Na wyjeździe #27

25 sierpnia 2015 08:35
No rożne czynniki są , większość firm/opiekunek ma zakaz konkurencji przez 12/24 miesięcy. Każdy przypadek jest inny
25 sierpnia 2015 08:36
No rożne czynniki są , większość firm/opiekunek ma zakaz konkurencji przez 12/24 miesięcy. Każdy przypadek jest inny
25 sierpnia 2015 09:26
Koleżanki koledzy wy też musicie od rana do wieczora siedzieć obok Pdp i trzymać za rączkę ? moja dziś chyba przechodzi samą siebie siedzi na klo i chce abym siedziała obok jak na razie czekamy na caritas a babcia ćwiczy gardło
25 sierpnia 2015 09:39
Muszę się dowiedzieć u żródła:)
25 sierpnia 2015 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Gdzies mi zaginelo Wywołane z sieci wiec tu napisze bez ukrytych kosztów Czy wiesz, że zakupy w sklepach internetowych w Unii Europejskiej nie podlegają dodatkowemu podatkowi VAT ani innym podatkom lub opłatom manipulacyjnym? Takich opłat i podatków nie odprowadzasz również, kupując przedmioty o wartości niższej niż 22 EUR* poza UE. Na naszej stronie znajdziesz więcej informacji dotyczących zakupów międzynarodowych, w tym adresy najlepszych sklepów i sposoby unikania niespodziewanych kosztów*. Wiecej info na stronie https://www.paypal.com/pl/webapps/mpp/internationalshopping
25 sierpnia 2015 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Koleżanki koledzy wy też musicie od rana do wieczora siedzieć obok Pdp i trzymać za rączkę ? moja dziś chyba przechodzi samą siebie siedzi na klo i chce abym siedziała obok jak na razie czekamy na caritas a babcia ćwiczy gardło

nigdy w życiu :D
25 sierpnia 2015 10:32
mzap88

nigdy w życiu :D

No własnie nigdy w zyciu ja unikam tego jak moge wymyslam robotę ale jej nic nie potrzeba nawet zakupy i gotowanie abym tylko siedziała obok nawet odstapi mi swoja leżankę ona będzie na fotelu i pauzy razem będziemy spędzać stanowczo mówię nie i ide do siebie ale wiem z opowiadań zmienniczki że ona tak robi wstaje w nocy przytula caluje po głowie trzyma za rączkę więc niech tak robi ja jeszcze chwilka i znikam dziś przeszla samą siebie nawet z caritasu zauwazyła ze cos nie tak z nią :(
25 sierpnia 2015 10:34
takaja

Przy demencji to czasem tak pdp postepuje, boi się zostać sama, etap trzyletniego dziecka, raz wymusi to wie ,że znowu się uda, bądż może się uda:) ja mam tak wieczorem, po kolacji 19 do 20 każdy zajmuje się swoimi sprawami, pdp czyta, drzemie, ja wiadomości, telefon, póżniej już się boi być sama. Taka choroba.
25 sierpnia 2015 10:34
takaja

No własnie nigdy w zyciu ja unikam tego jak moge wymyslam robotę ale jej nic nie potrzeba nawet zakupy i gotowanie abym tylko siedziała obok nawet odstapi mi swoja leżankę ona będzie na fotelu i pauzy razem będziemy spędzać stanowczo mówię nie i ide do siebie ale wiem z opowiadań zmienniczki że ona tak robi wstaje w nocy przytula caluje po głowie trzyma za rączkę więc niech tak robi ja jeszcze chwilka i znikam dziś przeszla samą siebie nawet z caritasu zauwazyła ze cos nie tak z nią :(

A moze Twoja PDP-na wyczuwa że niedługo wyjedziesz i stąd bierze się jej zaniepokojenie i chęc zwrócenia na siebie twojej uwagi.
25 sierpnia 2015 10:45 / 3 osobom podoba się ten post
ewa14

A moze Twoja PDP-na wyczuwa że niedługo wyjedziesz i stąd bierze się jej zaniepokojenie i chęc zwrócenia na siebie twojej uwagi.:-)

To trwa od lipca od mojego powrotu tylko raz mniej raz więcej to typ dominujący wszyscy maja byc na jej zawołanie ale wytrzymam dzis zakupy więc zleci jutro małe porządki a potem juz z górki a jak będe chciała tu wrócic kopnijcie mnie w du...
25 sierpnia 2015 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

To trwa od lipca od mojego powrotu tylko raz mniej raz więcej to typ dominujący wszyscy maja byc na jej zawołanie ale wytrzymam dzis zakupy więc zleci jutro małe porządki a potem juz z górki a jak będe chciała tu wrócic kopnijcie mnie w du...

Ok.............to ostatnie masz jak w banku...........o ile oczywiscie wpadniesz na taki pomysł
25 sierpnia 2015 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
Uff,jutro córka głównodowodząca zawita to mnie troszkę odciąży.PDP jest mocno uciążliwa i absorbująca-oka z niej spuścić niemal nie można,umęczona jestem okrutnie:( Pogoda do bani,tylko spać.
25 sierpnia 2015 10:58 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Uff,jutro córka głównodowodząca zawita to mnie troszkę odciąży.PDP jest mocno uciążliwa i absorbująca-oka z niej spuścić niemal nie można,umęczona jestem okrutnie:( Pogoda do bani,tylko spać.

25 sierpnia 2015 11:05 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja tez mam teraz bardzo absorbujacą babcię. Teraz zdrzemneła sie na 10 minut to sukces. Nie mam czasu sie nudzić przy niej .
na szczescie pon. i czw. mam pauze od 13 do 20.
Corka babci wtedy mnie zastepuje a babcia juz po godzinie pyszczy czemu moja pauza taka długa hahaha
Czyli musze szybko odpoczywać czego i Tobie Kasiu zyczę
25 sierpnia 2015 11:09
Gosia 1234

Ja tez mam teraz bardzo absorbujacą babcię. Teraz zdrzemneła sie na 10 minut to sukces. Nie mam czasu sie nudzić przy niej .
na szczescie pon. i czw. mam pauze od 13 do 20.
Corka babci wtedy mnie zastepuje a babcia juz po godzinie pyszczy czemu moja pauza taka długa hahaha
Czyli musze szybko odpoczywać czego i Tobie Kasiu zyczę :tanczy:

Nieładnie zazdrościć, ale zazdroszczę tej córki:) moja powinna dzisiaj przyjść, nie może, przyjdzie w sobotę, już też nie może, to przyjdzie w czwartek 2h, piątek 4h, niedziela pomysli:( cholera bierze!
Co dwa tygodnie przyjeżdża druga córka ,byłam o d13 do 19 bo ona musi do domu.