Wiem o tej zmianie,ale mam problem....Czy w telefonie czas mi się automatycznie zmienia...? Za Chiny nie pamiętam....jak to będzie z budzikiem?...a na śniadanie muszę zejść przed 7 :/
Wiem o tej zmianie,ale mam problem....Czy w telefonie czas mi się automatycznie zmienia...? Za Chiny nie pamiętam....jak to będzie z budzikiem?...a na śniadanie muszę zejść przed 7 :/
Margolciu, ty mi prubujesz ubliżać. Nie posuwaj sie do takiich zachowań. Jest to nietaktowne. Nigdy nie pozwoliłam sobie na jakąkolwiek krytykę czyjejś prywatności. My sie prywatne nie znamy. nie widziałyśmy się nigdy, nie widziałam ja Twojego świata ty nie widziałaś mojego. Byłaś kiedyś pozytywnie nastawiona i do tego forum i do ludzi. Ja znam Ciebie z takiej strony i wolałabym aby tak pozostało.
No fakt, Szczecin nie jest metropolią ale swój klimat ma. Są niestety miejsca gdzie bez futra nie wypada, no tak tu jest. Ma takie parady próżnośći. Ale żeby tak zaraz, ze prowincja? Nie. Tak nie można. To piekne miasto, miasto ludzi, którym nigdy wielki świat nie był obcy.
Ja napisałam o promedice w jednym z dzisiejszych moich wpisów, że kiedy pierwszy raz wyjeżdżałam z nimi to zaproponowano mi zaliczkę. I że zarabiałam wtedy niewiele. To było kilka lat temu. Nie dotyczy to aktualnych zarobków w tej firmie bo ja nie wiem , nie znam, nie jeżdże z nimi. A że byo mało to dowiedziałam się na forum, jak to więksośc starych opiekunek pisała że za takie pieniądze sie nie jeździ.
Prawda też jest, że bez grosza w kieszeni firma ta pracownika nie wysłała. A egzamin z języka był i opieka koordynatorów też była.nie kumam czy dobrze zrozumiałam wpis Mery.
Dzisiaj daję sobie spokój z opiekunkowem. Wciagacie kobiety bardzo. Miło było.
margolcia jakie futro? o co kaman?
dali Ci futro? z jakiego zwierzaka dostałaś futro?
Chciałas IGGO napisac, ze byłam do Ciebie pozytywnie nastawiona, niestety, stracilas duzo w moich oczach, chociaz pewnie malo to istotne dla Ciebie. Chcesz zwrocic na siebie uwage swoimi obrażliwymi wpisami, wywyzszyc, sama nie wiem. A przeciez jestes tak samo jak my wszystkie OPIEKUNKĄ, obojętnie w jakie futro bys sie nie wystroiła, w jakim swiecie zyła i jakich wpływowych znajomych miała, zacytuje tutaj MERYLKU-papier wszystko przyjmie.
Dla mnie Twoje oczy są najmniej ważne.Twoja ocena zupełnie mnie nie interesuje.
Zachowujesz sie beznadziejnie, nigdy bym Ciebie nie zaczepiła.
Udzieliłam tylko jeden raz wpisu pod twoim postem, kiedy był temat odleżyn. I to był mój błąd.
Na szczęście nie jesteśmy wszystkie takie same, na szczęście.
Jestem w Niemczech. Trzy miechy przede mną.
Z mysich pipek, hahahahaha! :) Oj Agamor! Nie spij, hahahaha!
Niewielki fragment umowy jaka podpisuje rodzina. Zycze wszystkim opiekunkom aby miały taki zapis.
Może i zaproponowali 1450? A jakby doszło do skutku? To ciekawe ile? Przypominasz sobie jak wichurka za 1100 miała pracować?
Przypominam zapominalskim,ze z dziś na jutro ZMIANA CZASU NA LETNI:)Przestawiamy zegarki z 2.00 na 3.00!!!!Żeby Was PDP nie budzili:):):)
Ciekawostka taka-mam dwa telefony na jednym musze sama przestawić a drugi przestawia się automatycznie:)
Babcia w stresie ,że za krótko będziemy spały:):):)Od 19ej jak nigdy w piżamce:)
I znowu ten zapis, że pracujesz 40 godzin, a reszta to stan gotowości.
No co to kurna ma być? Wpaja to przekonanie Niemcom, że jak czuwasz, to nie pracujesz, czyli właściwie to masz wolne.