No tez fajnie. Odpoczynek to pidstawa:)
No tez fajnie. Odpoczynek to pidstawa:)
Przez ostatnie prawie dwa lata dużo pracowałam z krótkimi przerwami. Pieniądze nie są najważniejsze. Chcę pobyć w domu z rodziną.
Ella, masz rację, ale nie zawsze się da. Kiedyś i ja sobie zrobię dluższy urlop - mam nadzieję. Ale niekoniecznie w PL.
Cieple kraje???
Marzenie.....ciepłolubna jestem :-)
Ale nie za gorące !
Prawidlowo. Za zadne pieniadze nie kupisz tego co przegapilas bedac na wyjezdzie
Będąc w święta w pracy nawet staram się ograniczać kontakt z domem bo strasznie przykro jest i nie chcę żeby wiedzieli jak bardzo mi źle. Ten czas w ogóle dla mnie jakby nie istnieje, nie ma świąt. W ten sposób sobie radzę z tym problemem. Może głupi, ale mi pomaga.
Jesli chodzi o europe to polecam grecje . Hiszpanie Wlochy albo balkany stanowczo nie polecam turcji.:(
Dzięki, napiszę do Ciebie, jak będę się wybierać, może coś podpowiesz...? Na razie to tylko myślę.......Hiszpania może....?
Będąc w święta w pracy nawet staram się ograniczać kontakt z domem bo strasznie przykro jest i nie chcę żeby wiedzieli jak bardzo mi źle. Ten czas w ogóle dla mnie jakby nie istnieje, nie ma świąt. W ten sposób sobie radzę z tym problemem. Może głupi, ale mi pomaga.
Wcale nie jest glupi ! Każdy ma jakiś swój, ale ja przynajmniej na razie nie mam ochoty na święta w pracy. Zresztą - tutaj i tak jestem
"za dlugo", ale już "niedługo":yo:
No ja też nie mam ochoty, ale trzeba się zamieniać. Zmienniczka też ochoty nie ma, ale teraz jej kolej.
Ja najlepiej wspominam grecje no ale inne kraje tez maja swoje uroki.
Czyli to miejsce jest Twoim "stałym" ?