziemniakami.Dużo marchewki i przy pieczona cebulka.mniam.
16 kwietnia 2015 07:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ziemniaczki ,klopsiki w sosie koperkowym, budyn na zimo,i kompocik:)
16 kwietnia 2015 07:29 / 3 osobom podoba się ten post
Ziemniaczki,karkówka w keczupie,sałata,jogurcik obowiązkowo.