Sposoby na nudę

20 maja 2015 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Wstęga jest dokładnie tak jak mówisz,doskonale wiem,że w tym wieku świat ma swoje prawa i rządy.....w wieku 14 lat mam na myśli:)
Tylko wiesz jak to z mojej strony wygląda,serce mi się kraje,że moje kochane Słoneczko chce być samodzielne.....masakra:))
Oczywiście nie daję tego po sobie poznać,trzymam fason........ale chciała bym,żeby on zawsze był malutki i kochaniutki.....nawet za 50 lat:-)

Wiem o czym gadka. Nawet tutaj będąc napominam moją córkę żeby po ciemku nie wracała bo.... Tutaj jestem twórcza w obrazowaniu nieszczęść. Zawsze przypominam o taksówce. A ostatnio znudzonym tonem poinformowała mnie, że ma 18 lat a moje przestrogi ma skatalogowane
Ale dla mnie zawasze będzie mała. Poza tym naprawdę jest mała (158cm) i wygląda na 14 lat.
20 maja 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Wstęga jest dokładnie tak jak mówisz,doskonale wiem,że w tym wieku świat ma swoje prawa i rządy.....w wieku 14 lat mam na myśli:)
Tylko wiesz jak to z mojej strony wygląda,serce mi się kraje,że moje kochane Słoneczko chce być samodzielne.....masakra:))
Oczywiście nie daję tego po sobie poznać,trzymam fason........ale chciała bym,żeby on zawsze był malutki i kochaniutki.....nawet za 50 lat:-)

Powieliło, ale nie kasuje bo zeżre ;)))
20 maja 2015 21:37 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Gwoli wyjaśnienia a propos dyskusji w innym temacie.

Wspomnianą wcześniej Warkę Radler 2% wypiłam będąc w domu na urlopie. :-)

A tam się będziesz tłumaczyć.
Córka PDP jest na urlopie to przy wyjeździe zapowiedziałam jej, że zrobimy ze starsza panią imprę. Piwniczka zaopatrzona, żarełka pełno, muzykę zorganizuję, tylko czekam na lepszą pogodę bo w domu się nie zmieszczą goście i muszę do ogrodu.
Nie chodzi, że będzie ich tak dużo, ale wszyscy ktorych znam korzystają z rolatorków
21 maja 2015 19:56 / 6 osobom podoba się ten post
No i błysnęło dziś moje kochanie. Małżon pdczytując forum spojrzał na mojego avatara. I zaraz smsa wyslał, żebym zmieniła zdjęcie na aktualne bo dałam jeszcze sprzed ślubu. Prawie poplakalam się ze śmiechu i zapytalam co widzi w tle. Dopiero polapał sie, ze to jest robione już u PDP.
I jak tu nie kochać takiego co nie iwdzi upływu lat
No chyba, że to wada wzroku, ale do okulisty go nie wyślę bo jeszcze zobaczy coś za dużo :))))))))
22 maja 2015 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
Hej:)
Chciałam się wkręcić w tematy na forum ale dla mnie nuda więc znowu zaglądam tutaj:)
22 maja 2015 17:51 / 3 osobom podoba się ten post
Nie nudzić mi sie tutaj prosze :))))))))
22 maja 2015 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelin, co zobacze tytul tego watka to po glowie tylko jedno pytanie mi lata... Kobieto, co Ci ta nuda takiego strasznego zrobila, ze zabic ja chcesz???
U mnie juz weekend Nuda mi nie grozi. Mam Cudo pod reka, ogrod do rozrywki, dzieci na poprawe nastroju ;-) No i calkowicie swobodny, niczym nieograniczony dostep do neta... Ech, czego wiecej chciec? Wyspac bym sie moze mogla... Jakas taka potwornie zmeczona ostatnio jestem. Na stojaco zasypiam...
22 maja 2015 20:53 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Mondre czy nie mondre Madziu.....to pojęcie względne:))
Patrzę i obserwuję na tyle na ile chcę:)
Z tego co widzę to bardzo modne są tutaj kłótnie i wypominajki:)
Jedna gwiazda lepsza od drugiej:))))

No to weż Gwiazdeczko zabłyśnij wreszcie , bo nie ja nudę , tylko nuda mnie zabije ! 
22 maja 2015 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No to weż Gwiazdeczko zabłyśnij wreszcie , bo nie ja nudę , tylko nuda mnie zabije ! :wiezienie:

Nie kce mi się dzisiaj.........tańce oglądam i rozpraszać się nie będę:pomponiara:
22 maja 2015 22:05
moncherie

Ewelin, co zobacze tytul tego watka to po glowie tylko jedno pytanie mi lata... Kobieto, co Ci ta nuda takiego strasznego zrobila, ze zabic ja chcesz???
U mnie juz weekend :-) Nuda mi nie grozi. Mam Cudo pod reka, ogrod do rozrywki, dzieci na poprawe nastroju ;-) No i calkowicie swobodny, niczym nieograniczony dostep do neta... Ech, czego wiecej chciec?:-) Wyspac bym sie moze mogla... Jakas taka potwornie zmeczona ostatnio jestem. Na stojaco zasypiam...

A tak dla zasady chcę ją trzepnąć i tyle
A Ty się połóż,bo jak na stojąco zaśniesz to będzie bolało......jak się przewrócisz:)
22 maja 2015 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
ewelin1

Nie kce mi się dzisiaj.........tańce oglądam i rozpraszać się nie będę:pomponiara:

A nie chce Ci się wygrzebać " Dobranocek " , bo se spać bym chciała iść ?
22 maja 2015 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A nie chce Ci się wygrzebać " Dobranocek " , bo se spać bym chciała iść ? :-)

Nie.........nie chce mi się
22 maja 2015 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
ewelin1

Nie.........nie chce mi się:tanczy:

Już nie trza , są już na wierchu ! )))
26 maja 2015 20:04
Nudzę się
A tak poważnie to oglądam teraz mój "horror" w postaci GZSZ a za chwilkę będę oglądała "mojego" chłopaka Felixa na RTLII:)
Co u Ciebie siostro?
26 maja 2015 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
Pewno jakaś rozrywka jej się trafiła a nuda przelazła na mnie ! )))