Ja mam to szczęście,że siwieje od czubka głowy,na skroniach narazie mam jeden siwy włos. Włosy farbowałam 2 miesiace temu i odrostów nie widać,zaraz jak wroce to od razu do fryzjera pójde.
Ja mam to szczęście,że siwieje od czubka głowy,na skroniach narazie mam jeden siwy włos. Włosy farbowałam 2 miesiace temu i odrostów nie widać,zaraz jak wroce to od razu do fryzjera pójde.
dlatego Wam pisze ze na wyjezdzie najlepiej odswiezac szamponem koloryzujacym.................mozna rozne wariacje robic np z czerwonym na ciemne fajny kolorek wychodzi........
Tak jak ja mam czarne:-) ,chyba z dwa miesiace temu nie chcialo mi sie farbowac to szybko szampon zarzucilam,niby wydawalo mi sie ze kolor przyjal,ale na drugi dzien wyszly odrosty.Nie wiem moze w poduszke wytarlam:-) :-) :-) :-)
Tak jak ja mam czarne:-) ,chyba z dwa miesiace temu nie chcialo mi sie farbowac to szybko szampon zarzucilam,niby wydawalo mi sie ze kolor przyjal,ale na drugi dzien wyszly odrosty.Nie wiem moze w poduszke wytarlam:-) :-) :-) :-)
Nesca - w Lidlu mają perfum, ktory łudząco przypomina zapach Coco Mademoiselle. Chyba nazywa sie Suddenly, ale nie jestem pewna. W kazdym razie na yotube byl swego czasu szal na ten zamiennik.
kurczę , to mi sie trafia babcia...
wczoraj odbyłam pogadankę ze zmienniczką...
babcia UWAGA żyje tylko na : fajkach, lodach, miksowanych zupach, kaszkach i budyniach.. -_-
żadnych ziemniaków, żadnych owoców (oprócz banana)
ogólnie wszystko na słodko, tam się normalnie nie gotuje...