Czasami mi tu rece opadaja.....:-) ja chyba jednak jestem z ksiezyca....:-)
A co Ci śię tak nie podoba??, jeśli mogę zapytac oczywiście.
Jesteś tu ''5-minut'' na tym forum i co?? ''ręce Ci opadają'' to może zmien potral. Bo mnie też ręce opadają jak czytam takie coś!
Ty mi sie tak nie podobasz....i co teraz :-)
A, to już Twój problem!
A ten wpis to co miał znaczyc? Nie jesteś zadowolona, ''ręce Ci opadają'' ,,,Może Ty zacznij herbatki pic.
bez odbioru.:-)
Już od jakiegoś czasu przymierzam się do Barcelony i jakoś dolecieć nie mogę mimo, że mam tanie połączenie bezpośrednio z Poznania. Zgadzam się z Tobą, że Hiszpania urzeka. W ubiegłym roku byłam na Majorce i teraz jeśli pojadę to pewnie znów do Hiszpanii choć uwielbiam Egipt. Zobaczymy.
Cicho dziewczeta. Na niektore zawirowania psychiczne i duchowe lekarstw nie ma. Uczcijmy wiec je minuta ciszy.
Już od jakiegoś czasu przymierzam się do Barcelony i jakoś dolecieć nie mogę mimo, że mam tanie połączenie bezpośrednio z Poznania. Zgadzam się z Tobą, że Hiszpania urzeka. W ubiegłym roku byłam na Majorce i teraz jeśli pojadę to pewnie znów do Hiszpanii choć uwielbiam Egipt. Zobaczymy.
A, przepraszam, że zapytam. To z własnego doświadczenia wiesz?, czy ze słyszenia??Bardzo ciekawa jestem:-) ps. widzisz gdzieś tu jakieś zawirowania, o których piszesz? Bo ja nie widzę.