Wybiera się ktosik na spacerek do centrum Norymbergii ? Bo sie nudzę.:-)
Wybiera się ktosik na spacerek do centrum Norymbergii ? Bo sie nudzę.:-)
Patrzyłam na mapkę jesteśmy od sibie oddalone około 4-5 km mam zamiar w nowym roku wypuśvcić sie na stare miasto -mam trochę stracha bo trzeba tramwajem podjechać i potem u-baną musze obczaić mape to może sie spotkamy . Daj znać kiedy będziesz ponownie na starym mieście
Patrzyłam na mapkę jesteśmy od sibie oddalone około 4-5 km mam zamiar w nowym roku wypuśvcić sie na stare miasto -mam trochę stracha bo trzeba tramwajem podjechać i potem u-baną musze obczaić mape to może sie spotkamy . Daj znać kiedy będziesz ponownie na starym mieście
Uwielbiam gry wojenne.
Ja sie nie nudze
Mówie dzis do pdp ze pojedziemy do Aldika na drobne zakupy,a on do mnie ze musimy przyczepkę wziąść :-)
Auto nie ma haka,nawet nie wiem czy jest jakas przyczepka :-) i sól,cukier oraz chleb to chyba sie zmieści do siatki :-)
I jak tu sie nudzić :lol3:
no ja tez sie nie nudze, ale jakiegos dola dzis zlapalam... w sumie bez wiekszego powodu chyba, a moze to ten nadchodzacy nowy rok.... i powoli zaczynam miec tez dosyc 22 godzin na dobe z 3 niemkami na raz. jednak co za duzo to nie zdrowo. i jeszcze siedziec dzis z nimi nie wiadomo po co i jak dlugo...:-( HILFE!!!!:sciana:
a kto cie zmusi do siedzenia z nimi.
zabierasz zabawki i idziesz do swojej piaskownicy :-)
jestem na razie w swojej piaskownicy, ale kazaly zejsc pozniej na dol.. z reszta chce, czy nie chce jedna musze w pizame przebrac, jak zawsze ok.20. duzo bym dala, zeby to juz byla sobota 7 stycznia....jakas sie dzis czuje wypalona i bez ikry....
jestem na razie w swojej piaskownicy, ale kazaly zejsc pozniej na dol.. z reszta chce, czy nie chce jedna musze w pizame przebrac, jak zawsze ok.20. duzo bym dala, zeby to juz byla sobota 7 stycznia....jakas sie dzis czuje wypalona i bez ikry....
Kochana do piaskownicy to Ty za stara,dzieciaki by Ciebie wygryzly bo foremki pewnie juz nie na czasie masz.Dolek bierze pewnie bo na pieluszki ,moze za mloda,energia rozpiera.Coz ja znioslam lepiej swieta jak sylwestra.Szkolilam sie w Tangu a tu zadnego Helmutka nie ma do tańca. Ale zatancze juz w Polsce po 7 i Tobie zycze sie wytanczyc po 7ym.Nie z Helmutkiem czy jakims Wolframem
mnie tacy wypacykowani, wydepilowani gogusie nie kreca- nie moge byc bardziej owlosiona od mojego faceta...:lol3: facet ma byc meski, czysty, pachnacy, zadbany,ale nie zniewiescialy....:cheerleaderka2: