Widze ze ktos tu wczoraj marudzil:):) pozdrawiam:)
Spoko, może marudzić częściej. Obawiam się tylko czy nie miał bliskiego spotkania z porcelaną, bo to wiesz jak jest "u cioci na imieninach... "? :disco: :pije3:
Wyłudził wiewiórki i całą resztę, a potem sobie smacznie zasnął :yo:
O to niegodziwiec:):) ale chyba nic nie obiecywal co??
No ! Wyobraź sobie, że wlaśnie obiecywał ! Małżeństwo ! Ella to rozumiem, ale potem tak się zakręcił, że nawet mi obiecał (złośliwiec, bo napisalam, że nie chcę ślubu :strzela z bicza: )!
Coś było o szeptaniu na uszko przed snem....nieźle się zapowiadało, a potem zaraz koniec. Tak się nie robi Dzikim Babom....:brak wiary:
No ! Wyobraź sobie, że wlaśnie obiecywał ! Małżeństwo ! Ella to rozumiem, ale potem tak się zakręcił, że nawet mi obiecał (złośliwiec, bo napisalam, że nie chcę ślubu :strzela z bicza: )!
Coś było o szeptaniu na uszko przed snem....nieźle się zapowiadało, a potem zaraz koniec. Tak się nie robi Dzikim Babom....:brak wiary:
A cholera jasna! Zaczynam sie Ciebie bac! Nigdy nie dalas do zrozumienia ,ze jestes dzika. I jak tu zyc na tym swiecie zaklamanym? pfff!!
Oraz dzien dobry wszystkim. Wlazlam tutaj za Kobietka ,zeby sprawdzic czy dobry humor ma;)
Widze,ze ma to sie ciesze! ;)
Nie ladnie oj nie ladnie:(:(
Przy mnie tak zdziczała. Jeszcze nie wiadomo co ją czeka w podróży. :lol2:
A cholera jasna! Zaczynam sie Ciebie bac! Nigdy nie dalas do zrozumienia ,ze jestes dzika. I jak tu zyc na tym swiecie zaklamanym? pfff!!
Oraz dzien dobry wszystkim. Wlazlam tutaj za Kobietka ,zeby sprawdzic czy dobry humor ma;)
Widze,ze ma to sie ciesze! ;)
Hejka ! Nie bój ! Humor dobry..... to nie wiem, ale dzięki :przytula:
Dzika Baba to od wczoraj. Ella też. :lol2:
Hejka ! Nie bój ! Humor dobry..... to nie wiem, ale dzięki :przytula:
Dzika Baba to od wczoraj. Ella też. :lol2:
Przy mnie tak zdziczała. Jeszcze nie wiadomo co ją czeka w podróży. :lol2: