Wiem Geronimo,,:-)

Wiem Geronimo,,:-)
zawinac szparagi w SZYNKE kazdy potrafi , ale Ona- Lisa jest wyjatkowa kucharka i ta szybka nie jest zwykla szybka, tego sie nie je. Ona - Lisa ma swoja recepture na SZYBKE:))))) cholerne literki
A żartowałam a Tobie to oco chodzi? !
Ona, ja tez chcialam zazartowac:):) sama sie zastanawiam czemu czasem moje slowa , ktore maja pobudzic innych do dobrego nastroju , odbierane sa odwrotnie :( chyba mam ciezki zart , ale niech tam. Nic nie mialam zlego na mysli, wrecz przeciwnie:)
Bo tłumaczysz mi ,że co?? że ja niby gotowac nie umiem?? bez odbioru, tak będzie lepiej.
Nie odebrałam tego jako żart.
Ona, nie chcialam Cie urazic!!!! Czy odbierzesz , czy nie, chce tylko powiedziec, ze daleka bylam i jestem od obrazania kogos. Chcialam zazartowac , ale nie z Ciebie. Koniec tematu, nie bede juz wiecej pisac moich zartow, bo nie znam Was i nie wiem jak kto moje pisanie odbierze. Jesli urazilam , przepraszam choc nie wiem za co . Nic zlego nie mialam na mysli
U mnie będzie penne ze sosem pieczarkowo-serowym i sałata i pomidorki ze sosem balsamicznym. :gotowanie:
Polędwiczki wieprzowe z kolorowym pieprzem, ziemniaki pieczone z rozmarynem, sałata z fetą:), tyle, że nie mojego autorstwa:)
Muszę z bólem stwierdzić, że mężczyźni posiadają talenty kulinarne:)
Wieczorem ma być coś ekstra, ale nie wiem, czy do jedzenia;))).
Na wieczor wedlug mnie ekstra mozna zrobic ser feta smazony ( panierowac plastry sera w jajku rozbeltanym z oregano, dalej w mace i wrzucac na gorace klarowane maslo. Smazyc na zloty kolor i przewracac tylko raz), na grubym plastrze pomidora polozonym. Posypany szczypiorem.
I pomiedzy pomidorem a serem tez szczypior lub cienko mloda cebula krojona i pieprzona.
Pyszne, szybkie, wytworne i zaskoczyc tez zjadacza mozna..