Na wyjeździe #26

07 lipca 2015 21:03
Mycha

Nie złość się. W nocy wróci do Ciebie, wróci. Jeszcze będziesz miała mokro ........  hehe

U mnie pada grzmi i wieje,ale powietrze fajne,chociaż nie mam nic przeciw wysokim temp mogę smażyć się jak płotka na patelni,ale to upały wykańczające
07 lipca 2015 22:15 / 2 osobom podoba się ten post
Od rana w radio trąbili, ze ma nadejść burza i deszcz we Freiburgu. I co...Gdzies w oddali błyska,przez chwilę zaciagnęło chmurami i poszło w stronę Karlsruhe. A Smoleń kiedys powiedział prawdę, radio i telewizja kłamie Czas sie samemu schłodzić
08 lipca 2015 06:56 / 14 osobom podoba się ten post
Chciałam Wam napisać, że wczoraj jako model do makijażu poszedł Binor, a wróciła Binorka.
Makijaż był naturalny, delikatny, ale normalnie piękny. Nie mogłam uwierzyć, że to moja twarz.
W przyszły czwartek idę na małe szkolenie, bo czasem warto być Kobietą.
Ten post to dla wszystkich wtajemniczonych z Powitajek.
08 lipca 2015 07:36 / 3 osobom podoba się ten post
a u mnie w płn Niemczech jest ok :))
przez kilka dni były upały, potem przyszła burza i deszcz i się fajnie ochłodziło
jest ciepło, ale nie ma duchoty
teraz tak!!! tak może zostać do końca lata
08 lipca 2015 07:56 / 1 osobie podoba się ten post
Binor

Chciałam Wam napisać, że wczoraj jako model do makijażu poszedł Binor, a wróciła Binorka.
Makijaż był naturalny, delikatny, ale normalnie piękny. Nie mogłam uwierzyć, że to moja twarz.
W przyszły czwartek idę na małe szkolenie, bo czasem warto być Kobietą.
Ten post to dla wszystkich wtajemniczonych z Powitajek:-).

No, widzisz jaka śliczna jesteś ??
08 lipca 2015 08:01 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No, widzisz jaka śliczna jesteś ??

"/>
08 lipca 2015 08:14 / 4 osobom podoba się ten post
Deszcz, deszcz, w koncu deszcz! kyo by pomyslal, ze tak bede sie cieszyc zepsuciem pogody. Nareszcie jest czym oddychac
08 lipca 2015 08:51 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie wczoraj spadl grad, taki wielkosci orzechow laskowych, dorodnych, pozniej w nocy padalo i wreszcie dzis jest chlodno i NIE ma slonca. Taaa, wiem, za czas jakis bede narzekac, ze lata nie ma.
Docenilam rolety zewnetrzne, szyby wszystkie ocalaly ...
08 lipca 2015 09:58 / 3 osobom podoba się ten post
joannaxd

Deszcz, deszcz, w koncu deszcz!:yeah: kyo by pomyslal, ze tak bede sie cieszyc zepsuciem pogody. Nareszcie jest czym oddychac

Ja myślałam, że wyjde i zacznę tańczyć. Niestety pioruny skutecznie mnie odstraszyły od tego pomysłu. Wilgoć i rześkość po dniach posuchy i skwaru. Nareszcie!
08 lipca 2015 10:06
Polecam kazdemu, samo zdrowie.

http://sekrety-zdrowia.org/zielony-koktajl-idealny-dla-zrzucenia-wagi-oczyszczenia-i-wzmocnienia/
08 lipca 2015 10:44
Mam pytanko. Powiedzcie mi Kochani ,czy dużo jest firm z branży opiekuńczej,które zatrudniają na krótkie wyjazdy np.1 miesiąc,albo 6 tygodni najlepiej? Bo się tak z moją zmienniczką zastanawiamy ,jak tu ta naszą firmę pod murek,żeby nam umożliwili takie krótkie wymiany.Zobaczymy co z tego planu zostanie :)
08 lipca 2015 10:45 / 7 osobom podoba się ten post
Plusuję dziś każdy post, który jest o deszczu.
Na endlich.
Dziś po zakupach sobie potańczyłam, poskakałam w kałużach i pośpiewałam na cały regulator " I'm singing in the rain", Gene Kelly w grobie się przewracał, jak słyszał te wycia, bo śpiewać to ja nie umiem, ale nic to.
Yahooooo, yes, yes, yes !!!

08 lipca 2015 10:48 / 2 osobom podoba się ten post
Pokropiło u mnie 20 minut a w zamian wyrzuciło mnie na ten czas z OP24
Coś za coś
08 lipca 2015 10:49
ptaszek

Mam pytanko. Powiedzcie mi Kochani ,czy dużo jest firm z branży opiekuńczej,które zatrudniają na krótkie wyjazdy np.1 miesiąc,albo 6 tygodni najlepiej? Bo się tak z moją zmienniczką zastanawiamy ,jak tu ta naszą firmę pod murek,żeby nam umożliwili takie krótkie wymiany.Zobaczymy co z tego planu zostanie :):umowa:

Dużo nie ma. Jedną znam, ale na forum nie można.
08 lipca 2015 12:34 / 2 osobom podoba się ten post
ptaszek

Mam pytanko. Powiedzcie mi Kochani ,czy dużo jest firm z branży opiekuńczej,które zatrudniają na krótkie wyjazdy np.1 miesiąc,albo 6 tygodni najlepiej? Bo się tak z moją zmienniczką zastanawiamy ,jak tu ta naszą firmę pod murek,żeby nam umożliwili takie krótkie wymiany.Zobaczymy co z tego planu zostanie :):umowa:

Przy tak krótkich wymianach może byc problem ze zwrotem pieniędzy za podróż,trudno wymagać by rodzina co miesiąc płaciła 150.Więc moim zdaniem jakieś ustępstwa z waszej strony,np.zwrot za podróż co 2 miesiące i można z firmą negocjować tak krótkie wymiany.Najpierw porozmawiać z rodziną,może zależy im na dwóch pewnych i dobrych opiekunkach/takich jak wy:)/ wiec uda się załatwić wszystko po waszej myśli.Spróbować można