Pochwalijki #2

06 lipca 2015 12:52 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

To wszystko zależy.....

A od czego?
06 lipca 2015 12:55 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

A od czego?

Masz rozum pomyśl i sobie odpowiedz co Ty byś zrobiła,ja nie wiem i całe szczęście nie byłam w sytuacji kobiety zdradzonej
06 lipca 2015 12:57 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

Masz rozum pomyśl i sobie odpowiedz co Ty byś zrobiła,ja nie wiem i całe szczęście nie byłam w sytuacji kobiety zdradzonej

Tp skąd znasz słodki smak zemsty?
06 lipca 2015 12:58 / 1 osobie podoba się ten post
A znam nie napisałam że znam czytaj uważnie,ja jadę na basen miłego popołudnia pa
06 lipca 2015 13:01 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

A znam nie napisałam że znam czytaj uważnie,ja jadę na basen miłego popołudnia pa

Aaaaaa, to tak z wyobrażni
06 lipca 2015 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Aaaaaa, to tak z wyobrażni:-)

Ty to chyba z wyobrażni szukasz ze mną zatargiwaczki,wiec może mi odpowiedz na proste pytanie,co sie przyczepiłaś do mnie,nie pasuje Ci to co ja piszę więc nie czytaj i nie komentuj,bo widzę ze jakiś problem masz wiecznie ,to zmień adres.
06 lipca 2015 15:23 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

Ty to chyba z wyobrażni szukasz ze mną zatargiwaczki,wiec może mi odpowiedz na proste pytanie,co sie przyczepiłaś do mnie,nie pasuje Ci to co ja piszę więc nie czytaj i nie komentuj,bo widzę ze jakiś problem masz wiecznie ,to zmień adres.

To nie pisz.Ja tylko perełki cytuję. Tak juz mam
06 lipca 2015 16:25 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

To nie pisz.Ja tylko perełki cytuję. Tak juz mam:-):-)

06 lipca 2015 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

To wszystko zależy.....

Jak leży.........
06 lipca 2015 16:39 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

:-):-):-)

06 lipca 2015 16:40 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

Jak leży.........:batuta:

Dokładnie tak
06 lipca 2015 18:10 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

a po co sie mscic?nie prosciej go porzucic?

Oj ,no to wiadomo ,że trza kopnąć gada w ogon ,ale najpierw słodka zemsta:):):)
06 lipca 2015 18:31
ania52

pozazdroscic...

pytalas mnie gdzie bede, wiec odpisuje teraz, 5 km od Donauworth. Mozes w poblizu jest. :D
06 lipca 2015 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

:boks2:

06 lipca 2015 21:08 / 9 osobom podoba się ten post
Pochwalę się:)Jestem z siebie dziś bardzo,bardzo zadowolona:)
Po pierwsze studnia znów działa-od wczoraj wieczór nie było wody/w ten dziki upał !!!/-zdechł wyłącznik cisnieniowy co napedza pompę-naprawiony:):):):)
Po drugie:jazda poszła mi dzis superancko:)Ani razu nie wrzuciłam 4 zamiast 2 :):):)Maślak/instr./mówi-oooo ,dziś to pani spokojna :)Taaaa,nażarłam sie cukierków z melisa to spokojna!A on na to -dla mnie jutro prosze też ,bo jak z panią jeżdżę to jestem bardzo niespokojny:):):)hi hi hi
I wreszcie po trzecie-znów będę miała farta zmieniać forumową koleżankę:)Balutko-zacznij juz wyszywać transparent powitalny:):):):)