Na wyjeździe #24

06 maja 2015 09:36
Nie no jak farbuje na ciemny kolor to zwyczajnie ma odrosty,ach wspólczuję...
06 maja 2015 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
dlatego Wam pisze ze na wyjezdzie najlepiej odswiezac szamponem koloryzujacym.................mozna rozne wariacje robic np z czerwonym na ciemne fajny kolorek wychodzi........
06 maja 2015 09:47
ivanilia40

Ja mam to szczęście,że siwieje od czubka głowy,na skroniach narazie mam jeden siwy włos. Włosy farbowałam 2 miesiace temu i odrostów nie widać,zaraz jak wroce to od razu do fryzjera pójde.

Ja farbowalam hmm w polwie Marca, nawet pozniej u fryzjera na moj kochany rudy(wczesniej sama farbowalam, ale pracuje co sobie bede zalowazc na fryzjera) iii kolor nie plowieje tak bardzo ale mam takie odrosty ze wstyd do domu bedzie wracac. ale u mnie to rosna z predkoscia swiatla. w styczniu scielam na boba, w marcu poprawilam a teraz juz mi sie malenka kitka wiaze bez problemu, ale te podrosty mnie dobijaja ;///
06 maja 2015 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja mam to szczęście,że siwieje od czubka głowy,na skroniach narazie mam jeden siwy włos. Włosy farbowałam 2 miesiace temu i odrostów nie widać,zaraz jak wroce to od razu do fryzjera pójde.

to masz szczęście .Ja musze minimum raz w miesiącu ,bo tak mi szybko włosy rosną .Dwa dni przed przyjazdem ścięłam do ramion a w tej chwili mam aż za łopatki .Musiałam kupić farbę tu na miejscu i ładnie mi pokryło .Jestem zadowolona ..
06 maja 2015 09:56 / 1 osobie podoba się ten post
Niestety(( normalne farby leca i wlasy tez ((
06 maja 2015 09:58 / 3 osobom podoba się ten post
magdalena_k

dlatego Wam pisze ze na wyjezdzie najlepiej odswiezac szamponem koloryzujacym.................mozna rozne wariacje robic np z czerwonym na ciemne fajny kolorek wychodzi........

Tak jak ja mam czarne ,chyba z dwa miesiace temu nie chcialo mi sie farbowac to szybko szampon zarzucilam,niby wydawalo mi sie ze kolor przyjal,ale na drugi dzien wyszly odrosty.Nie wiem moze w poduszke wytarlam  
06 maja 2015 10:08 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Tak jak ja mam czarne:-) ,chyba z dwa miesiace temu nie chcialo mi sie farbowac to szybko szampon zarzucilam,niby wydawalo mi sie ze kolor przyjal,ale na drugi dzien wyszly odrosty.Nie wiem moze w poduszke wytarlam:-) :-) :-) :-) 

dluzej sie szampon trzyma na glowie i sie nie idzie z mokra glowa spac,zarzuca kolorek i sa odswiezone...........
06 maja 2015 10:44 / 5 osobom podoba się ten post
W poniedziałek byłam w Lidlu i zobaczyłam jakieś tam nowe wody toaletowe.ByLy testery, to zaszalałam i psiknęłam, a co ..wolno mi.Dziś jest środa , założyłam bluzę w której byłam w poniedziałek i zastanawiałam się co tak pachnie:))))Nie uwierzycie, woda toaletowa , cena ok 5 eryków i po kilku dniach pachnieeee:)) Pojadę i kupię , stać mnie:)))Fajny słodki zapach, kocham takie.Co prawda nie jest tp Coco, Coco ani inne francuskie , ale jak pachnie , to biorę:))))))
06 maja 2015 10:52 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Tak jak ja mam czarne:-) ,chyba z dwa miesiace temu nie chcialo mi sie farbowac to szybko szampon zarzucilam,niby wydawalo mi sie ze kolor przyjal,ale na drugi dzien wyszly odrosty.Nie wiem moze w poduszke wytarlam:-) :-) :-) :-) 

Magdzie, następnym razem podłoż wałek pod głowę, jak gejsza.I kolor nie zejdzie a nawet fryzure z wieczora możesz juz śmignąc:)))
06 maja 2015 11:10 / 8 osobom podoba się ten post
Ja mam wlosy czarne z natury. Nie calkiem czarne, takie jak gorzka czekolada raczej. Jak mialam 17 lat zrobilam sobie czerwonym szamponem koloryzujacym, bo chialam zeby taki czerwony polysk mialy. Nic widac nie bylo. Zaczelam sprawdzac dokladniej i znalazlam:( Pierwszego siwego wlosa:( Minelo wiele lat od tej strasznej chwili i siwych juz chyba wiecej mam niz moich ciemnych. Rodzicom podziekowac moge, bo oboje geny paskudne maja. Nawet podziekowalam dawno temu. Pokiwali siwymi glowami na pocieszenie;););) Teraz farbuje co miesiac farbami z olejkami. Odrosty mam po 2 tygodniach maksymalnie, ale nauczylam sie juz ich nie widziec... Jakies poltora roku temu zauwazylam, ze mam pasemko, ktorego farby do konca pokryc nie chca. Malowalam je sama, pomagala mi kolezanka i nic. Pasemko zostawalo. Poradzilam sobie rozjasniajac koncowki. Pasemko nadal jest, ale juz sie tak w oczy nie rzuca;) A tak w ogole to za miesiac, moze dwa do PL na kilka dni jade i wreszcie moje wlosy fryzjera zobacza:)
06 maja 2015 12:14 / 2 osobom podoba się ten post
Nesca - w Lidlu mają perfum, ktory łudząco przypomina zapach Coco Mademoiselle. Chyba nazywa sie Suddenly, ale nie jestem pewna. W kazdym razie na yotube byl swego czasu szal na ten zamiennik.
06 maja 2015 12:16 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nesca - w Lidlu mają perfum, ktory łudząco przypomina zapach Coco Mademoiselle. Chyba nazywa sie Suddenly, ale nie jestem pewna. W kazdym razie na yotube byl swego czasu szal na ten zamiennik.

Ale ładnie wyglądasz! Fajna fotka :D
06 maja 2015 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
Dzięks:)
06 maja 2015 13:42 / 2 osobom podoba się ten post
kurczę , to mi sie trafia babcia...
wczoraj odbyłam pogadankę ze zmienniczką...
babcia UWAGA żyje tylko na : fajkach, lodach, miksowanych zupach, kaszkach i budyniach.. -_-
żadnych ziemniaków, żadnych owoców (oprócz banana)
ogólnie wszystko na słodko, tam się normalnie nie gotuje...
06 maja 2015 13:44 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

kurczę , to mi sie trafia babcia...
wczoraj odbyłam pogadankę ze zmienniczką...
babcia UWAGA żyje tylko na : fajkach, lodach, miksowanych zupach, kaszkach i budyniach.. -_-
żadnych ziemniaków, żadnych owoców (oprócz banana)
ogólnie wszystko na słodko, tam się normalnie nie gotuje...

No to sobie mozesz dogadzac i jesc to, co Ty lubisz, pichcenie dla PDP nie zabierze Ci duzo czasu i mniej zmartwien, czy bedzie smakowalo.