Mazowieckie

19 grudnia 2016 21:23 / 5 osobom podoba się ten post
Ja kojarzę Zosię, Elle, Kobietkę, Ivanilke i Geronimo. Reszty tego doborowego towarzystwa niestety nie kojarzę. Ale widac, że super się bawiliscie....fajnie poznać się w realu....
19 grudnia 2016 21:36 / 8 osobom podoba się ten post
Na szóstym z kolei jest Beata, świeżynka. Niedługo dołączy do nas na forum.
19 grudnia 2016 21:40 / 10 osobom podoba się ten post
Ellax2

Na szóstym z kolei jest Beata, świeżynka. Niedługo dołączy do nas na forum. :yo:

No właśnie Elu chciałam napisac, ze wszystkich "rozkminiłam"  oprócz tej Beaty.
Pozdrowienia i pozazadroszczenia
19 grudnia 2016 21:43 / 8 osobom podoba się ten post
Bardzo dobrze nas rozpoznałaś. Na szóstej fotce jest Beatka, której jeszcze nie ma na forum. Jest to moja koleżanka ze szkoły opiekuna medycznego i jest już po dwóch wyjazdach do DE. Jak się zarejestruje i zacznie pisać, to dalej sama będzie się ujawniać.
19 grudnia 2016 21:47 / 6 osobom podoba się ten post
Tak sobie wiadomości śledzę na interia i natknęło mnie by was odwiedzic.
Bardzo pięknie wygladacie, to jest spotkanie opiekunów?
Piekna pamiątka. Ja tez chce kiedys do was dolaczyc.
19 grudnia 2016 21:47 / 15 osobom podoba się ten post
Witajcie,potwierdzam że świetnie się bawiłysmy,dziewczyny są przecudowne,wpisy nawet w połowie nie oddają ich prawdziwych charakterów i wesołosci. Nagadałysmy się i wyśmiałyśmy ,było swietnie .

Doda 1961 zameldowała się już ze swojego domu,pali fajeczke i pije drinka .
19 grudnia 2016 21:49 / 5 osobom podoba się ten post
ewa59

Ja kojarzę Zosię, Elle, Kobietkę, Ivanilke i Geronimo. Reszty tego doborowego towarzystwa niestety nie kojarzę. Ale widac, że super się bawiliscie....fajnie poznać się w realu....:aniolki:

Ewa,na następne spotkanie,może w kwietniu musisz koniecznie przyjść. Już myśl i kombinuj tak żeby sobie załatwić wolne.
19 grudnia 2016 21:53 / 6 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie,potwierdzam że świetnie się bawiłysmy,dziewczyny są przecudowne,wpisy nawet w połowie nie oddają ich prawdziwych charakterów i wesołosci. Nagadałysmy się i wyśmiałyśmy ,było swietnie .

Doda 1961 zameldowała się już ze swojego domu,pali fajeczke i pije drinka :-).

Ivanilia, nie tylko dziewczyny (i jeden chłopak), ale Ty też, a nawet przede wszystkim Ty jesteś taka, jak powyżej napisałas.
19 grudnia 2016 21:56 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ewa,na następne spotkanie,może w kwietniu musisz koniecznie przyjść. Już myśl i kombinuj tak żeby sobie załatwić wolne.

Ivanilko, zrobię wszystko żeby na następnym spotkaniu być z Wami......bardzo żałuję, że mnie dziś nie było 
19 grudnia 2016 21:57 / 12 osobom podoba się ten post
Hellllołłłłłłłłłłł, tak jak napisała Ivanilka, jestem juz w domku, palę fajeczkę i piję drineczka. Spotkanie uważam za super fajne. Dziewczyny i rodzynek Geronimo super. Aż żal było się żegnać, ale ja od wczoraj w podrózy byłam, więc jeszcze chwila i padłabym na twarz ze zmęczenia. Dziękuję Wam wszystkim jeszcze raz, za fantastyczne spotkanie.
19 grudnia 2016 21:58 / 6 osobom podoba się ten post
Superrrr !!!
19 grudnia 2016 21:14 / 23 osobom podoba się ten post

(7xusunięte)

19 grudnia 2016 22:00 / 9 osobom podoba się ten post
To moje słit focie .
19 grudnia 2016 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

To moje słit focie :-).

SUPER!
19 grudnia 2016 22:03 / 9 osobom podoba się ten post
Nawet nie wiecie jak mi szkoda, że tak szybko czas zleciał.
Jeśli tylko będę w Polsce, to piszę się na każde następne spotkanie.