Dzisiaj dopełniłam obowiązku obywatelskiego. Wysłałam do konsula kartę do głosowania z wybranym kondydatem na prezydenta RP.
Dzisiaj dopełniłam obowiązku obywatelskiego. Wysłałam do konsula kartę do głosowania z wybranym kondydatem na prezydenta RP.
A ja juz nie mogę wyskakuje mi,ze rejestracja zakonczona
A to z Ciebie prawdziwa partiotka, gratuluję ! :)))
I nawet 3,60 euro na list polecony nie pożałowałam:):):)
o ile dobrze pamiętam to chyba Ty wcześniej pisałaś o takiej możliwości, że nawet panie w biurze w PL nie wiedziały dokładnie co i jak, ja również nie wiedziałam, ze jest taka możliwośc poza granicami kraju a szkoda, ale juz wiem na przyszłość :)))
Tak, taka możliwość głosowania korespondencyjnego to nowość. Ja już przed wyjazdem próbowałam wyjaśnić, jak to jest za granicą, ale wiadomo nasi urzędnicy, a raczej ich kompetencje pozostawiają wiele do życzenia. Nie zniechęciło mnie to i dokładną instrukcję znalazłam na stronie MSZ.
Ja mam to szczęście,że siwieje od czubka głowy,na skroniach narazie mam jeden siwy włos. Włosy farbowałam 2 miesiace temu i odrostów nie widać,zaraz jak wroce to od razu do fryzjera pójde.
Ja mam to szczęście,że siwieje od czubka głowy,na skroniach narazie mam jeden siwy włos. Włosy farbowałam 2 miesiace temu i odrostów nie widać,zaraz jak wroce to od razu do fryzjera pójde.