Od sosu czy octu balsamicznego czarnieja zeby. Te naturalne, naturalnie.
Od sosu czy octu balsamicznego czarnieja zeby. Te naturalne, naturalnie.
Chyba szparag nie lubię.No ,może rzadko jadam i gara tu nie mam do gotowania Jakoś mnie nie pozwalają na kolana.Sama nie wiem ,jak by mi kto podał.?hi hi
A ja nieśmiertelne szparagi plus sos beszamelowy i filecik z rybki:gotowanie:
Aż mi zapachniał Twój przepis:)
Fety panierowanej jeszcze nie robiłam, całość w zestawieniu z pomidorem i szczypiorem wygląda apetycznie.
Ciekawa jestem jaki byłby efekt, jakby opanierowaną w ten sposób fetę obsmażyć na oliwie z oliwek, zamiast szczypioru użyć świeżej bazylii, a na piramidkę z sera, cebuli i pomidora, położyć czarną oliwkę.
Potrzebuję szybkiej porady:
Wczoraj kupiłam coś takiego: Geschnetzeltes nach Gyros Art
Jak się to robi? .....tylko na patelnię, obsmażyć, zalać bulionem i poddusić? -jak długo? bo dla dziadków wszystko musi być supermiękkie (tak jak gulasz 40-60 min?)
Dzieki za szybką poradę - bo obiad musi być do 12.oo :-)