Na wyjeździe #27

02 sierpnia 2015 19:01
didusia

W edece są takie specjalne plastry na okna odstraszające muchy lub moskitiery - walczyłam 4 tygodnie z packą i powiedziałam dość -zakupiłam w edece moskitierę i założyłam - nie będzie mi się chamstwo po kuchni pałętało.

Didusia, jak sie nazywaje Te plastry?
02 sierpnia 2015 19:02 / 1 osobie podoba się ten post
Ona_Lisa

Didusia, jak sie nazywaje Te plastry?

Nie wiem  ale są na dziale insektowym i jest obrazek ,że jest to przezroczysty plaster ,ewentualnie z nadrukiem motylka.
02 sierpnia 2015 19:58 / 5 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

To odpoczywaj he hee

Odpoczęłam
Po mojej poprzedniej pdp czuję się jak na wczasach...Teraz dziadek ogląda TV,ja u siebie na górze. Umówieni jesteśmy na 21.30-muszę mu pomóc się przebrac.
Nawet już się wykąpałam i to na spokojnie,bez nerwowego nasłuchiwania ;)
02 sierpnia 2015 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Odpoczęłam :-)
Po mojej poprzedniej pdp czuję się jak na wczasach...Teraz dziadek ogląda TV,ja u siebie na górze. Umówieni jesteśmy na 21.30-muszę mu pomóc się przebrac.
Nawet już się wykąpałam i to na spokojnie,bez nerwowego nasłuchiwania ;)

I I tak trzymaj Basiaim, nalezy Ci sie..:)
Oby tak zawsze bylo.
02 sierpnia 2015 20:43 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Nie wiem :-) ale są na dziale insektowym i jest obrazek ,że jest to przezroczysty plaster ,ewentualnie z nadrukiem motylka.

albo kolorowego kwiatka, chyba margeritki (ja takie kupiłam).
Naklejasz to na szybę w górnej części okna, tam gdzie je uchylasz. 
02 sierpnia 2015 21:05 / 5 osobom podoba się ten post
Jolek

Amelka, nie wracam, zamorowalabym sie tutj,nie ma takiejopcji. Jestem zmeczona, a jestem wa tygodnie dopiero, przedemna 3. Dam rae, ale powrotu nie bedzie.

No, i żeby mnie to było ostatni raz )
To znaczy, ostatni w tak ciężkie miejsce  świadomie jechać.
Lepiej popracować tydzień dłużej (dla większej kasy), niż niszczyć zdrowie młoda Kobieto.
02 sierpnia 2015 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

No, i żeby mnie to było ostatni raz :-))
To znaczy, ostatni w tak ciężkie miejsce  świadomie jechać.
Lepiej popracować tydzień dłużej (dla większej kasy), niż niszczyć zdrowie młoda Kobieto.

Sliczny avatorek ha haa

:)))

02 sierpnia 2015 21:34 / 4 osobom podoba się ten post
We wrzesniu jade na wczasy w bardzo fajny rejon. Obszar nowosądecki juz praktycznie granica ze Słowacja, ale sie ciesze i nie moge doczekac :D
02 sierpnia 2015 21:38 / 5 osobom podoba się ten post
Dziki upał!Ale dzień w sumie ok.PDP mi dziś na imprezkę zabrali od 11-14:)Pojechałam więc do sklepu,w "te" na dwóch drogowskazach najpierw,że 5 km a za jakaś chwile ,że 7:):)Z powrotem jeszcze lepiej bo ,że 4,ha ha ha.Wychodzi na to ,że to prawda o tej drodze powrotnej -niby zawsze krótsza:):):)Droga mi zajęła 25 min szybkiej jazdy x 2,Lidl czynny ,ludzisków jak mrówków:)
Kąpiel PDP zaliczona:)Bardzo była niezadowolona,ale jak tylko powiedziałam,że mi córka kazała to koniec protestów był:):)Ta opcja jeszcze nigdy nie zawiodła:):):):)Zmęczona jestem i upałem i dupina gniecie od rowera-trupka i ogólnie wsiem:)Dźwigania niet ,ale co się naschylam to głowa mała.....plecki bolą:(
Pierwszą rzeczą jaką dziś rano w oknie ujrzałam,był młody jelonek :)No to ja nie wiem brak jakich dużych zwierząt miała córka PDP na myśli....dinozaurów????? Hi hi hi
03 sierpnia 2015 09:10 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Dziki upał!Ale dzień w sumie ok.PDP mi dziś na imprezkę zabrali od 11-14:)Pojechałam więc do sklepu,w "te" na dwóch drogowskazach najpierw,że 5 km a za jakaś chwile ,że 7:):)Z powrotem jeszcze lepiej bo ,że 4,ha ha ha.Wychodzi na to ,że to prawda o tej drodze powrotnej -niby zawsze krótsza:):):)Droga mi zajęła 25 min szybkiej jazdy x 2,Lidl czynny ,ludzisków jak mrówków:)
Kąpiel PDP zaliczona:)Bardzo była niezadowolona,ale jak tylko powiedziałam,że mi córka kazała to koniec protestów był:):)Ta opcja jeszcze nigdy nie zawiodła:):):):)Zmęczona jestem i upałem i dupina gniecie od rowera-trupka i ogólnie wsiem:)Dźwigania niet ,ale co się naschylam to głowa mała.....plecki bolą:(
Pierwszą rzeczą jaką dziś rano w oknie ujrzałam,był młody jelonek :)No to ja nie wiem brak jakich dużych zwierząt miała córka PDP na myśli....dinozaurów????? Hi hi hi

Kasiu mnie też dupcia dokuczała bo dostałam rowerek prawie trupek. Tyłek nieprzyzwyczajony ale są ogromne pozytywy takiego jeźdźenia. Tyle tylko, że dupcia dokucza potem. Powinnaś mieć siodełko wygodniejsze   ale pomarzyć można. Teraz te upały przyleciały za mną do PL. Męczyłam się w DE to teraz w PL mi będą dokuczać. Ale w domciu wszystko zniosę. 
03 sierpnia 2015 09:23 / 1 osobie podoba się ten post
I nocka minęła spokojnie wyspana:) dzis kontrola w szpitalu więc dzionek zleci szybko :)
03 sierpnia 2015 14:25 / 2 osobom podoba się ten post
wybralem sie na zakupy. I co ? nic ciekawego nie bylo.Aby nie wracac na pusto kupiłem kilka butelek wina
03 sierpnia 2015 15:33 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

wybralem sie na zakupy. I co ? nic ciekawego nie bylo.Aby nie wracac na pusto kupiłem kilka butelek wina:randka2::zupa:

Podzielam Twój wybór zakupów Orim-ku ! Ja też zaopatrzona w 5 buteleczek będę wracac do PL A co -zaszalałam
03 sierpnia 2015 15:58 / 1 osobie podoba się ten post
A ja jutro zakupie sobie Ramazzotti w Rewe jest promocja ostatnio synowa mnie poczęstowała z sektem plus kostka lodu pychotka a u koleżanki piłam bardzo dobre japońskie wino tez zakupione w Rewe u mnie akurat go nie ma Nuwang w butelkach 0,5 polecam :)
05 sierpnia 2015 14:42
Hej.Potrzebuję szybkiej podpowiedzi moja mama będzie wyjeżdżała niedługo do DE czy może zabrać ze sobą papierosy własnoręcznie robione, jeżeli tak to ile?