Sposoby na nudę

07 maja 2015 20:22
Ja wlasnie chce sie nauczyc szydelkowac, tutaj jest u mnie na zadupiu opiekunka tez no takie piekne rzeczy szydelkuje, nie wiem czy bym sie naumiala :D
07 maja 2015 20:24
Jolek

Ja wlasnie chce sie nauczyc szydelkowac, tutaj jest u mnie na zadupiu opiekunka tez no takie piekne rzeczy szydelkuje, nie wiem czy bym sie naumiala :D

tez nie umialam zaczelam w zeszlym roku................ a dla dzieci takie cudne rzeczy sa czasu masz troche na szteli włóczki nie takie drogie...........zawsze mozna cos fajnego wyczarowac na yt znajdziesz fajne filmiki gdzie masz wszystko pokazane
07 maja 2015 20:25
magdalena_k

tez nie umialam zaczelam w zeszlym roku................ a dla dzieci takie cudne rzeczy sa czasu masz troche na szteli włóczki nie takie drogie...........zawsze mozna cos fajnego wyczarowac na yt znajdziesz fajne filmiki gdzie masz wszystko pokazane

Sprobuje sie za to wziac, bardzo podobaja mi sie wetry(bluzki) i kamizelki takie na szydelku lepoiej wygladaja niz na drutach :))))
07 maja 2015 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

do tego to trzeba anielskiej cierpliwości.

07 maja 2015 20:27
Jolek

Sprobuje sie za to wziac, bardzo podobaja mi sie wetry(bluzki) i kamizelki takie na szydelku lepoiej wygladaja niz na drutach :))))

sprobuj mozna czarowc naprawde.................ja  jeden juz tu zrobilam isie dzisiaj za nastepny wzielam ale nie dla siebie..... 
07 maja 2015 20:39
mzap88

do tego to trzeba anielskiej cierpliwości.

zalezy do czego.............. ja sie sama sobie dziwilam ze daje rade.......... kiedys babcia mnie chciala nauczyc nie dalo rady tu sie sama wzielam i mi sie spodobalo
07 maja 2015 20:53 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

hahahaha, kurde mać, czas na mnie chyba, bo przeczytałam torba pełna kondonków :D :D :D

dzięki, poprawiłaś mi humor ;)
07 maja 2015 21:25 / 4 osobom podoba się ten post
nie mam czego zabijac. Nie mam czasu na nudze.
07 maja 2015 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

nie mam czego zabijac. Nie mam czasu na nudze.

Prawda,bo tylko lenie sie nudza i ja czasami do nich naleze(((( wstyd sie przyznac 
07 maja 2015 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A to ma byc gumowy sweterek dla niej czy dla niego :-) :-) ???

Była już sukienka z mięsa, to może być i sweterek z gumy.
07 maja 2015 21:40 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

Była już sukienka z mięsa, to może być i sweterek z gumy.

I rajstopy z włosów :)
07 maja 2015 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Prawda,bo tylko lenie sie nudza:-) :-) :-) i ja czasami do nich naleze(((( wstyd sie przyznac 

lenie .................... noe wiesz co...................
07 maja 2015 21:41 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Prawda,bo tylko lenie sie nudza:-) :-) :-) i ja czasami do nich naleze(((( wstyd sie przyznac 

Nie ma czego. Lenistwo bardzo twórcze jest. 
Matką wielu wynalazków była nuda właśnie "-))
07 maja 2015 21:44 / 5 osobom podoba się ten post
07 maja 2015 21:47 / 4 osobom podoba się ten post
Nie.
Nawet jak nic nie robię - to lubie to. Pozwalam sobie na nic nie robienie, jak mam ochotę. Cenię każdą chwilę swojego życia - bo jest jedyna i niepowtarzalna.