ok,dziękuję :) jutro pójdę do apteki, a macie jakiś magiczny sposób na odsmrodzenie butów? bo jakoś nie mam teraz kasy na nowe :)
ok,dziękuję :) jutro pójdę do apteki, a macie jakiś magiczny sposób na odsmrodzenie butów? bo jakoś nie mam teraz kasy na nowe :)
Są jakieś dezodoranty do obuwia?? Może pomogą??
Takie coś znalazłam a że ja nie przepisuje to zapodaje linka: http://kobieta.onet.pl/moda/jak-usunac-przykry-zapach-z-butow-10-niezawodnych-sposobow/bmlqn
Zależy z jakiego materiału są.
Jeśli można, to wypierz je i wysusz np.na balkonie,żeby porządnie przewietrzaly.
oj nie wiem, dezodorantów próbowałam wcześniej, ale efekt był gorszy niż przed :D
To może z jakiegoś smierdzącego materiału zakupiłaś buty? Jak kiedyś sobie kupiłam wygodne cichobiegi to po jednym dniu musiałam wyrzucić bo śmierdziały chińczyzną aż sie na wymioty zbierało :D
tak normalne,że się pocą...ale! nienormalnym jest, że gdy ściągam buty, to całe mieszkanie trzeba wietrzyć, a buty wystawiać za okno, w moim przypadku chyba nie ma znaczenia czy skóra czy nie. Ostatnio kupiłam sobię piękne buty na wyprzedaży(bo za normalną cenę, sorry, ale nie:P) tylko dwa dni miałam spokój, a buty na dzień dobry spsikałam sholem, a stopy moczyłam w jakimś specyfiku z apteki...
Natomiast intensywność spada, jak wracam z pracy z De,nie do końca co prawda, ale jestem w stanie ściągnąć buty a muchy nie padają...
kiedys stosowano taki prosty sposob
do wody dodac sode oczyszczona i kilka kropli wody utlenionej
I to do buta, żeby bańki puściło??? :)))
kiedys stosowano taki prosty sposob
do wody dodac sode oczyszczona i kilka kropli wody utlenionej