Sposoby na nudę

31 grudnia 2016 13:04
Wybiera się ktosik na spacerek do centrum Norymbergii ? Bo sie nudzę.
31 grudnia 2016 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
okszka

Wybiera się ktosik na spacerek do centrum Norymbergii ? Bo sie nudzę.:-)

Patrzyłam na mapkę jesteśmy od sibie oddalone około 4-5 km mam zamiar w nowym roku wypuśvcić sie na stare miasto -mam trochę stracha bo trzeba tramwajem podjechać i potem u-baną musze obczaić mape to może sie spotkamy . Daj znać kiedy będziesz ponownie na starym mieście
31 grudnia 2016 13:34
Może to nie uchodźcy, może książe na białym koniu, poczekam sobie do północy, a co ?
31 grudnia 2016 17:35
didusia

Patrzyłam na mapkę jesteśmy od sibie oddalone około 4-5 km mam zamiar w nowym roku wypuśvcić sie na stare miasto -mam trochę stracha bo trzeba tramwajem podjechać i potem u-baną musze obczaić mape to może sie spotkamy . Daj znać kiedy będziesz ponownie na starym mieście

Możemy kiedyś się umówić na starówce, fajnie tam. Ja mogę rowerkiem podjechać, wiec mogę gdzieś bliżej Ciebie podjechać. Połaziłam trochę i nawet udało mi się zabłądzić, dobrze że miałam mapkę w komórce. Tyłek mi zmarzł i jak przyszłam do domu to od razu od razu pod kołderkę wskoczyłam aby się rozgrzać. Także jak będziesz miała ochotę na wypad na starówkę to daj znać ( jakby co to ja jestem do 15.01). Pozdrawiam
31 grudnia 2016 17:35 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Możemy kiedyś się umówić na starówce, fajnie tam. Ja mogę rowerkiem podjechać, wiec mogę gdzieś bliżej Ciebie podjechać. Połaziłam trochę i nawet udało mi się zabłądzić, dobrze że miałam mapkę w komórce. Tyłek mi zmarzł i jak przyszłam do domu to od razu od razu pod kołderkę wskoczyłam aby się rozgrzać. Także jak będziesz miała ochotę na wypad na starówkę to daj znać ( jakby co to ja jestem do 15.01). Pozdrawiam. A czemu to 2 razy sie zkopiowało, ja nie klikałam tyle?
31 grudnia 2016 18:43
hawana

Uwielbiam gry wojenne.

To był żart
31 grudnia 2016 18:55
Ja sie nie nudze
Mówie dzis do pdp ze pojedziemy do Aldika na drobne zakupy,a on do mnie ze musimy przyczepkę wziąść
Auto nie ma haka,nawet nie wiem czy jest jakas przyczepka i sól,cukier oraz chleb to chyba sie zmieści do siatki
I jak tu sie nudzić
31 grudnia 2016 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Ja sie nie nudze
Mówie dzis do pdp ze pojedziemy do Aldika na drobne zakupy,a on do mnie ze musimy przyczepkę wziąść :-)
Auto nie ma haka,nawet nie wiem czy jest jakas przyczepka :-) i sól,cukier oraz chleb to chyba sie zmieści do siatki :-)
I jak tu sie nudzić :lol3:

no ja tez sie nie nudze, ale jakiegos dola dzis zlapalam... w sumie bez wiekszego powodu chyba, a moze to ten nadchodzacy nowy rok.... i powoli zaczynam miec tez dosyc 22 godzin na dobe z 3 niemkami na raz. jednak co za duzo to nie zdrowo. i jeszcze siedziec dzis z nimi nie wiadomo po co i jak dlugo... HILFE!!!!
31 grudnia 2016 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

no ja tez sie nie nudze, ale jakiegos dola dzis zlapalam... w sumie bez wiekszego powodu chyba, a moze to ten nadchodzacy nowy rok.... i powoli zaczynam miec tez dosyc 22 godzin na dobe z 3 niemkami na raz. jednak co za duzo to nie zdrowo. i jeszcze siedziec dzis z nimi nie wiadomo po co i jak dlugo...:-( HILFE!!!!:sciana:

a kto cie zmusi do siedzenia z nimi.
zabierasz zabawki i idziesz do swojej piaskownicy 
31 grudnia 2016 19:19 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

a kto cie zmusi do siedzenia z nimi.
zabierasz zabawki i idziesz do swojej piaskownicy :-)

jestem na razie w swojej piaskownicy, ale kazaly zejsc pozniej na dol.. z reszta chce, czy nie chce jedna musze w pizame przebrac, jak zawsze ok.20. duzo bym dala, zeby to juz byla sobota 7 stycznia....jakas sie dzis czuje wypalona i bez ikry....
31 grudnia 2016 19:43 / 2 osobom podoba się ten post

jestem na razie w swojej piaskownicy, ale kazaly zejsc pozniej na dol.. z reszta chce, czy nie chce jedna musze w pizame przebrac, jak zawsze ok.20. duzo bym dala, zeby to juz byla sobota 7 stycznia....jakas sie dzis czuje wypalona i bez ikry....

Kochana do piaskownicy to Ty za stara,dzieciaki by Ciebie wygryzly bo foremki pewnie juz nie na czasie masz.Dolek bierze pewnie bo na pieluszki ,moze za mloda,energia rozpiera.Coz ja znioslam lepiej swieta jak sylwestra.Szkolilam sie w Tangu a tu zadnego Helmutka nie ma do tańca. Ale zatancze juz w Polsce po 7 i Tobie zycze sie wytanczyc po 7ym.Nie z Helmutkiem czy jakims Wolframem
31 grudnia 2016 19:43

masz troszke ikry 
31 grudnia 2016 19:46 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

masz troszke ikry :-)

mnie tacy wypacykowani, wydepilowani gogusie nie kreca- nie moge byc bardziej owlosiona od mojego faceta... facet ma byc meski, czysty, pachnacy, zadbany,ale nie zniewiescialy....
31 grudnia 2016 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
Jula.09

Kochana do piaskownicy to Ty za stara,dzieciaki by Ciebie wygryzly bo foremki pewnie juz nie na czasie masz.Dolek bierze pewnie bo na pieluszki ,moze za mloda,energia rozpiera.Coz ja znioslam lepiej swieta jak sylwestra.Szkolilam sie w Tangu a tu zadnego Helmutka nie ma do tańca. Ale zatancze juz w Polsce po 7 i Tobie zycze sie wytanczyc po 7ym.Nie z Helmutkiem czy jakims Wolframem

za mloda raczej nie- po prostu mam tu niemek w nadmiarze ( 3 sztuki pod jednym dachem+ ja)... a zadne Helmuty mnie nie kreca... w temacie facetow- 100% patriotka jestem ;)
31 grudnia 2016 19:50 / 2 osobom podoba się ten post

mnie tacy wypacykowani, wydepilowani gogusie nie kreca- nie moge byc bardziej owlosiona od mojego faceta...:lol3: facet ma byc meski, czysty, pachnacy, zadbany,ale nie zniewiescialy....:cheerleaderka2:

nie w tym rzecz 
brakowało ci ikry to 10 jajeczek zorganizowałem