Nie złość się. W nocy wróci do Ciebie, wróci. Jeszcze będziesz miała mokro ........ hehe
Nie złość się. W nocy wróci do Ciebie, wróci. Jeszcze będziesz miała mokro ........ hehe
Chciałam Wam napisać, że wczoraj jako model do makijażu poszedł Binor, a wróciła Binorka.
Makijaż był naturalny, delikatny, ale normalnie piękny. Nie mogłam uwierzyć, że to moja twarz.
W przyszły czwartek idę na małe szkolenie, bo czasem warto być Kobietą.
Ten post to dla wszystkich wtajemniczonych z Powitajek:-).
No, widzisz jaka śliczna jesteś ??
Deszcz, deszcz, w koncu deszcz!:yeah: kyo by pomyslal, ze tak bede sie cieszyc zepsuciem pogody. Nareszcie jest czym oddychac
Mam pytanko. Powiedzcie mi Kochani ,czy dużo jest firm z branży opiekuńczej,które zatrudniają na krótkie wyjazdy np.1 miesiąc,albo 6 tygodni najlepiej? Bo się tak z moją zmienniczką zastanawiamy ,jak tu ta naszą firmę pod murek,żeby nam umożliwili takie krótkie wymiany.Zobaczymy co z tego planu zostanie :):umowa:
Mam pytanko. Powiedzcie mi Kochani ,czy dużo jest firm z branży opiekuńczej,które zatrudniają na krótkie wyjazdy np.1 miesiąc,albo 6 tygodni najlepiej? Bo się tak z moją zmienniczką zastanawiamy ,jak tu ta naszą firmę pod murek,żeby nam umożliwili takie krótkie wymiany.Zobaczymy co z tego planu zostanie :):umowa: