Koleżanki koledzy wy też musicie od rana do wieczora siedzieć obok Pdp i trzymać za rączkę ? moja dziś chyba przechodzi samą siebie siedzi na klo i chce abym siedziała obok jak na razie czekamy na caritas a babcia ćwiczy gardło
Koleżanki koledzy wy też musicie od rana do wieczora siedzieć obok Pdp i trzymać za rączkę ? moja dziś chyba przechodzi samą siebie siedzi na klo i chce abym siedziała obok jak na razie czekamy na caritas a babcia ćwiczy gardło
nigdy w życiu :D
No własnie nigdy w zyciu ja unikam tego jak moge wymyslam robotę ale jej nic nie potrzeba nawet zakupy i gotowanie abym tylko siedziała obok nawet odstapi mi swoja leżankę ona będzie na fotelu i pauzy razem będziemy spędzać stanowczo mówię nie i ide do siebie ale wiem z opowiadań zmienniczki że ona tak robi wstaje w nocy przytula caluje po głowie trzyma za rączkę więc niech tak robi ja jeszcze chwilka i znikam dziś przeszla samą siebie nawet z caritasu zauwazyła ze cos nie tak z nią :(
A moze Twoja PDP-na wyczuwa że niedługo wyjedziesz i stąd bierze się jej zaniepokojenie i chęc zwrócenia na siebie twojej uwagi.:-)
To trwa od lipca od mojego powrotu tylko raz mniej raz więcej to typ dominujący wszyscy maja byc na jej zawołanie ale wytrzymam dzis zakupy więc zleci jutro małe porządki a potem juz z górki a jak będe chciała tu wrócic kopnijcie mnie w du...
Uff,jutro córka głównodowodząca zawita to mnie troszkę odciąży.PDP jest mocno uciążliwa i absorbująca-oka z niej spuścić niemal nie można,umęczona jestem okrutnie:( Pogoda do bani,tylko spać.
Uff,jutro córka głównodowodząca zawita to mnie troszkę odciąży.PDP jest mocno uciążliwa i absorbująca-oka z niej spuścić niemal nie można,umęczona jestem okrutnie:( Pogoda do bani,tylko spać.
Ja tez mam teraz bardzo absorbujacą babcię. Teraz zdrzemneła sie na 10 minut to sukces. Nie mam czasu sie nudzić przy niej .
na szczescie pon. i czw. mam pauze od 13 do 20.
Corka babci wtedy mnie zastepuje a babcia juz po godzinie pyszczy czemu moja pauza taka długa hahaha
Czyli musze szybko odpoczywać czego i Tobie Kasiu zyczę :tanczy: