Wymarzona zmienniczka

09 lipca 2015 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
Oj tak zdecydowanie to 1. W de to ja się nawet uwsteczniam bo trafiam na Pdp które chcą bardzo proste i szybkie dania. I nijak nie mogę się rozwinąć kulinarnie:)
09 lipca 2015 16:32 / 4 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ja sprzątam ile potrzeba, dom PDP to nie sala operacyjna zeby był sterylny na max.
Nie jestem tez putz Frau tylko opiekunką.
A odpoczywam przy dobrej lekturze, o taka jestem zboczona

Gosiu no kazdy ma inne zboczenia:) i też jestem opiekunką a nie putzfrau. Po prostu lubię to i kropka.:)) pzdr
09 lipca 2015 16:44 / 6 osobom podoba się ten post
carrie

Oj tak zdecydowanie to 1. W de to ja się nawet uwsteczniam bo trafiam na Pdp które chcą bardzo proste i szybkie dania. I nijak nie mogę się rozwinąć kulinarnie:)

Mam podobnie z tym gotowaniem.Czasami się zastanawiam ,czy jeszcze potrafię co niektóre rzeczy upichcić.Nie mówiąc o pieczeniu ciast.A co do sprzątania to robię jak w swoim domu.Nie zastanawiam sie.Nie robię na pokaz ,tylko sukcesywnie sprzatam.
I dla mnie np.wyznacznikiem porządku są pajęczyny (brak)i czysta muszla klozetowa.
09 lipca 2015 16:45 / 7 osobom podoba się ten post
Malina

Ja sie z tym zgadzam, takie zachowania właśnie trzeba ogłaszać wszem i wobec,jestem za

Napisz sobie LIST POCHWALNY na forum razem z merylu. Bo o kims piszesz bardzo obrazowo i źle.A nie wiadomo jaka jesteś.Wszystkie tu mozemy pisać o sobie w superlatywach a rzeczywistość bywa inna.

Czy jeszcze masz kogos w zanadrzu komu możesz wystawić opinie? pijaczki,złodziejki itd. itp.
09 lipca 2015 16:59 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Ja sprzątam ile potrzeba, dom PDP to nie sala operacyjna zeby był sterylny na max.
Nie jestem tez putz Frau tylko opiekunką.
A odpoczywam przy dobrej lekturze, o taka jestem zboczona

Są rzeczy w pracy ,które trzeba robić- sprzątanie i gotowanie i które można- np.czytanie książek.Z tych ,które muszę zrobić bardziej wolę sprzątanie!!!I tyle całego ambarasu!!!!!
09 lipca 2015 17:03 / 3 osobom podoba się ten post
malina nie dawaj mi polubień, bo mi statystyke psujesz. Prosze
09 lipca 2015 17:07
Haaa,donre
09 lipca 2015 17:08 / 6 osobom podoba się ten post
mleczko1

Napisz sobie LIST POCHWALNY na forum razem z merylu. Bo o kims piszesz bardzo obrazowo i źle.A nie wiadomo jaka jesteś.Wszystkie tu mozemy pisać o sobie w superlatywach a rzeczywistość bywa inna.

Czy jeszcze masz kogos w zanadrzu komu możesz wystawić opinie? pijaczki,złodziejki itd. itp.

A kto tu wie jaki kto jest co ja jestem Kaszpirowski,a skad kto wie jaka ty jesteś,ale widzę że oceniasz każdego,dla mnie każdy jest jakiś,i dobrze że każdy jest inny i każdy ma inne zdanie.A tu to ja moge być nawet czerwonym kapturkiem bo tak się nazwę można? można więc o co ci chodzi?czepiłaś się Maliny i Merylu a tak naprawdę nas nie znasz,i nawet nie wiesz jak w swojej ocenie często się mylisz,bo ktoś napisze inaczej niż ty myślisz? ja też nie zawsze się zgadzam z moją przyjaciółka a ona ze mną,bo ona np ma inny gust odemnie i co w tym takiego złego.Każdy jest inną osobowością,ja nie oceniam książki po okładce a co dopiero na forum jak kogoś osobiście nie znam.A ty jesteś jakaś zgorzkniała czy co ci jest?
09 lipca 2015 17:10 / 2 osobom podoba się ten post
A pijaczek i złodziejek nie cierpię i tyle na ten temat
09 lipca 2015 17:28 / 4 osobom podoba się ten post
carrie

Gosiu no kazdy ma inne zboczenia:) i też jestem opiekunką a nie putzfrau. Po prostu lubię to i kropka.:)) pzdr

No i super, kazdy niech robi co lubi i będzie ok.
Ważne zeby przetrwac i zachowac zdrowie psychiczne.:)
09 lipca 2015 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
mleczko1

I jeszcze mleczko coś ci powiem,ja to wystawiam opinię tym złodziejkom i pijaczkom co ich znam,natomist ty wystawiasz opinię o osobach których na oczy nie widziałaś to jest dopiero perfidność jak tak można,a tak widzę że bardzo interesuje cię temat o złodziejkach i pijaczkach ja napisałam raz a ty pytasz bez przerwy dla mnie to naprawdę nieciekawy temat,więc muszę cię pocieszyć że w zanadrzu nie mam nikogo,i mam nadzieję że na takie zmienniczki nie trafię.O kimś piszę obrazowo i żle? a jak mogę pochwalić pijaczkę która skruciła mi urlop,ty być może jej byś napisała list pochwalny,a ja nie.
09 lipca 2015 17:35 / 18 osobom podoba się ten post
Malina

A pijaczek i złodziejek nie cierpię i tyle na ten temat

Dlaczego się tłumaczysz ? jedni tolerują , przymykają oczy , inni jeszcze nie trafili na takie i sprawa jest prosta ! Czy to ważne , że ktoś napisze tutaj coś co leży mu akurat na sercu o osobie bądz co bądz anonimowej ? przecież z imienia i nazwiska , adresu nikt tutaj nie ujawnia , więc nie bardzo rozumiem po co te przepychanki słowne . Przykrym dla mnie jest to jak ktoś do kogoś np. meila napisze z jakąś prośbą , czy plotką i to było by na forum ujawnione , bo to jednak już nie jest anonimowym .A wśród nas też bywały opiekunki ( może i są ) na których się zawiedliśmy ? może też miałyśmy ( tak , miałyśmy , bo panowie w tych przepychankach udziału nie biorą ! ) za zmienniczkę jakąś koleżankę z forum i zawiodłyśmy się na niej ? może też nie okazała się taką , jaką ją sobie wyobrażałyśmy ? .....czasem , jak kogoś nie znamy " przedtem " w realu , znamy tylko wirtualnie , myslimy , że to jest " Ktoś przez duże K " a pózniej przychodzi rozczarowanie , niesmak i wykrzywione gęby " pracodawców " na dzwięk tego imienia , kontrolowanie głupiej lodówki i zanim się odbuduje zaufanie to niestety to trochę czasu trwa . ....Napisałam co napisałam , myślcie sobie o mnie co chcecie . Kilka osób z forum zrozumie , wiem , że to mądre osoby i nie zlinczują mnie za to co napisałam , chodzi mi o to , że tutaj wszystkie jesteśmy prawie święte , pięknie piszemy , bo to ten nasz " forumowy papier " jest bardzo cierpliwy - on wszystko przyjmie ....
09 lipca 2015 17:37 / 3 osobom podoba się ten post
Malina

I jeszcze mleczko coś ci powiem,ja to wystawiam opinię tym złodziejkom i pijaczkom co ich znam,natomist ty wystawiasz opinię o osobach których na oczy nie widziałaś to jest dopiero perfidność jak tak można,a tak widzę że bardzo interesuje cię temat o złodziejkach i pijaczkach ja napisałam raz a ty pytasz bez przerwy dla mnie to naprawdę nieciekawy temat,więc muszę cię pocieszyć że w zanadrzu nie mam nikogo,i mam nadzieję że na takie zmienniczki nie trafię.O kimś piszę obrazowo i żle? a jak mogę pochwalić pijaczkę która skruciła mi urlop,ty być może jej byś napisała list pochwalny,a ja nie.

malina dośc tych insynuacji.Precz od moich wpisów.
09 lipca 2015 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
ja już sobie pzrestałam wyobrażać,Niech sobie jest jaka chce.Ja też nie jestem idealna,Z cała pewnością nowe opiekuni jadące do pracy ;też zastanawiają sie kto w tym domu rządzi i jakie jesteśmy...
09 lipca 2015 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

malina dośc tych insynuacji.Precz od moich wpisów.

Kobieto chyba każdy widzi nikt nie jest ślepy że zaczepiasz mnie ty nie odwrotnie,ja napisałam że cię nie kocham a ty wraz swoje