Na wyjeździe #24

01 maja 2015 20:44 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Do podbudowania ego, ewelin. To przyjemne uczucie. Dodaje skrzydeł. :)

A okej..........jak tak to spoko:)))
01 maja 2015 20:44 / 8 osobom podoba się ten post
doda1961

Pierwsza bym leciała, ale ja lubię małych chlopów, a to ponoć wielkolud, no i ta piżamka........widać dbający o korzonki jest :))))))))))))

No to mam z nim coś wspólnego - korzonki. Dobre i to na początek. I lubię dużych facetów. A że ciapa i mamałyga.....e tam, ja  z każdego zrobiłabym tygrysa. taka jestem, a co.
01 maja 2015 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Duży jest??:))))

Lawenda......może jednak się dogadamy coo.........i bedziemy się wszystkie u niego zmieniać:)))))

A czemu nie? Jestem za . :)
01 maja 2015 20:46 / 6 osobom podoba się ten post
Lawenda

Mogę się korzonkami opiekować,a co mi tam:)))
01 maja 2015 20:47 / 7 osobom podoba się ten post
Lawenda

Dajcie na luz,bo przy takim tempie kon by i zdech  
01 maja 2015 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Dajcie na luz,bo przy takim tempie kon by i zdech:-) :-) :-) 

No co Ty przecież opiekunki jesteśmy,-założymy mu maskę tlenową i będzie gitara:))))
01 maja 2015 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
no prawie :D :D : :D Na widok wysokich, przystojnych, zbudowanych, szerokich w barach i takie tam inne czuję wręcz fizyczną niechęć i odrazę. No nie lubię i już!
Kolegować z takim wielkoludem się moge, ale żadnych innych relacji nie dzwignęłabym.

01 maja 2015 20:50 / 6 osobom podoba się ten post
Znowu Ivanilka będzie pękać ze śmiechu czytając jaką furorę jej prawniczy doktorek robi na opiekunkowie. A tak swoją drogą tak się do niego pchacie, a przecież nie wiecie nawet jak wygląda. Zderzenie z rzeczywistością mogłoby być brutalne.
01 maja 2015 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
doda1961

no prawie :D :D : :D Na widok wysokich, przystojnych, zbudowanych, szerokich w barach i takie tam inne czuję wręcz fizyczną niechęć i odrazę. No nie lubię i już!
Kolegować z takim wielkoludem się moge, ale żadnych innych relacji nie dzwignęłabym.

No, podobno ci mali są hojniej obdarzeni przez naturę, niż ci wielcy. Ale czy to reguła, to nie wiem. :)))
01 maja 2015 20:53 / 5 osobom podoba się ten post
I na to jest rada gazeta przykryja twarz i puszcza wodze fantazji
01 maja 2015 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
Słyszałam,że niekoniecznie. Potrafi być na odwrót.
Ciekawe, jaką minę ma teraz moderator, jak nas czyta ?
01 maja 2015 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Lawenda

A to nie wiedziałam, potem już nie czytałam tej historii, bo chyba na forum mnie nie było.
A co do facetów, to tak, masz rację - spojrzenia fajnych, do rzeczy mężczyzn, interesujących, nie kompletnie starych - to podbudowuje ego każdej kobiety i tu się zgadzam. Ale obleśne stare pierniki, które pożądliwie patrzą na każdy kobiecy kształt, to już nie. Takie spojrzenia mnie obrażają.

Każdy mężczyzna bez względu na wiek i wygląd zewnętrzny jest "wzrokowcem" i czy nam się to podoba czy nie, natury nie zmienimy.
Mnie też przeszkadza, jak obleśny facet, nawet i młodszy ogląda się za zgrabnymi i pięknymi laskami, ale rozumiem zachowanie tegoż.
Moi nieliczni Przyjaciele natomiast, są płci obojga. I nie widzę różnicy pomiędzy przyjacielem kobietą a mężczyzną.
01 maja 2015 20:57 / 4 osobom podoba się ten post
ewelin1

Mogę się korzonkami opiekować,a co mi tam:)))

Którymi korzonkami? :))))
01 maja 2015 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Zawsze jest 3 dlugosci nosa ,a najlepiej odzwierciedlaja dlonie,to dlonie mowia o parametrach  
01 maja 2015 20:59 / 6 osobom podoba się ten post
Alina

Znowu Ivanilka będzie pękać ze śmiechu czytając jaką furorę jej prawniczy doktorek robi na opiekunkowie. A tak swoją drogą tak się do niego pchacie, a przecież nie wiecie nawet jak wygląda. Zderzenie z rzeczywistością mogłoby być brutalne.

Eee no co nas może zaskoczyć Alinko,jak my prawie wszystko już widziałyśmy:)
Byleby do łóżka nie sikał:)