Wymarzona zmienniczka

08 lipca 2015 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
hahahahaaha jaka stanowcza
08 lipca 2015 17:25 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko1

Ale ty malina plotkara jesteś.Wiecznie opisujesz inne opiekunki. Napisz o sobie, sikasz tylko ze smiechu czy jeszcze inne przyczynay wystepują:-):-):-):-)

Jak komuś szpili nie wsadzisz to nie funkcjonujesz?
08 lipca 2015 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Renie

Zostań moją zmienniczką proszę!
O takiej jak Ty właśnie marzę.

Moją też!!!!Bitte!!!!!!!!!!
08 lipca 2015 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
hihihi dobra dziewczyny podawajcie adresy
08 lipca 2015 20:54 / 4 osobom podoba się ten post
Dzwiniłam dziś do mojej zmienniczki, która przyjeżdza w piątek wieczorem, a ja w piatek w poludnie.
Omówiliśmy parę spraw zwiazanych z PDP i że mysi się nastawić na cierpliwośc , bo zona PDP jest tak pochłonieta sprawami Grecji, że o niczym innym nie gada i ciagle zadaje pytania co ja o tym sadze itd......
Zakupów nie robię, bo to sprawa żony PDP, gotowanie ustalamy wspólnie....
Jutro wieczorem się spakuję, a rano wstanę wcześniej i wypucuję pokuj, zmnienie pościel i upiorę jak zejdę do PDP o 7, 30 to już bedę pracować do czasu wyjazdu o 12.00
08 lipca 2015 20:56
pestka

hihihi dobra dziewczyny podawajcie adresy:gwizdanie:

imejla czy przespośrednio do chałupy?
08 lipca 2015 20:58 / 10 osobom podoba się ten post
Kiedyś pisałam,że na tej szteli jesteśmy we dwie i współpraca układa się bardzo dobrze,panuje harmionia i nikt nikomu w kompetencje nie wchodzi,ale ta harmonia może zostać wkrótce złamana bo koleżanka znalazła inną pracę i za tydzień odchodzi. Pierwszy raz jestem na szteli z kimś innym i mogę śmiało powiedzieć,że własnie takie opiekunki jak moja koleżanka są idealne,ale niestety wkrótce przyjdzie ktoś inny i niewiadomo jak będzie. Jestem pełna obaw bo rzadko się zdarza,żeby dwie kobiety tak się dopasowały charakterami i bez żadnych tarć wspólpracowały ze sobą. Chyba nie powinnam wpadać w panikę w związku ze zmianą opiekunki,ale niestety wpadam w panikę,bo do końca kontraktu jeszcze kilka tygodni,czy wytrzymam z nową? Zobaczymy.
08 lipca 2015 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
No to mam dylemat jak zmienniczkę przyjąć i w co ją wtajemniczyć.Mam siedem dni i będziemy razem 3-4 godziny.Muszę się mocno zastanowić.
08 lipca 2015 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
MOja zmienniczka młoda 29 lat ! juz po jednym dniu oznajmiła,że nie bedzie u takiego dziada ichce zjchac albo na inną sztele !!Biedaczka myslala że na wczasy przyjechala ! Ze wszysstkim ma problem od rana do wieczora ,Cóż dziewczyna tylko raz w roku na miesiąc jedzie ,Ja nie spotkalam jeszcze takiej ,PDP do mnie dzwoni i sie skarży
08 lipca 2015 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie został jeszcze miesiąc ale już wiem że ta pani z Bułgarii co do tej pory mnie zmieniała nie przyjedzie wiec jestem ciekawa kogo teraz będę zmieniać a może którąś z forum ?
08 lipca 2015 21:16
Madonna

MOja zmienniczka młoda 29 lat ! juz po jednym dniu oznajmiła,że nie bedzie u takiego dziada ichce zjchac albo na inną sztele !!Biedaczka myslala że na wczasy przyjechala ! Ze wszysstkim ma problem od rana do wieczora ,Cóż dziewczyna tylko raz w roku na miesiąc jedzie ,Ja nie spotkalam jeszcze takiej ,PDP do mnie dzwoni i sie skarży

Witam jak Ci tam w domku

?
08 lipca 2015 21:20 / 7 osobom podoba się ten post
Malina

Jak komuś szpili nie wsadzisz to nie funkcjonujesz?

Jakiej szpili? ciągle opisujesz inne kobiety a to stare a to kulawe a to ledwie się ruszają a do opieki jadą.Ostatnio złodziejkę co ręczniki pokradła potem pijaczkę a dzisiaj taka co kwiatów podlewac nie potrafi.

I w dodatku nie sa to twoje zmienniczki tylko na zasadzie jedna pani dugiej pani.........

Praca jest bardzo cięzka a opiekunki różne tak jak ludzie pracujący w innych zawodach.Chcemy żeby nas szanowali to szanujmy się same.
08 lipca 2015 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
ja tez niestety obmyślam plan w co wtajemniczyć moja zmienniczkę,a robie to pirwszy raz,więc wiecie...jestem nadgorliwa.ale sobie myślę ,że powinnam polecieć konkretami najważniejszymi,a mianowicie babunia,co je ,ile śpi ,jakie zabiegi ma ,jak spędza czas i najważniejsza insulina i badanie cukru.O rodzinę zahaczę delikatnie i tylko konkrety,bo to co mi przeszkadza może nie przeszkadzać nowej...Mogę czasem być żle zrozumiana i na co mi to.Ona niech się z rodziną ustawia po swojemu.Może sie okazać,,jaszczurką,,kopiąca dołki..Co o tym sądzicie?
08 lipca 2015 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
Madonna

A Ty mu powiedz Madonna,że terapeuci kosztują .Jak chce sie uskarzac to niech buli Tobie albo niech znjdzie sobie forum dla pdp De.A ciekawe czy jest takie i czy nas tam obsmarowuja 
08 lipca 2015 21:24 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kiedyś pisałam,że na tej szteli jesteśmy we dwie i współpraca układa się bardzo dobrze,panuje harmionia i nikt nikomu w kompetencje nie wchodzi,ale ta harmonia może zostać wkrótce złamana bo koleżanka znalazła inną pracę i za tydzień odchodzi. Pierwszy raz jestem na szteli z kimś innym i mogę śmiało powiedzieć,że własnie takie opiekunki jak moja koleżanka są idealne,ale niestety wkrótce przyjdzie ktoś inny i niewiadomo jak będzie. Jestem pełna obaw bo rzadko się zdarza,żeby dwie kobiety tak się dopasowały charakterami i bez żadnych tarć wspólpracowały ze sobą. Chyba nie powinnam wpadać w panikę w związku ze zmianą opiekunki,ale niestety wpadam w panikę,bo do końca kontraktu jeszcze kilka tygodni,czy wytrzymam z nową? Zobaczymy.

Fajnie, że się odezwałaś!!!! Odnośnie zmienniczki to się nie martw na zapas, bo i tak co ma być to bedzie