Na wyjeździe #27

24 sierpnia 2015 19:24 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Miło cię znowu widzieć na forum. :)

Dziekuje Ciebie rowniez
24 sierpnia 2015 19:24
Nija PDP poszla spac dzis o 19 a zazwyczaj chodzi o 21 spac PDP pije piwko do kolacji i zazwyczaj jeszcze cos mocniejszego nalalam jej ona to wypila nie kazala mi nalewac ale myslalam jak tak zawsze popija sobie to jej az tak nie zaszkodzi.Syna nie ma PDP jest na 3 tygodniowym urlopie boje sie ze jak sasiadka zauwazy ze rolrty sa zasloniete o tej porze to zadzwoni do syna i sie na mnie poskarszy nie wiem czego sie spodziewac.
24 sierpnia 2015 19:56
Casandra89

Nija PDP poszla spac dzis o 19 a zazwyczaj chodzi o 21 spac PDP pije piwko do kolacji i zazwyczaj jeszcze cos mocniejszego nalalam jej ona to wypila nie kazala mi nalewac ale myslalam jak tak zawsze popija sobie to jej az tak nie zaszkodzi.Syna nie ma PDP jest na 3 tygodniowym urlopie boje sie ze jak sasiadka zauwazy ze rolrty sa zasloniete o tej porze to zadzwoni do syna i sie na mnie poskarszy nie wiem czego sie spodziewac.

a czego niby masz sie spodziewac ? Poszla lulu to tyle.Nie widze problemu
24 sierpnia 2015 19:57
ORIM

a czego niby masz sie spodziewac ? Poszla lulu to tyle.Nie widze problemu

pierwszy raz mi tak zrobila troche sie boje ze syn PDP bedzie cos mi gadal niewiem moze cos zle zrobilam no tez mam wytlumaczenie bo pada deszcz
24 sierpnia 2015 20:03
Casandra89

pierwszy raz mi tak zrobila troche sie boje ze syn PDP bedzie cos mi gadal niewiem moze cos zle zrobilam no tez mam wytlumaczenie bo pada deszcz

a jaki masz na to wplyw ze pdp chciala wczesniej spac ? Niby co mialas zle zrobic ? Babcia zmeczona walnela pifffko i lulu.Wiec wszystko jest OK 
24 sierpnia 2015 20:06
Casandra czy Ty aby nie przesadzasz? Nie zdarzylo Ci sie nigdy wczesniej spac isc? A przeciez mlodsza i zdrowsza od PDP jestes Grafik jakis w pracy masz i wszelkie odskocznie od normy karami umownymi obwarowane sa? Ech...po co Ci ten stres? Przeciez Twoja PDP to czlowiek, nie maszyna. Ma prawo wczesniej spac isc...
24 sierpnia 2015 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
Musze pochwalic sie ze zrobiono mi zakupy ,chyba nawet wystarcza na miesiac.Jestem juz wolna do jutrado 9tej,no chyba ze babcia zawola ,ale i tak nie uslysze.Bardzo ciezki przypadek,spotykam sie pierwsz raz .nie mozna jej prawie dotknac,bo drze sie strasznie,ale coz innego zostaje jak musze zrobic kolo niej.Tlumacze,choc odpowiada mi ze ona nie chce ,moze byc brudna itp.
Pochwalona mnie za znajomosc jezyka ,ze mowie dobrze,ale ja zawsze jestem niezadowolona z siebie.Przed Rumunka ,ktora byla tu dwa miesiace byla jescze jedna mlodziutka rumuneczka 22 lata,bez znajomosci jezyka,Wszystko ma swoje naklejki i w jezyku niemieckim i rumunskim.Moze i ja sie naucze jeszcze rumunskiego.
Musze isc do kuchni cos sobie zrobic,bo dzis jeszcze nic nie jadlam ,bo i po co jak zaraz bym oddalaMoze nawet taka dieta mi dobrze zrobi haha.
24 sierpnia 2015 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Musze pochwalic sie ze zrobiono mi zakupy ,chyba nawet wystarcza na miesiac.Jestem juz wolna do jutrado 9tej,no chyba ze babcia zawola ,ale i tak nie uslysze.Bardzo ciezki przypadek,spotykam sie pierwsz raz .nie mozna jej prawie dotknac,bo drze sie strasznie,ale coz innego zostaje jak musze zrobic kolo niej.Tlumacze,choc odpowiada mi ze ona nie chce ,moze byc brudna itp.
Pochwalona mnie za znajomosc jezyka ,ze mowie dobrze,ale ja zawsze jestem niezadowolona z siebie.Przed Rumunka ,ktora byla tu dwa miesiace byla jescze jedna mlodziutka rumuneczka 22 lata,bez znajomosci jezyka,Wszystko ma swoje naklejki i w jezyku niemieckim i rumunskim.Moze i ja sie naucze jeszcze rumunskiego.
Musze isc do kuchni cos sobie zrobic,bo dzis jeszcze nic nie jadlam ,bo i po co jak zaraz bym oddala:-)Moze nawet taka dieta mi dobrze zrobi haha.:modlitwa:

taka dieta to tylko dobrze robi na zmarszczki  przybywa ich jak patrzysz na jedzenie
24 sierpnia 2015 20:51
ORIM

a jaki masz na to wplyw ze pdp chciala wczesniej spac ? Niby co mialas zle zrobic ? Babcia zmeczona walnela pifffko i lulu.Wiec wszystko jest OK 

To ze nalalam jej lamke szampana zawsze chetnie wypijala dzis tez ale wczesniej ja tak nie mulilo moze zrobilam blad ze jej nalalam tego szampana
24 sierpnia 2015 20:55
moncherie

Casandra czy Ty aby nie przesadzasz? Nie zdarzylo Ci sie nigdy wczesniej spac isc? A przeciez mlodsza i zdrowsza od PDP jestes:-) Grafik jakis w pracy masz i wszelkie odskocznie od normy karami umownymi obwarowane sa? Ech...po co Ci ten stres? Przeciez Twoja PDP to czlowiek, nie maszyna. Ma prawo wczesniej spac isc...

Moze Przesadzam ja sie martwie o nią zdarzylo mi sie isc nie raz wczesniej spac wiem ze PDP nie jest maszyna tylko jestem zdziwiona ze tak wczesniej szla spac nie chce aby ktos gadal czy pomyslal jak nie ma syna PDP ze ja moze nic nie robie i nie zajmuje sie PDP ja naprawde sie nia zajmuje jak najlepiej umiem z calego serca.
24 sierpnia 2015 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
Casandra89

To ze nalalam jej lamke szampana zawsze chetnie wypijala dzis tez ale wczesniej ja tak nie mulilo moze zrobilam blad ze jej nalalam tego szampana

Słuchaj.Wszyscy nie tylko ludzie starsi czasami chca isc wczesniej spac.Normalka.
Na 100 % nic jej nie jest.jest poprostu zmeczona lub dziala na nia zmiana cisnienia,pogody itd itp
24 sierpnia 2015 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Słuchaj.Wszyscy nie tylko ludzie starsi czasami chca isc wczesniej spac.Normalka.
Na 100 % nic jej nie jest.jest poprostu zmeczona lub dziala na nia zmiana cisnienia,pogody itd itp

mam taka nadzieje zacztnam myslec ze bedzie dobrze
24 sierpnia 2015 21:41 / 1 osobie podoba się ten post
Casandra89

mam taka nadzieje zacztnam myslec ze bedzie dobrze

dopij sama szampana  pozytywne myslenie przyspieszy 
24 sierpnia 2015 21:46
heheh wlasnie sie zastanawiam nad tym:) ja juz mysle pozytywnie ja wiem ze czasem moze pisze glupoty,ale lubie sie tutaj wygadac wtedy zawsze ktos mi doradzi i wtedy czuje sie pewniej:):)
24 sierpnia 2015 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
Casandra89

heheh wlasnie sie zastanawiam nad tym:) ja juz mysle pozytywnie ja wiem ze czasem moze pisze glupoty,ale lubie sie tutaj wygadac wtedy zawsze ktos mi doradzi i wtedy czuje sie pewniej:):)

no to na zdrowie