No nie wiem, bo język w miłości tez potrzebny,Jak powie,że kocha z tabletka pod językiem.
No nie wiem, bo język w miłości tez potrzebny,Jak powie,że kocha z tabletka pod językiem.
Ty wiesz że Cię lubię i słabość mam do Ciebie :-)
Prokreacja wprawdzie bez miłości istnieć może ale sam powiedz czy jest tak samo przyjemna? ;-)
Ja to nie wiem już o czym piszemy
Moim zdaniem - jeśli zgodnie z tytułem topiku to ani o prokreacji ani o przyjemności mowy być nie może...
Czyli nie po Bozemu:-) Wiec taki zwiazek odpada:-)
Kazdy człowiek potrzebuje miłosci a taki stary, schorowany, opuszczony tym bardziej.
Dla mnie nie ma nic dziwnego w tym ze szybko zakochuje sie w kobiecie któa jest przy nim i okazuje mu serce.
Jeżeli sie zakocha to co ???? a niech sobie kocha , czy trzeba cos z tym zaraz robić ?
Nigdy nie używam w stosunku do PDP słów...mój kochany, skarbie ...czy cos w ten deseń, bo to nakręcanie niepotrzebnych emocji. Pacjent to pacjent i tyle.
Jak bym sie zakochała to co innego....wtedy niech sie dzieje wola nieba :-)
No strach pomyśleć do czego można wykorzystać takie gadżety jak laska i rollator...
Z miłości wielkiej to i proteze jako zabawkę erotyczną można by wykorzystać- Ivanilka i Magdzie zapodały pomysł:-).
To tak z tą wolą nieba ostrożnie, bo nie wiadomo co pdp się zachce:-)
....o papmersie i lifce nie wspomnę.......