Ja sprzątam ile potrzeba, dom PDP to nie sala operacyjna zeby był sterylny na max.
Nie jestem tez putz Frau tylko opiekunką.
A odpoczywam przy dobrej lekturze, o taka jestem zboczona
Ja sprzątam ile potrzeba, dom PDP to nie sala operacyjna zeby był sterylny na max.
Oj tak zdecydowanie to 1. W de to ja się nawet uwsteczniam bo trafiam na Pdp które chcą bardzo proste i szybkie dania. I nijak nie mogę się rozwinąć kulinarnie:)
Ja sie z tym zgadzam, takie zachowania właśnie trzeba ogłaszać wszem i wobec,jestem za
Napisz sobie LIST POCHWALNY na forum razem z merylu. Bo o kims piszesz bardzo obrazowo i źle.A nie wiadomo jaka jesteś.Wszystkie tu mozemy pisać o sobie w superlatywach a rzeczywistość bywa inna.
Czy jeszcze masz kogos w zanadrzu komu możesz wystawić opinie? pijaczki,złodziejki itd. itp.
Gosiu no kazdy ma inne zboczenia:) i też jestem opiekunką a nie putzfrau. Po prostu lubię to i kropka.:)) pzdr
Napisz sobie LIST POCHWALNY na forum razem z merylu. Bo o kims piszesz bardzo obrazowo i źle.A nie wiadomo jaka jesteś.Wszystkie tu mozemy pisać o sobie w superlatywach a rzeczywistość bywa inna.
Czy jeszcze masz kogos w zanadrzu komu możesz wystawić opinie? pijaczki,złodziejki itd. itp.
A pijaczek i złodziejek nie cierpię i tyle na ten temat
I jeszcze mleczko coś ci powiem,ja to wystawiam opinię tym złodziejkom i pijaczkom co ich znam,natomist ty wystawiasz opinię o osobach których na oczy nie widziałaś to jest dopiero perfidność jak tak można,a tak widzę że bardzo interesuje cię temat o złodziejkach i pijaczkach ja napisałam raz a ty pytasz bez przerwy dla mnie to naprawdę nieciekawy temat,więc muszę cię pocieszyć że w zanadrzu nie mam nikogo,i mam nadzieję że na takie zmienniczki nie trafię.O kimś piszę obrazowo i żle? a jak mogę pochwalić pijaczkę która skruciła mi urlop,ty być może jej byś napisała list pochwalny,a ja nie.
malina dośc tych insynuacji.Precz od moich wpisów.