Ja wlasnie chce sie nauczyc szydelkowac, tutaj jest u mnie na zadupiu opiekunka tez no takie piekne rzeczy szydelkuje, nie wiem czy bym sie naumiala :D
Ja wlasnie chce sie nauczyc szydelkowac, tutaj jest u mnie na zadupiu opiekunka tez no takie piekne rzeczy szydelkuje, nie wiem czy bym sie naumiala :D
tez nie umialam zaczelam w zeszlym roku................ a dla dzieci takie cudne rzeczy sa czasu masz troche na szteli włóczki nie takie drogie...........zawsze mozna cos fajnego wyczarowac na yt znajdziesz fajne filmiki gdzie masz wszystko pokazane
Sprobuje sie za to wziac, bardzo podobaja mi sie wetry(bluzki) i kamizelki takie na szydelku lepoiej wygladaja niz na drutach :))))
do tego to trzeba anielskiej cierpliwości.
hahahaha, kurde mać, czas na mnie chyba, bo przeczytałam torba pełna kondonków :D :D :D
nie mam czego zabijac. Nie mam czasu na nudze.
A to ma byc gumowy sweterek dla niej czy dla niego :-) :-) ???
Była już sukienka z mięsa, to może być i sweterek z gumy.
Prawda,bo tylko lenie sie nudza:-) :-) :-) i ja czasami do nich naleze(((( wstyd sie przyznac
Prawda,bo tylko lenie sie nudza:-) :-) :-) i ja czasami do nich naleze(((( wstyd sie przyznac