Pożegnajki #2

12 grudnia 2017 10:04 / 8 osobom podoba się ten post
Bardzo Wam Wszystkim dziękuję
14 grudnia 2017 09:30 / 11 osobom podoba się ten post
Wszystkim opuszczającym " gościnne" progi Demenzlandii ,a więc Kruszynce,Ewicie,Michasi ,Ewie 14*, Ewci 59 ,dostojnemu Geronimo,Basiim,Barbrze 48, Frezje,Helenie i nie pamiętam kto tam jeszcze ( mea culpa) szczęśliwej podróży, szybkiego , bezpiecznego dotarcia do celu i tu również życzenia dla Oryginalnej . Cudnego , leniwego urlopu na łonie rodziny ,albo kto jakie to memłono ma , radości i spełnienia zachcianek za własne ciężko zarobione geldy.
14 grudnia 2017 09:35 / 9 osobom podoba się ten post
Przyłączam sie do A'laseczki i też życzę wyjeżdżającym szerokości,a w domu samych radosnych chwil. Ja tu na was zaczekam i pogaszę światła , pozamykam drzwi,a przed waszymi powrotami upiekę szarlotkę i napalę w kominku,żeby wam było weselej po powrocie do Demenzlandii .
14 grudnia 2017 09:39 / 6 osobom podoba się ten post
Podpinam sie do zyczen, dopisze jeszcze Alaske i do napisania
14 grudnia 2017 09:58 / 8 osobom podoba się ten post
Ja również się podpinam do życzeń....Alasko, Tobie również życzę bezpiecznej i szybkiej podrozy jak rowniez wszystkim opuszczajacym gościnne progi Demenzlandii.....tym, którzy zostają w pracy geldow na koncie, spokoju, uśmiechu i humoru.....
14 grudnia 2017 09:59 / 2 osobom podoba się ten post
Alaska

Wszystkim opuszczającym " gościnne" progi Demenzlandii ,a więc Kruszynce,Ewicie,Michasi ,Ewie 14*, Ewci 59 ,dostojnemu Geronimo,Basiim,Barbrze 48, Frezje,Helenie i nie pamiętam kto tam jeszcze ( mea culpa) szczęśliwej podróży, szybkiego , bezpiecznego dotarcia do celu i tu również życzenia dla Oryginalnej . Cudnego , leniwego urlopu na łonie rodziny ,albo kto jakie to memłono ma , radości i spełnienia zachcianek za własne ciężko zarobione geldy.:bzy_bzy: :angel1: :balwanek:

Ja bym tak ładnie nie umiała napisać wiec zacytuję i się podłączę Szczęśliwej podróży i pachnącej choinki w domu.
14 grudnia 2017 10:05 / 8 osobom podoba się ten post
Alaska

Wszystkim opuszczającym " gościnne" progi Demenzlandii ,a więc Kruszynce,Ewicie,Michasi ,Ewie 14*, Ewci 59 ,dostojnemu Geronimo,Basiim,Barbrze 48, Frezje,Helenie i nie pamiętam kto tam jeszcze ( mea culpa) szczęśliwej podróży, szybkiego , bezpiecznego dotarcia do celu i tu również życzenia dla Oryginalnej . Cudnego , leniwego urlopu na łonie rodziny ,albo kto jakie to memłono ma , radości i spełnienia zachcianek za własne ciężko zarobione geldy.:bzy_bzy: :angel1: :balwanek:

Z ust mi wyjęłaś . Podpinam się, bo sama tak ładnie nie umiem napisać. Wszystkiego dobrego dla wyjeżdżających i pokładów cierpliwości dla tych co w demenzlandii zostają na święta.
14 grudnia 2017 10:07 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

Dziękuję bardzo,bardzo,bardzo...
14 grudnia 2017 10:15 / 14 osobom podoba się ten post
Wszystkim wyjeżdżającym do domu,życzę dobrego i spokojnego urlopu.Pracującym i wyjeżdzającym do pracy,życzę dużo spokoju,mało"atrakcji.A Wszystkim i sobie również,życzę abyśmy znowu"spotkali się"w tym samym gronie.Wiele dobrego.
14 grudnia 2017 10:54 / 5 osobom podoba się ten post
Marta2

Ja bym tak ładnie nie umiała napisać wiec zacytuję i się podłączę :-) Szczęśliwej podróży i pachnącej choinki w domu.

Bez lizusostwa i "lepik titi" proszę .... następna ,którą pominęłam ,dopisać się proszę ,kto tam jeszcze "pędzi" do domu na święta w te pędy... Świętego spokoju w ten świąteczny czas dla Ciebie i Daryjusza , pięknych dni i szczęśliwej podróży.
14 grudnia 2017 11:32 / 3 osobom podoba się ten post
Ja jeszcze trochę Alasko piękna śliczna wspaniała titititi
Ale i na mnie wkrótce przyjdzie pożegnania czas
Titititi Tralalala
14 grudnia 2017 11:33 / 6 osobom podoba się ten post
Alaska

Bez lizusostwa i "lepik titi" proszę:hihi::uśmiech ona2: .... następna ,którą pominęłam ,dopisać się proszę ,kto tam jeszcze "pędzi" do domu na święta w te pędy... Świętego spokoju w ten świąteczny czas dla Ciebie i Daryjusza , pięknych dni i szczęśliwej podróży.:balwanek:

Tititi bo lepiej bym nie napisala, podobnie jak kolezanki powyzej, ale dodam do tego zacnego grona nasza forumowa Kobietke,ktora wyjezdza juz jutro ;)))
Dziewczyny! Szerokosci po trasie i drzew z gumy (moze byc do zucia;))
14 grudnia 2017 12:18 / 10 osobom podoba się ten post
Chciałam Wszystkich jednym postem ogarnąć ,no i się chorera nie da,ale w końcu z demencją pracuję i jak widać zaraźliwa franca jest.Kropka. ...dołączam do tegoż szacownego grona Kobietkę,Margeritkę i....???? Annika noch i więcej grzechów nie pamiętam,za Wszystkie serdecznie żałuję.Wspaniałego urlopu dla Wszystkich.
14 grudnia 2017 12:39 / 11 osobom podoba się ten post
Ewa ,Alaska,Kobietka ,Zofija ,Basia i kogo jeszcze ominełam ,dobrego urlopu życzę .Z częścią z Was zobaczymy się.
Powodzenia.
14 grudnia 2017 14:00 / 9 osobom podoba się ten post
Wszystkim wyjeżdżającym do domu życzę szerokiej drogi i szczęśliwej , bezproblemowej podróży i cudownych chwil w domu