Na wyjeździe #27

06 sierpnia 2015 21:10 / 3 osobom podoba się ten post
leni

Amelko, tez sprobowalam 4 lata przezyc bez papierosa , ale te kielbasy w pierwszym roku niepalenia, dodaly mi 20 kg wiecej do mojej osoby. Nawet sie nie spostrzeglam, jak wszystkie moje ciuchy staly sie duzo mniejsze niz moje zacne cialo. Wtedy zaczela sie glodowa. Nastepne pol roku pozwolilo mi wrocic do sylwetki , jaka mial nalogowy palacz. Wlasnie tak 2 razy musialam ustawiac swoja psychike do pionu, raz rzucajac palenie, drugi raz odchudzajac sie. Teraz nie mam zamiaru walczyc z wiatrakami, poczekam co los przyniesie, moze bedzie tak, jak przed 12 laty- jeden dzien i papierosy przestaly mnie interesowac. Swoja droga to bardzo glupi nalog!!!!

Dobrz, bardzo dobrze Leni. I mam na mysli to ostatnie zdanie.
06 sierpnia 2015 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Dobrz, bardzo dobrze Leni. I mam na mysli to ostatnie zdanie.

amelko, jestem pewna, ze wszystko jest dobrze!!! nie tylko ostatnie zdanie:))) NIC NA SILE !!!!! na wszystko jest czas
06 sierpnia 2015 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
leni

amelko, jestem pewna, ze wszystko jest dobrze!!! nie tylko ostatnie zdanie:))) NIC NA SILE !!!!! na wszystko jest czas

Tak Leni, mam na mysli, ze w ostatnim zdniu uwyczulam iskierke nadziei na to, ze nadejdzie taki dzien, ze wszystko sie ulozy wedlug mysli Twojej.
Tego Leni Tobie z calego serducha zycze.
06 sierpnia 2015 22:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

W Polanicy się dowiadywałaś?Możesz też zadzwonić do NFZ,albo sama poszukać na ich dolnośląskiej stronie.

Dzięki Kasiu:)
Podzwonię, popytam.
06 sierpnia 2015 22:24 / 1 osobie podoba się ten post
Renie

Dzięki Kasiu:)
Podzwonię, popytam.

Renie,wpisz w wyszukiwarke "korekta przegrody nosowej" i masz informacje od ręki.
06 sierpnia 2015 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
"Pan ma gronkowca złocistego- jest w trakcie leczenia- wirus zanika"-z jednego z dzisiejszych ogłoszeń- nieznajomość tematu totalna.....
06 sierpnia 2015 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Renie

Nie wiem gdzie mam pytać, więc pytam tutaj:)
Wie ktoś może, gdzie w dolnośląskim robią operację przegrody nosa ale w narkozie?
W moim mieście tylko w znieczuleniu, a tak to ja się boję.
Chyba muszę się zdecydować na ten zabieg w końcu?
Może być też prywatnie oby w znieczuleniu ogólnym robili.

Ja miałam taką operację ponad rok temu w szpitalu bródnowskim w W-wie. Zrobiona była w znieczuleniu ogólnym, czyli w narkozie. Jednak jakie znieczulenie dostanę zdecydował anastezjolog tydzień przed OP na podstawie danych dotyczących mojego zdrowia.
07 sierpnia 2015 06:50 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

"Pan ma gronkowca złocistego- jest w trakcie leczenia- wirus zanika"-z jednego z dzisiejszych ogłoszeń- nieznajomość tematu totalna.....

Ciekawe, czy beda chetni?
07 sierpnia 2015 06:59 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Ciekawe, czy beda chetni?

Kasiu, jak to wygladan z punktu
Medycznego? Powinna tam Opiekunka pracowac? A tak na przyszlosc dobrze by wiedziec

07 sierpnia 2015 08:51 / 18 osobom podoba się ten post
Dzis moje urodziny.
Jak zwykle rano przed 8 zeszlam na dół,a tam na stole kwiaty z ogrodu,przy moim miejscu czekolada i koperta z kartka urodzinową i "wkładką". Dziadek zapalający świecę.

Tym bardziej milo,ze dzis mija tydzień jak tu jestem
07 sierpnia 2015 12:29 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Dzis moje urodziny.
Jak zwykle rano przed 8 zeszlam na dół,a tam na stole kwiaty z ogrodu,przy moim miejscu czekolada i koperta z kartka urodzinową i "wkładką". Dziadek zapalający świecę.

Tym bardziej milo,ze dzis mija tydzień jak tu jestem :-)

To sie nazywa Gest,oraz kultura
Super...pozdrawiam szczesciaro:)))

07 sierpnia 2015 15:33 / 3 osobom podoba się ten post
Czekam na zmienniczke. Chalupka obrobiona na błysk. Pdp drzemie na sofie. Koperty spakowane z "prezentem" :))) nawet moje dzieci dostaly koperte:))) we wrzesniu jade na stare smieci. Tam nie ma internetu a kupowac nie bede bo i tak krótki pobyt:))
07 sierpnia 2015 15:35
basiaim

Dzis moje urodziny.

Tym bardziej milo,ze dzis mija tydzień jak tu jestem :-)

sto lat Basiu...
07 sierpnia 2015 16:07 / 3 osobom podoba się ten post
Andreo moja droga ja i tak mało pisze hehe. Ale fakt jest taki że nawet tylko czytając forum czas leci jak szalony. A za życzenie dziękuję choć lenistwo to nie będzie bo jak dopadne się do dzieci a one do mnie to zatrzymamy się dopiero 1 września hehe. Nad internetem pomyślę. Obiecuję :)))
07 sierpnia 2015 18:42 / 2 osobom podoba się ten post
Kurde, ale to jest bez sensu. Jestem w DE chce do domu. Jestem w PL chce do DE, ale teraz juz tak bardzo chce do domu, bardzo bardzo, i non stop o tym mysle :(((((((((((((((