Na wyjeździe #23

19 kwietnia 2015 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
darekr

Wracałem wczoraj do PL Sindbadem z Bremerhaven, przez Breme do Hamburga,
Tak na moje oko (na ile poznałem już Opiekunki)
wśród pasażerów naliczyłem około 7 Opiekunek,
Ciekawy jestem czy któreś z Dziewczyn, z Naszego Forum - jechały tym autokarem????

Moja prawie stała trasa ale nie tym razem.
19 kwietnia 2015 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj kotki całą noc nie było w domu. Nie pomogło nawoływanie do późna. Miała swoje ważne, kocie sprawy. A oto co przyniosła dzielna łowczyni. Tak ją to polowanie wymęczyło, że cały dzień przespała, nawet jedzenie nie bardzo ją interesowało. Szwendała się w poszukiwaniu spokojnego kąta z miną "Dajcie mi spokój, nie widzicie, że ledwo żyję". No i jak nie kochać takiego stworzenia.
19 kwietnia 2015 20:05
Ja jeszcze nigdy busikiem)) chociaz" najwieksza" kusi, pod dom , wygodnie etc. Teraz tez jade pociagiem, o 11,35 wyruszam o 19,54 w domu))) i tak kuz od 3 lat)))
19 kwietnia 2015 20:05
Ja jeszcze nigdy busikiem)) chociaz" najwieksza" kusi, pod dom , wygodnie etc. Teraz tez jade pociagiem, o 11,35 wyruszam o 19,54 w domu))) i tak kuz od 3 lat)))
19 kwietnia 2015 20:06 / 1 osobie podoba się ten post
19 kwietnia 2015 20:06
19 kwietnia 2015 20:07 / 4 osobom podoba się ten post
No kurcze, samowar???? Nie badz taka, nalej troche, ale czarnej, albo zielonej ...
19 kwietnia 2015 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
Ooooo, czyzby Najsłynniejszy z Samowarów sie odnalazł i z tej okazji a zarazem radosci herbatka za free?:):)
19 kwietnia 2015 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
No w końcu znalazłam, bo skakałam po wątkach i szukałam zaproszenia na herbatkę :))
19 kwietnia 2015 20:27
MeryKy

No w końcu znalazłam, bo skakałam po wątkach i szukałam zaproszenia na herbatkę :))

Nadzieja matką .............:):):)
19 kwietnia 2015 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuje ale nie skorzystam z oferty poniewaz twoj samowar to podróbka, oryginał jest w posiadaniu kogos innego:) Nie lubię podróbek, uwielbiam oryginały i markowe rzeczy:)
19 kwietnia 2015 20:32
mleczko1

Nadzieja matką .............:):):)

Ja nie miałam nadzieji ja miałam pewność że znajadę byłam na tablecie a teraz na lapku, to ty z nadzieją wyskakujesz! Jaki pan taki kram :)))
19 kwietnia 2015 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Na to czym jadę nie mam za bardzo wpływu, firma wszystko organizuje. Mi to specjalnie nie przeszkadza ponieważ autobus trasę  do Poznania pokonuje zaledwie w 7-8 godzin, a ze Stade do Hamburga jadę  S-bane, przechodzę na drugą stronę ulicy i już jestem na ZOB. W Poznaniu też z dworca daleko do domu nie mam. Ostatnio tak byłam stęskniona widoku mojego miasta, że o trzeciej w nocy szłam pieszo, co mój syn uznał za przejaw sknerstwa, którego nabawiłam się tutaj. Z Hamburga do Poznania jadę krócej niż z Zakopanego. Ostatnio trasę Poznań- Zakopane zrobiłam w 12 godzin. Myślałam, że tyłek mi się kwadratowy od siedzenia zrobi.
19 kwietnia 2015 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
tu wiele zadym o podróbki albo co lepsze o wymyślone rzeczy jest jedna więcej nie robi różnicy najważniejsze, że na forum ruch jest.
19 kwietnia 2015 20:44
To jest  ten samowar, który siostry podarowały Twojej zmienniczce, a córka dobrej siostry zażądała zwrotu? I co wrócił ?Czy to zdięcie zrobiłaś wcześniej?