A.....wiesz, że "na ściance" masz damski awatar ?
A.....wiesz, że "na ściance" masz damski awatar ?
No wlasnie widze ale zapewniam Cie ze jestem 100% facetem. Moze cos z tym czatem nie tak. Np nie mige nikogo do znajomych dodac:(:(
Ale ja tylko z Wami. I inna opcja nie wchodzi w rachube. Czasami lubie pomilczec :):)
A od 16 do ktorego ? Do 18 ?
Ja nie stąd, ja przejezdna ;)
Szkoda, że 19-tego się spotykacie.
Na 99% będę od 16.12 w Wa-wie, ale 19-tego muszę być w swoim województwie, bo mam fryzjera umówionego :-)
Miłej zabawy :-)
A my lubimy, jak czasami zagadasz. :yo:
Nie wiem jeszcze na 100%.
16-tego moi znajomi z innego forum organizują spotkanie w Warszawie właśnie.
16-tego rano będę dopiero w domu. Napaliłam się na tamto spotkanie, ale teraz (jak na spokojnie myślę), nie wiem czy to ogarnę.
Jeśli nie możesz przełożyć fryzjera, to trudno. Ja mogę być w Warszawie 18. Miło mi będzie spotkać się z Tobą, o ile też masz ochotę... :-)
Mam propozycję dla Ciebie: Ella i ja mogłybyśmy się z Tobą spotkać przed 19.12. jeśli masz ochotę nas poznać w realu......
Damy radę :-)
A może ktoś jeszcze nie może w terminie zlotu/sabatu, to dawać znać proszę, my mazowszanki elastyczne jesteśmy, prawda Ellu ?! :tanczy:
Tak, prawda. Szukamy chętnych. Jestem czasowa do 20 grudnia. :-)
Basia, to jak?
Może jeszcze ktoś? :cheerleaderka2:
Mam propozycję dla Ciebie: Ella i ja mogłybyśmy się z Tobą spotkać przed 19.12. jeśli masz ochotę nas poznać w realu......
A może ktoś jeszcze nie może w terminie zlotu/sabatu, to dawać znać proszę, my mazowszanki elastyczne jesteśmy, prawda Ellu ?! :tanczy:
Kusicie...kusicie... :-)
Fryzjera nie dam rady przełożyć. Rezerwowałam sobie tam termin miesiąc temu, to już były pozajmowane godziny.
Ochotę to ja mam zawsze :-)
Nie chcę obiecywać, bo nie wiem, jak czasowo się u mnie wszystko poukłada.
Ale serdecznie zapraszam w razie czego na Śląsk- my Ślązaczki bardzo gościnne jesteśmy. Muszę je zmobilizować :yo:
My z Martą 19-tego też raczej nie,
znaczy Marta może, ale ja raczej nie dostanę urlopu.
17 lub18 grudnia chyba nie było by problemu.