Ja tu nikogo nie atakuje nie mam takiego zamiaru co ty kobieto wymyślasz,mi każdy pasuje,a z Tobą napewno bym się nie dopasowała ale chyba to Cię nie boli co?
Ja tu nikogo nie atakuje nie mam takiego zamiaru co ty kobieto wymyślasz,mi każdy pasuje,a z Tobą napewno bym się nie dopasowała ale chyba to Cię nie boli co?
Sa ludzie, ktorzy nie potrafia wspolczyc z otoczeniem.. I tego nie unikniemy? :-) Trza olewator wlaczyc przeciez nam jesc nie daja :gotowanie:
Zofijo, wskaż prosze, w ktorym miejscu Ciebie czy kogokolwiek obraziłam.
Dziewczyny zlitujcie sie drugi dzien z rzedu to samo i to w pochwalijkach,czym sie tak chwalicie??, brak slow ,dajcie sobie pi razie i basta,,, stare baby ,, a gorzej jak dzieci.Milego popoludnia dla wszystkich,zbiera sie na deszcz,moze ochlodzi mozgi Nam wszystkim:-)
Dziewczyny zlitujcie sie drugi dzien z rzedu to samo i to w pochwalijkach,czym sie tak chwalicie??, brak slow ,dajcie sobie pi razie i basta,,, stare baby ,, a gorzej jak dzieci.Milego popoludnia dla wszystkich,zbiera sie na deszcz,moze ochlodzi mozgi Nam wszystkim:-)
Czytaj ze zrozumieniem, ty rycerski zakuty łbie:-) Bo zgrywasz sie na inteligentna a tępa jestes jak obuch od siekiery
Te inteligentne inaczej....czyt. "patologia spoleczna " tzw. Dewiacja spoleczna ....:-)
Powinnam sie pochwalić ale....................... znów mam wolną niedzielę a tu upał nie do wytrzymania.Opalac się nie będę bo trzeba dbać o szlachetne zdrowie.Dopóki dobra kasa spływa na konto mozna też w samotności na szteli posiedzieć.Duża rodzina pdp to szczęście dla opiekunki.Ma więcej wolnego przez te wszystkie
Geburtstagi porywają mi moja Panią.Patrze na kalendarz i widzę zaznaczone dni na wyjezdne.Dobrze zrobiłam od początku,że odmowilam wyjazdów.Ale to też nabyłam takiej umiejętności na ktorejś tam szteli.Wrobili mnie w wyjazd i na miejscu okazało się ze teść córki mojej pdp był tez parkinsonowcem.Miałam dwoje pod opieką.Corka pdp tak skwitowała: Anna ty sie znasz- no pomysłałam sobie, znam te numery,znam.
No to przywaliłas merylu oj nie ładnie agatko, nie ładnie.My tu jak rodzina przecież.
Gdyby to tyczylo sie MeryKy...napisalabym zupelnie cos innego...
Jak widac nie pojmujesz prostych slow i temat byl o Tobie....
Ja Ci kiedys cos napisalam dla wlasnego dobra nie pisz ze mna bo nie wiesz z kim tanczysz...i wierz mi ze znudzilas mnie w tym momencie...
Jak nie wiesz jak znalezc zaczepke to wiesz co do przedszkola sie udaj....
Kobieto....chociaz nie wiem czy nia jestes....bo mleczko moze byc roznie odczytane...bezokolicznik...nawet nie wiesz jak bardzo Cie ignoruje...i Twoja t......e....
"Ty jesteś z prehistorii, nie pasujesz do tej rzeczywistosci bo jak.... wykształcona, samotna i z 7-miorgiem dzieci? To sie innym w głowie nie miesci. Ty miałas w życiu przejść przez pieklo, dostawac po "łbie" od chłopa, uciekać z dziećmi z domu, mieszkac po znajomych, chodzic z podbitymi oczami, biegac z dziecmi po terapeutach...wtedy Amelko byłabyś bohaterką na forum i w oczach malin-podobnych, sydlarek ...." to zdanie mnie dotknęło moja droga. Wiem, że nie przypięłaś tej swojej opinii bezpośrednio do mnie, ale wyobraź sobie, że uogalnianie takich osądów i wyrażenie urzedzeń do osób udręczonych (a jest nas zapewne na forum wiele) może zaboleć. Każdy sobie radzi jak możę i potrafi i nie nam sądzić dlaczego ktoś pozwalał na używanie przemocy wobec siebie. I żeby nie było - nigdy bohaterką z tego powodu, że przeszłam piekło, też się nie czułam. Jestem tylko wdzięczna Panu Bogu, że już tego horroru nie przechodzę. Również pomyśl zanim coś napiszesz.