Sposoby na nudę

18 lipca 2016 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Wódka Gorbatschov produkowana jest w Berlinie od 1921 roku,od roku 2000 produkowana jest w Polsce

No i sprawa wyjaśniona:)
Nie wiem,bo nie interesowałam się tym,-a na polskich półkach jakoś nie wpadła mi w oko.....ale może dlatego,że jak już kupuję ten trunek to idę i biorę a nie rozglądam się......bo wiem gdzie stoi ten,który ja piję:)
18 lipca 2016 10:05 / 5 osobom podoba się ten post
Aby zabić nudę trzeba sobie jakiś kurs doskonalenia zawodowego wymyślić. Np. fryzjerka. Oooo !! Bierze się wtedy duuże nożyce krawieckie, co to zostały po żonie pdp, staje się przed lustrem i chlast ... po odstających kosmykach włosów. Jeszcze tu i tam coś odstaje, chlast i po kłopocie. Ostatecznie jak coś źle wyjdzie to nie ma się co martwić. Siedzimy w DE wystarczająco długo aby nam te biedne włosy odrosły A potem przyglądamy sie sobie w lustrze - ja czy nie ja tam jestem
18 lipca 2016 10:19 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Aby zabić nudę trzeba sobie jakiś kurs doskonalenia zawodowego wymyślić. Np. fryzjerka. Oooo !! Bierze się wtedy duuże nożyce krawieckie, co to zostały po żonie pdp, staje się przed lustrem i chlast ... po odstających kosmykach włosów. Jeszcze tu i tam coś odstaje, chlast i po kłopocie. Ostatecznie jak coś źle wyjdzie to nie ma się co martwić. Siedzimy w DE wystarczająco długo aby nam te biedne włosy odrosły :lol2: A potem przyglądamy sie sobie w lustrze - ja czy nie ja tam jestem :lol1:

Kurs wizazystki bardziej mi pasuje. Bierzesz stare ubrania oraz przeterminowane kosmetyki,ktore znajdujesz w domu pdp, zakladasz ,wykonujesz makijaz,lewa reka jesli jestes praworeczna,po czym ogladasz sie w lustrze i nabijasz z siebie. Dla upamietnienia tej chwili mozesz sobie pstrykac zdjecie komorka. Przebrac sie dasz rade w kazdym momencie ale moze byc tez tak,ze spodoba sie Tobie taka stylizacja i zaczniesz promowac nowa mode 
18 lipca 2016 10:29
Ja jakoś się nie nudzę ,tu coś zrobię, tam coś zrobię ,w kuchni się zajmę ,to PDP doglądnę i juz obiad i przerwa.Później też nudy nie ma .Wykonuję co do mnie należy i nawet na głupoty nie ma czasu ,a kiedy ja mam się nudzić .
18 lipca 2016 13:26 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Kurs wizazystki bardziej mi pasuje. Bierzesz stare ubrania oraz przeterminowane kosmetyki,ktore znajdujesz w domu pdp, zakladasz ,wykonujesz makijaz,lewa reka jesli jestes praworeczna,po czym ogladasz sie w lustrze i nabijasz z siebie. Dla upamietnienia tej chwili mozesz sobie pstrykac zdjecie komorka. Przebrac sie dasz rade w kazdym momencie ale moze byc tez tak,ze spodoba sie Tobie taka stylizacja i zaczniesz promowac nowa mode :lol1:

Mam tutaj tylko spodnie i ewentualnie kalesony dziadka pod ręką. Jakoś się w nich nie widzę. Chyba, że dorzucę do kalesonów prześcieradło i coś na arabskę nutę wymodzę. Trzeba się będzie przyzwyczajać powoli.  Po babci nie zostało nic.
18 lipca 2016 13:35 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Kurs wizazystki bardziej mi pasuje. Bierzesz stare ubrania oraz przeterminowane kosmetyki,ktore znajdujesz w domu pdp, zakladasz ,wykonujesz makijaz,lewa reka jesli jestes praworeczna,po czym ogladasz sie w lustrze i nabijasz z siebie. Dla upamietnienia tej chwili mozesz sobie pstrykac zdjecie komorka. Przebrac sie dasz rade w kazdym momencie ale moze byc tez tak,ze spodoba sie Tobie taka stylizacja i zaczniesz promowac nowa mode :lol1:

Muszę spróbować
18 lipca 2016 14:00 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Mam tutaj tylko spodnie i ewentualnie kalesony dziadka pod ręką. Jakoś się w nich nie widzę. Chyba, że dorzucę do kalesonów prześcieradło i coś na arabskę nutę wymodzę. Trzeba się będzie przyzwyczajać powoli. :lol2: Po babci nie zostało nic.

A gdybys z kalesonow zrobila takie, na styl arabski wlasnie,szarawary? A z przescieradla rzymska tuniczke? i do tego jaki kapelusik ala Charlie Chaplin? I okulary ala versace? To juz nawet make upa nie trza robic Na boso latac wtedy pasuje,hehehe...
18 lipca 2016 14:02 / 2 osobom podoba się ten post
BaskaS

Muszę spróbować :-)

Poprobuj! Nuda mija jak reka odjal 
19 lipca 2016 09:12 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A gdybys z kalesonow zrobila takie, na styl arabski wlasnie,szarawary? A z przescieradla rzymska tuniczke? i do tego jaki kapelusik ala Charlie Chaplin? I okulary ala versace? To juz nawet make upa nie trza robic:lol1: Na boso latac wtedy pasuje,hehehe...

Ty chcesz chyba, żeby mnie na tym zadupiu odstrzelili i o terroryzm posądzili Poza tym z dziadka kalesonów nijak szarawary nie wyjdą najwyżej legingsy a'la parówka, bo on chudzunka jest.
19 lipca 2016 09:31 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Ty chcesz chyba, żeby mnie na tym zadupiu odstrzelili i o terroryzm posądzili :-) Poza tym z dziadka kalesonów nijak szarawary nie wyjdą :brak wiary: najwyżej legingsy a'la parówka, bo on chudzunka jest.

A kogo,na tym zadupiu,mialabys terroryzowac,sie pytam?  Nijak nie widze Ciebie w roli terrorystki. Co do stroju to ewentualnie,do kalesonow moglabys jakie lampasy doszyc...No i wymodzic interesujaca "gore". Cos na podobienstwo bluzeczek z lat 80-tych,co? Takich wiesz...w stylu Alexis Carrington  Poduchy w ramionach,marszczenia i inne takie ozdobki. I dobrze,gdyby byla z zorzety 
19 lipca 2016 09:34 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A kogo,na tym zadupiu,mialabys terroryzowac,sie pytam? :-) Nijak nie widze Ciebie w roli terrorystki. Co do stroju to ewentualnie,do kalesonow moglabys jakie lampasy doszyc...No i wymodzic interesujaca "gore". Cos na podobienstwo bluzeczek z lat 80-tych,co? Takich wiesz...w stylu Alexis Carrington :-) Poduchy w ramionach,marszczenia i inne takie ozdobki. I dobrze,gdyby byla z zorzety :lol1:

Myszko ja jestem puchatkiem, muszę sobie odejmować - od ust też co nie zawsze mi wychodzi. Niestety
19 lipca 2016 09:39 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Myszko ja jestem puchatkiem, muszę sobie odejmować - od ust też :lol1: co nie zawsze mi wychodzi. Niestety :-)

No ja nie moge! Nie jestes jak ten wieszak,ale juz az tak sobie nie wkrecaj tej tuszy! Baby sa jakies dziwne!! Pfff,pffff!!
19 lipca 2016 10:04 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

No ja nie moge! Nie jestes jak ten wieszak,ale juz az tak sobie nie wkrecaj tej tuszy! Baby sa jakies dziwne!! Pfff,pffff!!:diabel2:

Tu akurat masz rację. Baby są !!! jakieś dziwne   Pffff  Pfffff
19 lipca 2016 15:13 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

A kogo,na tym zadupiu,mialabys terroryzowac,sie pytam? :-) Nijak nie widze Ciebie w roli terrorystki. Co do stroju to ewentualnie,do kalesonow moglabys jakie lampasy doszyc...No i wymodzic interesujaca "gore". Cos na podobienstwo bluzeczek z lat 80-tych,co? Takich wiesz...w stylu Alexis Carrington :-) Poduchy w ramionach,marszczenia i inne takie ozdobki. I dobrze,gdyby byla z zorzety :lol1:

Jak to dobrze, że Mycha ubiera się sama bo z naszymi radami daleko nie zaszłaby  Jak już o Alexis mowa, to do tego musiałaby sobie zrobić fryzurę na czeskiego piłkarza 
Mycho wybacz nam te rady! 
04 listopada 2016 22:17
Andrejka może tutaj ??